Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
wybierz speak'era

A ja bym chciała być kotem, serio. Opierdzielać sie cały czas, a w przerwach spać. Czasem pobawić sie myszką ku uciesze właścicieli. Czasem kogoś podrapać i spierdolić na drzewo. Albo tak sobie miałczeć przeraźliwie w nocy. Tak, chciała bym być kotem

A te z bardziej możliwych, to być bogatą, sławną i bardziej zajebistą niż teraz. I dokopać każdemu ktokolwiek, kiedykolwiek mnie wkórwił^^
predzej dlatego ze bys chciala miec futro ^^
E tam, futro. A po grzyb mi furto? Ty to masz pomysły...
Kitty_Sweety napisał(a):A ja bym chciała być kotem, serio. Opierdzielać sie cały czas, a w przerwach spać. Czasem pobawić sie myszką ku uciesze właścicieli. Czasem kogoś podrapać i spierdolić na drzewo. Albo tak sobie miałczeć przeraźliwie w nocy. Tak, chciała bym być kotem 
mysle ze mozesz zamieszkac u mnie jako dekoracja. znajdziemy ci stroj i bedzie ok.
Ciekawe ile byś ze mną wytrzymał^^
Kitty_Sweety napisał(a):Ciekawe ile byś ze mną wytrzymał^^
ja jestem cierpliwy bardzo. a jakbys miala stroj kotki to pewnie ciezko by sie zloscilo na ciebie

Kitty_Sweety napisał(a):Czasem pobawić sie myszką ku uciesze właścicieli
możesz pobawić się myszką ku mojej uciesze, bez kitu
Kitty_Sweety napisał(a):Opierdzielać sie cały czas, a w przerwach spać. Czasem pobawić sie myszką ku uciesze właścicieli. Czasem kogoś podrapać i spierdolić na drzewo. Albo tak sobie miałczeć przeraźliwie w nocy.
No, czasem jest naprawdę fajnie.
z ciebie taki kot jak z przemka wiadro
abstrakcjonista się znalazł :?
no dobra, sprowadźmy rzecz na ziemie: już widze jak włazisz na drzewo
styknie?
styknie...

Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16