Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Kreator vs. Slayer
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7
ReTuRn napisał(a):W sumie niemiecki thrash niejako z definicji nie ma startu do Slayera.

A co to jest ta "definicja"?? Jesli oceniac poziom muzyczny czlonkow Slayer to nie dorastaja do piet Testamentowi a czy fani Skolnicka&spolki wrzucaja na fanow Slayera??

Macie nasrane i to rowno.
Widze, ze dyscyplina na forum podczas mojej nieobecnosci chyli sie ku upadkowi.
Panowie ogarnijcie sie, przemoc nie jest wyjsciem Idea Laughing Laughing Laughing
ReTuRn napisał(a):W sumie niemiecki thrash niejako z definicji nie ma startu do Slayera.

Hę? Mad
MaFFej napisał(a):

Hę? Mad

co się dziwisz buraku taka prawda
Nie
Patrzcie się napisałem jedno zdanie zaledwie, a jakie kontrowersje. Big Grin

Ale pamiętać trza, ze teoria jedno, a praktyka drugie Wink
fetus napisał(a):
MaFFej napisał(a):

Hę? Mad

No widzisz młotku - dziwię się, dziwię. Dla mnie od Slayera lepszy jest tylko Death Angel, ale w moim rozumowaniu nie ma mowy o żadnych nacjonalistyczno-rasistowskich "zasadach"/"definicjach"/"załozeniach", które dyskfalifikują wykonawcę tylko z powodu kraju z jakiego się wywodzi. A thrash naszych sąsiadów to klasa sama w sobie, niżej od Slayera, ale klasa.

EDITED
MaFFej napisał(a):
fetus napisał(a):
MaFFej napisał(a):

Hę? Mad

No widzisz młotku - dziwię się, dziwię. Dla mnie od Slayera lepszy jest tylko Death Angel, ale w moim rozumowaniu nie ma mowy o żadnych nacjonalistyczno-rasistowskich "zasadach"/"definicjach"/"załozeniach", które dyskfalifikują wykonawcę tylko z powodu kraju z jakiego się wywodzi. A thrash naszych sąsiadów to klasa sama w sobie, niżej od Slayera, ale klasa.

EDITED
nie chodzi o to że niemiecki thrash nie jest solidny pomysłowy ciekawy i zasłuzony jdnak qrwa przydało by się trochę fantazji i polotu w tym smutnym jak pizda kraju, mam rację czarnuchu?? dlatego sie umywa do amerykankiego, kanadyjskiego nurtu.
fetus napisał(a):przydało by się trochę fantazji i polotu w tym smutnym jak pizda kraju

ile płyt Tankarda słyszałeś?? Laughing
Morrigan napisał(a):[quote="fetus"]przydało by się trochę fantazji i polotu w tym smutnym jak pizda kraju

ile płyt Tankarda słyszałeś?? Laughing[/quote
no ta wolę kreator
Morrigan napisał(a):No fakt. Przed takim Diabolusem czy innym God Hate Us All to nic tylko sie schowac co by uszu swych nie poranić.

R O T F L

Zamknijcie ten temat do ciężkiej cholery,zrodził już wystarczającą ilość bluznierstw!
Stron: 1 2 3 4 5 6 7