Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Marzenia
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Ja mam skromne życzenia:

- Chciałbym mieć skrzydła
- Wielką góre na własność
- Na górze zamek

I bym siał postrach, palił wioski i porywał dziewice.

Arion

nie no wypas - prawie jak w opowiadaniach de Sade'a ;D
The_hanged_man napisał(a):Ja mam skromne życzenia:

- Chciałbym mieć skrzydła
- Wielką góre na własność
- Na górze zamek

I bym siał postrach, palił wioski i porywał dziewice.

Chciałbyś być smokiem?! Big Grin Big Grin
chcialbym miec smoka, taki ktory by ze mna gadal i robil za taxi Angry
Ja mam skromniutkie marzenia oczywiscie te realne czyli miec Dobry aparat, cyknac pareset swietnych fotek i wystawic je na jakiejs galeri ktora by byla odwiedzana przaz miliony ludzi Big Grin
Cytat:Chciałbyś być smokiem?!

Nie,a skąd. Pozostał bym sobą, no może zmienił bym jeszcze troche detali w wygladzie, chciałbym mieć skrzydła takie jak mają anioły ale czarne, myślałem o takich pokrytych jakby błoną, lub też czarne pióra były by na miejscu.

Ja tego nie wymyslam na miejscu, "planuje" coś takiego od jakiegoś czasu , i naprawde wymyśliłem wiele detali.

To moja mała obsesja.
Na dzień disiejszy mam jeszcze takie marzenie, żeby być w przyszłości psychiatrą Wink Chodziłabym w takim fajnym kitlu, miała swój gabinet...Ale fajnie. Heh, poza tym lubię słuchać opowiadań ludzi. Jeszcze jak jakiś pozchizowany się napatoczy...Cool Big Grin I fajnie by też było grać w jakimś zespole hard rockowym bądź metalowym na gitarze basowej. Chyba wychodziłabym na scenę w kitlu Laughing Wink Ale to tylko marzenia...
gabrysia napisał(a):Na dzień disiejszy mam jeszcze takie marzenie, żeby być w przyszłości psychiatrą Wink Chodziłabym w takim fajnym kitlu, miała swój gabinet...Ale fajnie. Heh, poza tym lubię słuchać opowiadań ludzi. Jeszcze jak jakiś pozchizowany się napatoczy...Cool Big Grin I fajnie by też było grać w jakimś zespole hard rockowym bądź metalowym na gitarze basowej. Chyba wychodziłabym na scenę w kitlu Laughing Wink Ale to tylko marzenia...
Przy moim szczęściu byłbym twoim pacjentem... Bo do wariatkowa to się nadaje bardziej niż niektórzy co tam siedzą Angry Angry Angry
Poszłabym poznęcać się nad tym psychiatrą.
Slayerd napisał(a):Przy moim szczęściu byłbym twoim pacjentem... Bo do wariatkowa to się nadaje bardziej niż niektórzy co tam siedzą Angry Angry Angry
Zapraszam, zapraszam Big Grin
lucretia napisał(a):Poszłabym poznęcać się nad tym psychiatrą.
Nade mną??? Why???? Wink
Nie wiem, mam takie "odloty".

Arion

za Jungiem powtarzam: człowiek swoim najlepszym lekarzem.
to moje zdanie ;)
nikt tak nie rozwiąże Waszych problemów jak Wy sami.
Arion napisał(a):za Jungiem powtarzam: człowiek swoim najlepszym lekarzem.
to moje zdanie Wink
nikt tak nie rozwiąże Waszych problemów jak Wy sami.
Popieram
psycholog/psychiatra nie jest od rozwiazywania problemow.. on jest od sluchania... wysluchiwania, okreslania swojego zdania na temat waszych problemow i czesto tez mowi jak mozecie to naprawic, daje wskazowki, ale nie robi tego za was ;p wiem to bo zamierzam psychologiem zostac Wink
Też chcę być psychologiem, ale chyba pójdę na angielski,bo po tym łatwiej znaleźć pracę,choć nie zamierzam z psychologii rezygnować i kiedyś ją będę studiować.
Smile
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16