Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: dla zainteresowanych wyglądem...
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
mokry to ty masz nos
Książę 2 napisał(a):mokry to ty masz nos

No ba,penetrowałem twoją starą
The Stig napisał(a):obrażasz Nas pisząc "wszyscy" słuchaj... my nie chcemy tobie dorównywać, wiec z tej prześwietności nici - zostalas sama, ze swoimi bulterierkami. Nic mi nie pozostaje jak powiedziec: "Trwajcie mocni w miłości" - Niech bóg będzie z Wami...
Stig- ale ty pierdolisz Laughing Laughing Laughing Laughing
Necro Desecrator napisał(a):No ba,penetrowałem twoją starą
chyba moją starą latrynę
Valhalla napisał(a):
The Stig napisał(a):obrażasz Nas pisząc "wszyscy" słuchaj... my nie chcemy tobie dorównywać, wiec z tej prześwietności nici - zostalas sama, ze swoimi bulterierkami. Nic mi nie pozostaje jak powiedziec: "Trwajcie mocni w miłości" - Niech bóg będzie z Wami...
Stig- ale ty pierdolisz Laughing Laughing Laughing Laughing

to zależy co... Laughing
Książę 2 napisał(a):
Necro Desecrator napisał(a):No ba,penetrowałem twoją starą
chyba moją starą latrynę
To juz przynajmniej wiemy gdzie spędzałes swe trudne dziecinstwo... A jego skutki znamy widać do dziś dnia...
<moderator mode> Kurwa, spokoj mi tu.
@Stig: radzę Ci pamiętać, że czwarte ostrzeżenie to ban. Rozumiem, że możesz kogoś nie lubić, ale, jeśli już wchodzisz z tym kimś w dyskusje, to zachowaj chociaż minimum sensu w swoich wypowiedziach </moderator mode>
R_amze_S napisał(a):To juz przynajmniej wiemy gdzie spędzałes swe trudne dziecinstwo... A jego skutki znamy widać do dziś dnia...
[Obrazek: img_3452.1.JPG]
jeszcze jeden piesek lub coś równie mądrego i polecą warny
zapytaj samego pieska ile jeszcze ma ich być
Dziwne, Warsadal gada jak mod a przy avacie nie ma statusu moda Question Jak to się dzieje?
Książę 2 napisał(a):zapytaj samego pieska ile jeszcze ma ich być
Animus aeger semper errat
nie wiem czemu tak jest, musisz przyjąć na wiare że zarówno ja jak i Warsadal jesteśmy modami, może mały banik jeśli nadal Cie to nie przekonuje??? Laughing <joke>
Hmm, zobaczmy co powie Warsadal. Aczkolwiek o bana nie proszę.
warsadal napisał(a):<moderator mode> Kurwa, spokoj mi tu.
@Stig: radzę Ci pamiętać, że czwarte ostrzeżenie to ban. Rozumiem, że możesz kogoś nie lubić, ale, jeśli już wchodzisz z tym kimś w dyskusje, to zachowaj chociaż minimum sensu w swoich wypowiedziach </moderator mode>

ekhm... może najpierw sprawdź kto zaczął, a potem opierdalaj.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24