Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Mistrzostwa Europy
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7
No jak tam u was z mistrzostwami, bo ja szczerze powiedziawszy dla oderwania się od codzienności, planuję sobie obejrzeć dzisiajszy mecz na TVP1 ;]

A co do faworytów to nie mam Wink jak narazie Tongue
Ja szczerze mówiąc ani troszeczkę się tym nie interesuję i nie mam zielonego pojęcia co, kto, z kim, gdzie i kiedy Wink
Rhonwen napisał(a):Ja szczerze mówiąc ani troszeczkę się tym nie interesuję i nie mam zielonego pojęcia co, kto, z kim, gdzie i kiedy Wink
To zupełnie tak jak ja Wink (I wszyscy mi mówią, że dziwak jestem Tongue)
moocker napisał(a):
Rhonwen napisał(a):Ja szczerze mówiąc ani troszeczkę się tym nie interesuję i nie mam zielonego pojęcia co, kto, z kim, gdzie i kiedy Wink
To zupełnie tak jak ja Wink (I wszyscy mi mówią, że dziwak jestem Tongue)
hehe na dziwaka to jak narazie wychodzę JA Tongue
Ogladam, jak na razie nie opuscilem zadnego meczu, zreszta, trudno opuscic skoro TV w kompie Wink
Swojego faworyta nie mam, ale mam nadzieje ze Holandia pokaze na co ja stac.
HOLANDIA - kocham ten zespół Big Grin [mam nadzieję, że razem z Niemcami wyjdą z grupy ;] Davids rządzi. Ten gość jest świetny, zwłaszcza jak drze koty z arbitrami Tongue

Ale jaki zonk był w meczu Anglia - Francja ... 2 gole w ostatnich [niecałych] 2 minutach Tongue

A teraz Włochy - Dania - 0:0 hmm przegrałąm zakład. Stawiałam, że będzie 1:0 dla Włochów ;] achh ten hazard Tongue
Moocker, fajno nie jestem odosobniona Big Grin i wcale nie jesteś dziwak, co w tym ciekawego jak 22 osoby biegają w tą i z powrotem za piłką Tongue
Rhonwen napisał(a):Moocker, fajno nie jestem odosobniona Big Grin i wcale nie jesteś dziwak, co w tym ciekawego jak 22 osoby biegają w tą i z powrotem za piłką Tongue

No w zasadzie nie ma tu filozfofi, ale kurde jak się człowiek wciągnie ... Big Grin
Rhonwen napisał(a):co w tym ciekawego jak 22 osoby biegają w tą i z powrotem za piłką Tongue

Zazwyczaj to biega 20 Wink Bo te 2 to spokojniutko odpoczywaja miedzy slupkami Wink

Akurat lubie ogladac, z uprawianiem jest troche gorzej,.. Wink
no ale jak piłka jest przy bramce to też biegają Wink
jakby tak biegali w pełnych zbrojach płytowych to nawet bym pooglądał Wink
o! ja też, ja też!
Tylko, że mieliby raczej trochę problemów z szybkim poruszaniem się Wink
stawiam na niemcy!
Dzisiaj sa fajne mecze:
Grecja vs Hiszpania
Rosja vs Portugalia

Smile

Zobaczymy czy Grecy nadal sa w dobrej formie Wink
haha kochani Holendrzy zremisowali Big Grin hehej Big Grin