Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Darkthrone!!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Słyszeliscie juz "THE CULT IS ALIVE"? Jakie opinie?
Dobra plyta. Generalnie mocne wypiecie sie dupa na swoj kvlt i scene blackowa.

Polecam looknac na TELEDYSK do "Too Old, Too Cold" na Interii.
Ambivalent napisał(a):Dobra plyta. Generalnie mocne wypiecie sie dupa na swoj kvlt i scene blackowa.
Nie pierwszy to juz raz.RG tez było takim "wypięciem się".
Cytat:Polecam looknac na TELEDYSK do "Too Old, Too Cold" na Interii.
Lookne-po meczu na pewno.
R_amze_S napisał(a):
Ambivalent napisał(a):Dobra plyta. Generalnie mocne wypiecie sie dupa na swoj kvlt i scene blackowa.
Nie pierwszy to juz raz.RG tez było takim "wypięciem się".
Cytat:Polecam looknac na TELEDYSK do "Too Old, Too Cold" na Interii.
Lookne-po meczu na pewno.

Ad1) Mozliwe, ja swoja "przygode" z Darkthrone zakonczylem na "TH". Na "TCIA" mam taki muzyczny powrot blacku do swoich korzeni he he he. No i teksty Rolleyes

"Nothing to prove, just a hellish rock'n'roll freak. You call your metal - black. It's just spastic, lame, and weak."

\m/ Laughing \m/

ad2)Polecam bo utwor zacny. Laughing

No i ten tekst z ich strony:

"We are still performing metal. Blackmetal you say? well, yeah, maybe, depends on who is listening. "

Laughing
Ambivalent napisał(a):Generalnie mocne wypiecie sie dupa na swoj kvlt i scene blackowa.

Jedni wolą Black Metal, a drudzy... no cóż wolą zamieniać się w punków. Nie spodziewałem sie takiego gówna po tak dobrym zespole. Wszystko zniosę, ale nie tą nową zjebaną płyte!

"We are still performing metal. Blackmetal you say? well, yeah, maybe, depends on who is listening. " - ale przybujali tym... jacy kurvva buntownicy
Prawdziwy Black Metal zginął wraz ze śmiercią Aarsetha.
de7th napisał(a):Prawdziwy Black Metal zginął wraz ze śmiercią Aarsetha.

a niby czemu? Cronos ma się dobrze to i Black Metal ma się dobrze :>
de7th napisał(a):Prawdziwy Black Metal zginął wraz ze śmiercią Aarsetha.

Ejze, przeca euro byl pedalem i na dodatek komuchem. Wiec BM tylko zyskal na tym ze go grisznak zajebal.
No, no trzeba myśleć ideologicznie! Laughing
To zalerzy jak leży moi drodzy...ale ja pozostane przy tym ze BM stracił...bo jednak jak gra norweska scena z wyjatkiem paru kapel? Listonosze,Nianki...Tongue
a poprawnosci politycznej chuj w pupe Laughing
Darkthrone to żywa legenda. Obok MayheM najwazniejszy zespół gatunku. Może ostatnie albumy nie są tak wielkie, jak wiadomo które, ale myśle że np na takim "Hate Them" mozna poczuc klimat z "A Blaze..."
Wszystkie ich albumy są wielkie.Ja wam mówięConfusedą 3 zespoły które nigdy się nie skurwią.Mianowicie Slayer,Darkthrone i Motorhead.
czyli nie uwazasz DiM i GHUA za Nu Metal, komerche, syf itd. ? Wink
A tymczasem panowie niedlugo nagraja kolejny krazek...podobniez o wdziecznym tytule :"Fuck off and die!"...nie wiedziec tylko w jakim klimacie? Ciekawe czy bedzie to kontynuacja koncepcji z TCIA, czy cos w starszym stylu..
Ambivalent napisał(a):czyli nie uwazasz DiM i GHUA za Nu Metal, komerche, syf itd. ? Wink
Nie no,DiM i GHUA to bardzo dobre płytki.Jeśli Slayer nagra kiedykolwiek złą płytę to trzeba mówić: "Uhhh,Slayerom coś kiepska płyta wyszła".Jak złą płytę nagra np.Mayhem to mówimy "Skurwiły się suki!!!" (ale Mayhem to się skurwił już dawno,heh,więc przykład trochę zły)
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9