Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Marzenia
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Moje jedyne marzenie to: Ustatkować się w życiu, znaleźć kobietę, mieć gromadkę dzieci z których będę dumny, chcę być szcześliwy poprostu, żadnych lotów balonem i innych takich, Smile
Ryhtyk napisał(a):Moje jedyne marzenie to: Ustatkować się w życiu, znaleźć kobietę, mieć gromadkę dzieci z których będę dumny, chcę być szcześliwy poprostu, żadnych lotów balonem i innych takich, Smile

A ja właśnie mam takie marzenia. O locie balonem, o skoku na banji/bungee (jak to się pisze?), o wspinaczce, o nauczeniu się języka francuskiego i chińskiego...
Jeżeli chodzi o takie poważniejsze marzenia na przyszłość - są. Jakie? Nie napiszę. Zbyt osobiste jak dla mnie. Potrafię się dzielić z innymi moimi przemyśleniami, planami, ale tym akurat nie.
Są tylko dwie osoby znające moje marzenia: ja i mój najlepszy przyjaciel (któremu powiedziałem o tych marzeniahc na osiemnastce u kumpla, po bardzo wielu piwach Smile ) A skoki na bungee, lot balonem (skok na bungee z balonu..? Smile ) to moim zdaniem żadne marzenia tylko dziwne zachcianki.
A ja bm sie chciał anuczyc grać na gitarze....
Fajne mam marzenia nie ma co -_-
i na basie tez, spiewac fajnie, moze byc jak dickinson, grac w pilke jak ronaldhinio Tongue i byc madrym jak einstien, duzo rzeczy by sie przydalo Tongue
Pójść z Cronosem na dziwki. O tak.
Nevermore napisał(a):Pójść z Cronosem na dziwki. O tak.

nie lepiej z Vargiem Big Grin ciekawiej bedzie Big Grin
odnieść spektakularny, oszałamiający sukces na oczach wrogów dyszących zazdrościa, o tak.
hehe, może i głupie - byc szczęśliwym...
to ja powiem swoje,
nie miec kłopotów i roznego typu problemów, zeby kazda milosc była miłoscia szczesliwą, i zeby przyjazn trwała wiecznie i nie dostawac wiecej kopów w dupe od zycia
Znaleźć sowją drugą połowkę oraz zamieszkać na Ziemi Ognistej Big Grin
Nevermore napisał(a):Pójść z Cronosem na dziwki. O tak.
Nie inaczej!! Smile
a ja zawsze chcialem zobaczyc koncert king diamond zeby zobaczyć jak ten kastrat radzi sobie na zywo i czy to w ogole możliwe spiewać tak róznymi głosami zaraz po sobie jak np. w "Accusation Chair"
Chciałbym być stigiem. Albo jego starym.
miło mi Big Grin
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16