05-02-2005, 07:52 AM
Cytat:ta w takim wypadku nic bysmy nie jedli :p .. ja sie tam nie zastanwiam co jest w jogurcie serze albo na pomidorkach :p i mam weselsze zycie
obejrzyj film "poranek kojota" czy jakoś tak i stracisz wszelkie wątpliwości

Cytat:ta w takim wypadku nic bysmy nie jedli :p .. ja sie tam nie zastanwiam co jest w jogurcie serze albo na pomidorkach :p i mam weselsze zycie
Nevermore napisał(a):ogladalamCytat:ta w takim wypadku nic bysmy nie jedli :p .. ja sie tam nie zastanwiam co jest w jogurcie serze albo na pomidorkach :p i mam weselsze zycie
obejrzyj film "poranek kojota" czy jakoś tak i stracisz wszelkie wątpliwości
Cytat:ReTuRn napisał:
Wegetarianizm to jedna wielka kupa bzdur... Dowiedzione naukowo jest, ze czlowiek potrzebuje skladnikow, ktore wystepuja w miesie
jakbys zadawał sobie sprawę, co to teraz za składniki wchodzą w skład mięsa, które kupujesz w sklepie, to byś natychmiast został jaroszem
ReTuRn napisał(a):Kolejny/a nawiedzony/a dla ktorego/ej jedynym zdrowym jedzeniem sa korzonki, popijane woda zrodlana.
Annunakki napisał(a):co proponujesz :>?ReTuRn napisał(a):Kolejny/a nawiedzony/a dla ktorego/ej jedynym zdrowym jedzeniem sa korzonki, popijane woda zrodlana.
zjezdzaj pindo, Biały Człowiek musi zmienić swoje przyzwyczajenia żywieniowe, albo rasa będzie się coraz bardziej upadlać
ReTuRn napisał(a):A to dobre, ja tez pisze Bialy Czlowiek z duzej
Moim zdaniem za to, skoro od wiekow ow Bialy Czlowiek jadl mieso i dobrze mu to zrobilo, to powinien te tradycje kontynuowac...
Cytat:100 lat temu jeszcze nie jadł mięsa faszerowanego chemią, hormonami i własnymi fekaliami