Acrid, ty to masz marzenia...

Mój brat kiedyś wpadł pod taką "pędzącą" maszynę i tylko rękę złamał (noo jeszcze musiał włosy ściąć, bo leżał na wyciągu i mu się za mocno poplątały)
Acrid napisał(a):Wpasc pod fiata 126p i zginac na miejscu.
Nie ma co, ambitny gość

Śmierć pod kołami tego cudu socjalistycznej myśli technicznej wymaga nie lada zdolności, no i kupy (nie)szczęścia.

Acrid napisał(a):Wpasc pod fiata 126p i zginac na miejscu.
ty raczej się tak nie zabijesz, prędzej kierowca zrinie w pogiętym kaszlu...
ja tam marzę o szczęściu, dostatnim ustatkowanym życiu (jak każdy chyba) to na dłuższą metę, a tak w najbliższym czasie to zdać maturę obronić dyplom wybrać się na wacken i kupić BC-RICH`a Beast`a itp bzdety

...moje kolejne "marzen" dzis sie spelnilo..stal sie cud..w szkole przy ul.Broniewskiego 5 o godz 8,50 dowiedzielismy sie ze nie bedziemy miec sprawdzianu z mapy Polski..

...a przeciez wiecie jak u mnie geografia lezy,kwiczy i nozkami wymachuje

czyt. najbardziej znienawidzony przedmiot

..wiec ta informacja jest dla mnie tak zbawienna...przynajmniej mam caly tydzien by zakumplowac sie z atlasem

.. w co szczerze watpie..ale zawsze moze zdarzyc sie kolejny cud..a wtedy ktoz to wie

Z mapy polski już dawno dostałem mocną laskę, więc już mnie to wali

Teraz moim jedynym marzeniem jest pojechanie na koncert Slipa do Wawy

gabrysia napisał(a):Teraz moim jedynym marzeniem jest pojechanie na koncert Slipa do Wawy 
...zycze aby twoje marzenie sie spelnilo..na moim przykladzie mozna z cala pewnosci stwierdzic,ze "marzenia sie spelniaja"

A ja mam jedno, małe, skromne, korzystne dla wszystkich katolików marzonko. NIECH KOŚCIÓŁ PRZESTANIE SIĘ CZEPIAĆ MUZYKI

. Jeżeli ktoś chce coś więcej poczytać -
http://reidler.cjb.net/nightwalker/fun/s...lamuza.htm 
Śmiech jak najbardziej dozwolony. Na szczególne wyróżnienie zasługuje "Lista antychrześcijańskich kapel"

(bulwers) (śmiech) (paranoja??)
Takich głupot to dawno nei czytałam.... AC/DC, Alice Cooper, Apokalyptica(????????),Black Sabbath, Deep Purple, Elton John(?), Gun's N' Roses, Metallica, Manowar, Manson, Marlyn, Nirvana, R.E.M., The Doors(??) ...... no prosze jakie ksiądz ma rozeznanie w tytułach....
Musze was moi kochani zasmucić.... ale....
już niedługo.... spotkamy sie.....
W PIEKLE!!!
słuchamy muzyki dla satanistow, nie porozumiewamy sie z Bogiem.... patrząc na szkodliwe skutki słuchania naszej muzyki i na czas jaki juz na to poświęciliśmy wychodzi na to, że zostały z nas bezmózgie, wybitnie zmodyfikowane istoty, z stale podniesionym poziomem adrenaliny we krwi... nawiasem mowiąc zrobili z nas bande idiotow

.... no coż... bywa

Marzenie......chciałbym w końcu osiagnąć to na co wylewam tyle cholernego potu, no w dupe musi byc w końcu jakaś sprawiedliwość

Chciałbym nauczyć się żyć bez marzeń
Zajebisty dzień... jedno marzenie z tych największych na 80% poszło się jebać na pobocze

Kurwa mać. Ale przynajmniej już nie mam wyrzutów sumienia, że bzykałem się na koncercie z jakąś inną.