Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
O godzinie 21.37 byłem w kosciele, uczestniczyłem w czuwaniu... a jednak stało się... Świat będzie teraz inny... Ale powiem tylko jedno powtarzając za Janem Pawłem II : "Nie lękajcie się!" ... własnie, nie lękajmy się...
Dla mnie bedzie zawsze zyl.
[']
Przeciez to bylo straszne,jak mogli go tak (na Wielkonac np.) wystawiac w przeciagu jak jakos kukle,nie wiem,albo serca nie mieli,albo i rozumu!
Nie,nie moge teraz pisac.
[']['][']

- reszta jest milczeniem...
Teraz się pewnie zacznie nowa generacja łańcuszków: "JP II nie żyje, módlmy się za jego duszę - prześlij to do 20 osób albo czeka cię 7 lat nieudanych związków i pech w miłości".
Cytat:Przeciez to bylo straszne,jak mogli go tak (na Wielkonac np.) wystawiac w przeciagu jak jakos kukle,nie wiem,albo serca nie mieli,albo i rozumu!
Nikt mu tego nie nakazał - to właśnie cały Jan Paweł II, był bardzo "twardym" człowiekiem, i chciał się przywitać z wiernymi itp.

Strasznie go szkoda

[']
"Tragedie zdarzają się wszędzie. Możemy doszukiwać się przyczyn, winić innych, wyobrażać sobie jak odmienne byłoby bez nich nasze życie. Ale wszystko to nie ma znaczenia, zdarzyły się i koniec. Musimy zapomnieć o strachu, jaki wywołały, i rozpocząć odbudowę."
Paulo Coelho, "Piąta góra"
nie cofnie się czasu...
Widocznie tak właśnie musiało być...
To była wola Boga i niczyja więcej...
My możemy tylko podziękować Papieżowi, za dobroć, jaką nam ofiarowywał przez te wszystkie lata.
[*]Dla niego, mój lampion nigdy nie zgaśnie[*]
TRAGEDIA-CZY TO NIEZAMALE SLOWO? JA JESTEM NEGATYWNIE NASTAWIONA DO INSTYTUCJI KOSCIELNEJ I DO KSIEZY,ALE TEN CZLOWIEK BYL WIELKI.DOKONCA SIE POSWIECAL...ZJEDNOCZYL TYLU LUDZI...OBY DOTARL TAM W CO TAK MOCNO WIEZYL. UCZCIJMY JEGO SMIERC CHWILA CISZY. ZASLUZYL NA TO!!!
Coz mozna powiedziec...
po prostu swiat nigdy nie bedzie taki sam
nigdy
Zginal najwiekszy przedstawiciel Cywilizacji Milosci, duchowy przewodnik milionow.
Co teraz z nami bedzie?
[*]
Cytat:Co teraz z nami bedzie?
A co ma być? W ciągu paru dni staniemy się wszyscy potworami albo szatanami?? NIE! będziemy żyć dalej, a co mądrzejsi postarają się pamiętać to, co warto pamiętać i to, czego nas Ojciec Święty nauczył...
Prisca: Nie Arion tylko JA. Bo to nie temat na wyrzuty za to co zrobiła Arion [a zrobiła dobrze] to temat o Papieżu - trochę szacunku.
Śmieszne
Papieża szanuje, i to bardzo, ale ciebie ....
Nie wiem,ale czy to fair,ze tak nagle przypominamy sobie o JP II
Cytat:Wielu ludzi zaczyna doceniac osoby ,ktore,odeszly,odchodza
Jakos wczesniej nie zauwazylam tematu o JP II...ale teraz jest za smutno,aby dyskutowac,o tym.

[/quote]
Tacy są ludzie

niestety
01DeX napisał(a):Prisca: Nie Arion tylko JA. Bo to nie temat na wyrzuty za to co zrobiła Arion [a zrobiła dobrze] to temat o Papieżu - trochę szacunku.
Śmieszne
Papieża szanuje, i to bardzo, ale ciebie ....
Albo juz nic, przepraszam za tamto, nie chce sie kłucić w takim smutnym czasie
[*]
własnie pewien niesamowity okres sie skonczyl
nie mozna zapomniec co ten wielki czlowiek zrobil dla swiata
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12