05-29-2005, 08:25 PM
06-01-2005, 12:09 PM
Slayer. Chociaz Kreator tez fajny, ale jednak klimaty w Slayerze bardziej mi odpowiadaja.
06-01-2005, 04:17 PM
Kumpel opowiadał mi co wyprawiali muzycy Kreatora w Chorzowie, w niedzielę. Kwintesencja kiczu: "jesteście gotowi pozabijać, siebie nawzajem?". Tego typu okrzyki 

06-01-2005, 04:21 PM
warsadal napisał(a):Kumpel opowiadał mi co wyprawiali muzycy Kreatora w Chorzowie, w niedzielę. Kwintesencja kiczu: "jesteście gotowi pozabijać, siebie nawzajem?". Tego typu okrzyki
No i co w tym złego?

06-01-2005, 05:16 PM
Tomash napisał(a):warsadal napisał(a):Kumpel opowiadał mi co wyprawiali muzycy Kreatora w Chorzowie, w niedzielę. Kwintesencja kiczu: "jesteście gotowi pozabijać, siebie nawzajem?". Tego typu okrzyki
No i co w tym złego?
No właśnie, co w tym złego? Mnie się podobało.
06-01-2005, 08:07 PM
warsadal napisał(a):Kumpel opowiadał mi co wyprawiali muzycy Kreatora w Chorzowie, w niedzielę. Kwintesencja kiczu: "jesteście gotowi pozabijać, siebie nawzajem?". Tego typu okrzykiale to jest kurwa thrash metal ... jeszcze w wydaniu niemieckim ..on ma zabijać :!: niszczyć , rozpierdalac :!: etc.

06-01-2005, 08:14 PM
To tylko potwierdza ze narod szwabski to idioci.
06-02-2005, 07:42 AM
Slayer za HA, SOH i SITA
Kreator - znacznie nizej, choc EA i COS to ważne i dobre albumy...
Kreator - znacznie nizej, choc EA i COS to ważne i dobre albumy...
06-05-2005, 02:43 PM
ja bardziej lubię Kreatora, szczególnie płyty "enemy of god" i "coma of soul" ale inne też są świetne, aha żeby nie było slayer też jest dobry !!

06-06-2005, 05:55 PM
kreatora i slayer nie da sie porownac oni tworzyli trash to sa wybitne kapele leb przy tej muzie sam lata

06-06-2005, 06:04 PM
saty napisał(a):kreatora i slayer nie da sie porownac oni tworzyli trash to sa wybitne kapele leb przy tej muzie sam lata![]()
![]()
dlaczego mam wrazenie ze coraz wiecej osob utozsamia thrash ze smieciami psia mac?
06-06-2005, 06:05 PM
Kreator tylko pierwsze 3-4 płyty miał dobre,potem zaczęło się p2p2.Slayer trzyma formę do teraz.Wygrywa więc ,,Zabójca".
06-07-2005, 03:00 PM
Ja narazie nie wiem który zespół jest lepszy....
[ale szala jest przechylona bardziej na Kreatora
]

[ale szala jest przechylona bardziej na Kreatora

08-15-2005, 10:32 PM
Uważam że Slayer 100 razy lepszy ale Kreatora też można sobie posłuchać 

08-21-2005, 12:18 AM
QRDE A JA NIE MOGE TAK SPOKJNIE OKREŚLIĆ SLAYER CZY KREATOR?
obydwie kapele sa dla mnie bardzo ważne, róznią sie pod wieloma względami, nie da się porównać jedni powiedzą janse ze SLAER i racja drudzy ze KREATOR i tez prawda... KREATOR jest nieco zapomniany ale powrócił swietną powalająca ENEMY OF GOD i nie wiem czy porównując ostatnie dokonania amerykanów w GOD HATES US ALL nie jest lepszy (KREATOR) nie wiem nie pytajcie mnie musiałbym sie rozedzec wenętrznie, kocham te kapele i na tej muzie sie wychowywałem dodajmy jeszcze SODOM, MASTER, SEPULTURA heh i w ogóle, aghhh chce miec znowu 15 lat i odkrywać to na nowo...
obydwie kapele sa dla mnie bardzo ważne, róznią sie pod wieloma względami, nie da się porównać jedni powiedzą janse ze SLAER i racja drudzy ze KREATOR i tez prawda... KREATOR jest nieco zapomniany ale powrócił swietną powalająca ENEMY OF GOD i nie wiem czy porównując ostatnie dokonania amerykanów w GOD HATES US ALL nie jest lepszy (KREATOR) nie wiem nie pytajcie mnie musiałbym sie rozedzec wenętrznie, kocham te kapele i na tej muzie sie wychowywałem dodajmy jeszcze SODOM, MASTER, SEPULTURA heh i w ogóle, aghhh chce miec znowu 15 lat i odkrywać to na nowo...