02-06-2005, 03:25 PM
Valhalla napisał(a):Tak jakoś niespecjalnie, ale może się nie znamTuomasss napisał(a):Emertytka nimfomanka?!Polak potrafi, nie?O ja pierdole...
![]()
A co nie kreca Cie starsze kobiety ?![]()

Valhalla napisał(a):Tak jakoś niespecjalnie, ale może się nie znamTuomasss napisał(a):Emertytka nimfomanka?!Polak potrafi, nie?O ja pierdole...
![]()
A co nie kreca Cie starsze kobiety ?![]()
Tomash napisał(a):Oj psychosis, nie ciep sie tak... przecież ten temat jest w dziale max offtopic, nie?Zgadza sie to znaczy ze mozna wrzuucac tutaj tematy jakie sie chce.. to moze ja załoze temat"Gumy do rzucia w płatkach czy w drażetkach"...??no nie przesadzajmy... co mnie obchodzi jego sąsiad czy jest głupi czy tez nie... Myslenie nieboli...
Cytat:Jakbys byla chetna, to wiesz, adres moge podac
Valhalla napisał(a):Jakbys byla chetna, to wiesz, adres moge podacMnie to tak pod stręczycielstwo podpada.![]()
![]()
![]()
hier_kommt_die_sonne napisał(a):A ja bym nie chciała mieszkać w bloku.... nie potrafiłabym rozstać sie z podwórkiem, kawałkiem własniego zacisza, itp. A w bloku to wszystko jest wszystkich a i sasiedzi bywają niemili...Jat też bym wolał w domku mieszkać,tamta moja wypowiedź trochę ironiczna była.Dobrze masz-spokój i ciszę