Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Głupi sąsiad
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6
Valhalla napisał(a):
Tuomasss napisał(a):Emertytka nimfomanka?! Laughing O ja pierdole... Laughing Laughing
Polak potrafi, nie?
A co nie kreca Cie starsze kobiety ? Laughing Laughing
Tak jakoś niespecjalnie, ale może się nie znam Big Grin Laughing
No a ponoc starsze i doswiadczone sa lepsze...? Big Grin Laughing Laughing
heh toz to po pol-nekrofilie podpada.... Big Grin
Jakbys byla chetna, to wiesz, adres moge podac Big GrinBig GrinBig Grin Angry Angry Angry
Tomash napisał(a):Oj psychosis, nie ciep sie tak... przecież ten temat jest w dziale max offtopic, nie?
Zgadza sie to znaczy ze mozna wrzuucac tutaj tematy jakie sie chce.. to moze ja załoze temat"Gumy do rzucia w płatkach czy w drażetkach"...??no nie przesadzajmy... co mnie obchodzi jego sąsiad czy jest głupi czy tez nie... Myslenie nieboli...
Cytat:Jakbys byla chetna, to wiesz, adres moge podac

z pewnoscia rozwarze chojna propozycje Big Grin ale wtedy pewnie wszystkie 3 by sie na mnie rzucily Confusedhock: Big Grin
Valhalla napisał(a):Jakbys byla chetna, to wiesz, adres moge podac Big GrinBig GrinBig Grin Angry Angry Angry
Mnie to tak pod stręczycielstwo podpada. Laughing
cicho tam, to ja chce byc w przyszlosci (niedalekiej) prokuratorem Laughing Laughing Laughing
Moi sąsiedzi?Po kolei:
1.Pode mną-sympatyczne małżeństwo po 60,zawsze mówią "dzień dobry",pani uważa mnie za "sekciarza" i satanistę,co niedzielę rano puszcza Radio Maryja.Koło 10-11 w nocy można za to usłyszeć od nich teksty w stylu:"I co z tego kurwa?!Weź się odpierdol" Big Grin
2.Nade mną,skos-chłopak w moim wieku,radosny,preferuje rozweselanie się trawką i częstymi całonocnymi imprezami przy muzyce rozkręconej na ful.Muzyka za to zacna:Od techno,Dn`B przez rap do old schoola i disco polo ("straciłaś cnotę","mydełko fa","majteczki w kropeczki").Najbardziej jednak rozwala mnie kawałkiem o lalce zuzi Laughing
3.Nade mną-sympatyczna kobieta mieszkająca z synem,nawet słuchającym normalnej muzyki.Dawniej najwięcej problemów sprawiał fakt,że pani mieszkała nad nami-zalała nas parę ładnych razy przez swój zwyczaj wstawiania prania na noc
A poza tym trafiają się jednostki mniej upierdliwe bądź neutralne. Big Grin Skuteczną terapią stało się ubezpieczenie mieszkania i teraz jest ok Smile Ogólnie bloki są super,nudzić się nie można Laughing
A ja bym nie chciała mieszkać w bloku.... nie potrafiłabym rozstać sie z podwórkiem, kawałkiem własniego zacisza, itp. A w bloku to wszystko jest wszystkich a i sasiedzi bywają niemili...
A ja myśle że w bloku jest ciekawiej...
I wcale wszystko nie jest wszystkich, to nie czasy komunistyczne. :/

Poza tym można wkurzać sąsiadów puszczając im metalową muzyke, oczywiście głośność na maxa obowiązkowo. Angry
A ja tam wole jednak domek... ale peace, kazdy lubi to co lubi Smile
Choć w bloku nie zawsze mieszka się fajnie (regularnie mnie sąsiad zalewa łazienkę) to są pewne atrakcje.Ta sama moja sąsiadka, która urządza disco o 7 rano w weekendy okresowo robi show dla całego osiedla.Jak u niej zaczyna się awantura to ludzie przy drzwiach stoją i słuchają.Czasami rozgrywa się to przed blokiem i wtedy całe sąsiedztwo stoi za oknami i mamy ubaw na całą dniówkę.Dla takich chwil warto tam mieszkać.
Laughing Laughing Laughing
hier_kommt_die_sonne napisał(a):A ja bym nie chciała mieszkać w bloku.... nie potrafiłabym rozstać sie z podwórkiem, kawałkiem własniego zacisza, itp. A w bloku to wszystko jest wszystkich a i sasiedzi bywają niemili...
Jat też bym wolał w domku mieszkać,tamta moja wypowiedź trochę ironiczna była.Dobrze masz-spokój i ciszę Smile
Ja też bym chciał w domku mieszkać, bo ogródek bym chciał mieć cobym marchweki mógł sadzić Laughing
Stron: 1 2 3 4 5 6