The Cult is Alive rozpierdala energią ilością szatana black'rollowym zniszczeniem. No ale jeśli ktoś nie moze słuchać muzyki która nie została nagrana na 30 scieżkach i produkowana przez 3 miesiące w studiu to mu sie nie spodoba. Jego strata : )
inaczej mówiąc - nie każdy czai kult

KISIEL napisał(a):Nie będę się czepiał Twej pisowni. Masz jeszcze na to przecież 5 lat podstawówki + gimnazjum
ale mówisz to normalnie, czy jako perkusista?
Darkthrone to klasyka Black Metalu, utwory takie jak Transilvanian Hunger doskonale pokazują surowe piękno norweskiego Black Metalu.
Kolgo napisał(a):Darkthrone to klasyka Black Metalu, utwory takie jak Transilvanian Hunger doskonale pokazują surowe piękno norweskiego Black Metalu
chyba ty
Cytat:Nocturno Culto ujawnił tytuł kolejnego wydawnictwa Darkthrone - "Dark Thrones And Black Flags". Trzeba przyznać, że mają tempo, w końcu nie minęło ledwie pół roku od premiery ich poprzedniego krążka. Kiedy album zostanie ukończony i trafi w łapy fanów - nie wiadomo
Niszczą coraz bardziej
O kurwa, KILL ludziska KILL. Po przesluchaniu F.O.A.D nie wiem czego się spodziewać, ale napewno będzie to arcyzajebiste.
Sam stary Muminka się nie zawstydzi

Lubię, lubię.. A najbardziej ich gitarzystę.
Słuchało się kiedyś namiętnie.Teraz mniej.Powiem tak, dobre, nie mam nic do zarzucenia. Wg. niektórych utwór "Transilvanian Hunger" to hymn Black Metalu^^
Ja pamiętam jeszcze czasy jak grał Hellhammer (jeszcze zanim powstało Celtic Frost), więc jak Nocturno Culto i Fenriz budowali Darkthrone tym bardziej pamiętam...w zasadzie jestem z nimi i ich muzyką od momentu jak usłyszałem demo "Land of Frost" aż do dzisiaj (no może poza ich debiutancką płytą "Soulside Journey", która była dużym niewypałem).
Uważam, że ktoś kto uważa ich muzykę za shit jest wyjątkowym pajacem bo można ich nie lubić i nie słuchać, ale trzeba ich szanować. To samo uważam o tych co oceniają innych po tym czego tamci słuchają. Nie ważne czego się słucha...ważne jest jakie dźwięki się uzewnętrznia (a tym co to wątpią w Fenziza poprzez jego zamiłowanie do Techno polecam twórczość ISENGARD).