Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Marzenia
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Acrid, ty to masz marzenia...Smile Mój brat kiedyś wpadł pod taką "pędzącą" maszynę i tylko rękę złamał (noo jeszcze musiał włosy ściąć, bo leżał na wyciągu i mu się za mocno poplątały)
Acrid napisał(a):Wpasc pod fiata 126p i zginac na miejscu.

Nie ma co, ambitny gość Rolleyes Śmierć pod kołami tego cudu socjalistycznej myśli technicznej wymaga nie lada zdolności, no i kupy (nie)szczęścia. Tongue
Tuomasss napisał(a):

Nie ma co, ambitny gość Rolleyes Śmierć pod kołami tego cudu socjalistycznej myśli technicznej wymaga nie lada zdolności, no i kupy (nie)szczęścia. Tongue

to ja juz bym wolal moze pod jakims mercedesem lub jaguarem a nie pod jakims fiatem Tongue
ty raczej się tak nie zabijesz, prędzej kierowca zrinie w pogiętym kaszlu...
ja tam marzę o szczęściu, dostatnim ustatkowanym życiu (jak każdy chyba) to na dłuższą metę, a tak w najbliższym czasie to zdać maturę obronić dyplom wybrać się na wacken i kupić BC-RICH`a Beast`a itp bzdety Tongue Tongue
...moje kolejne "marzen" dzis sie spelnilo..stal sie cud..w szkole przy ul.Broniewskiego 5 o godz 8,50 dowiedzielismy sie ze nie bedziemy miec sprawdzianu z mapy Polski.. Big Grin Big Grin ...a przeciez wiecie jak u mnie geografia lezy,kwiczy i nozkami wymachuje Big Grin czyt. najbardziej znienawidzony przedmiotTongue..wiec ta informacja jest dla mnie tak zbawienna...przynajmniej mam caly tydzien by zakumplowac sie z atlasem Big Grin .. w co szczerze watpie..ale zawsze moze zdarzyc sie kolejny cud..a wtedy ktoz to wie Laughing Laughing
Z mapy polski już dawno dostałem mocną laskę, więc już mnie to wali Wink
Teraz moim jedynym marzeniem jest pojechanie na koncert Slipa do Wawy Laughing
gabrysia napisał(a):Teraz moim jedynym marzeniem jest pojechanie na koncert Slipa do Wawy Laughing
...zycze aby twoje marzenie sie spelnilo..na moim przykladzie mozna z cala pewnosci stwierdzic,ze "marzenia sie spelniaja" Big Grin
A ja mam jedno, małe, skromne, korzystne dla wszystkich katolików marzonko. NIECH KOŚCIÓŁ PRZESTANIE SIĘ CZEPIAĆ MUZYKI Mad . Jeżeli ktoś chce coś więcej poczytać - http://reidler.cjb.net/nightwalker/fun/s...lamuza.htm Mad Śmiech jak najbardziej dozwolony. Na szczególne wyróżnienie zasługuje "Lista antychrześcijańskich kapel" Tongue
(bulwers) (śmiech) (paranoja??)
Takich głupot to dawno nei czytałam.... AC/DC, Alice Cooper, Apokalyptica(????????),Black Sabbath, Deep Purple, Elton John(?), Gun's N' Roses, Metallica, Manowar, Manson, Marlyn, Nirvana, R.E.M., The Doors(??) ...... no prosze jakie ksiądz ma rozeznanie w tytułach....
Musze was moi kochani zasmucić.... ale....
już niedługo.... spotkamy sie.....
W PIEKLE!!! Laughing Laughing Laughing Laughing

słuchamy muzyki dla satanistow, nie porozumiewamy sie z Bogiem.... patrząc na szkodliwe skutki słuchania naszej muzyki i na czas jaki juz na to poświęciliśmy wychodzi na to, że zostały z nas bezmózgie, wybitnie zmodyfikowane istoty, z stale podniesionym poziomem adrenaliny we krwi... nawiasem mowiąc zrobili z nas bande idiotow Crying or Very Sad .... no coż... bywa Wink
Angry Angry Big Grin
Marzenie......chciałbym w końcu osiagnąć to na co wylewam tyle cholernego potu, no w dupe musi byc w końcu jakaś sprawiedliwość Crying or Very Sad
Chciałbym nauczyć się żyć bez marzeń
Zajebisty dzień... jedno marzenie z tych największych na 80% poszło się jebać na pobocze Question Kurwa mać. Ale przynajmniej już nie mam wyrzutów sumienia, że bzykałem się na koncercie z jakąś inną.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16