Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Mistrzostwa Europy
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7
Jestem za Czechami Niech bronią słowiańskiego honoru, bo my, Polacy nie potrafiliśmy;(
paszczak napisał(a):stawiam na niemcy!

Confusedhock: zgrzyt, zgrzyt, no dobra nie będę komentował... Ja jestem za Szwedami i Anglią [ Portugalia też jest ok. w końcu to ich mistrzostwa 8) ] . No i mile mnie Grecja zaskoczyła Angry dziś mecz Szwecja v.s. Włochy, będzie arcyciekawie Angry ...
Wg. najlepszych amerykańslicj psychologów, ludzie nie ogladający i nie przezywający wielkich imprez piłkarskich tracą wiele z życia - i to jest prawda. Gała żądzi.
nie czuję się jakbym coś traciła, a w czasie kiedy inni zalegają przed telewizorami obserwując z bacznością mecz można robić tyyyyyyyyyyyle innych i ciekawych rzeczy ... Angry
A to po części się zgodzę - niech Holandia wyjdzie z grupy! Tylko za żadne skarby niech nie robiątego Niemcy! Toż to czysty anty-football! Patrzeć na nich się nie da Smile Inna sprawa, że dziś szykuje się przepiękny mecz Holandia-Czechy!
Cytat:nie czuję się jakbym coś traciła, a w czasie kiedy inni zalegają przed telewizorami obserwując z bacznością mecz można robić tyyyyyyyyyyyle innych i ciekawych rzeczy ...
Ponieważ nawet nie wiesz co tracisz Smile
Rhonwen napisał(a):nie czuję się jakbym coś traciła, a w czasie kiedy inni zalegają przed telewizorami obserwując z bacznością mecz można robić tyyyyyyyyyyyle innych i ciekawych rzeczy ... Angry
zgadzam się. Smile
oglądanie kilkunastu spoconych facetów uganiających za kawałkiem skóry nie jest ani trochę zbliżone do tego co nazywam rozrywką... i niech tak zostanie Smile
Mecz mogę pooglądać z kolegami... ale najwyżej z 10 minut - potem po prostu zbyt chce mi się spać i albo zasypiam albo wychodzę porobić coś innego Smile

Krolik napisał(a):Wg. najlepszych amerykańslicj psychologów, ludzie nie ogladający i nie przezywający wielkich imprez piłkarskich tracą wiele z życia - i to jest prawda. Gała żądzi.
A jakieś nazwiska? Tytuły prac? Smile
Każdy ma swój gust Tongue Jeżeli wszystkim podobałoby się to samo to byłoby nudno, nieprawdaż? Big Grin

A btw. nie interesuję się piłką nożną na codzień, nie śledzę rozgrywek poszczególnych klubów itd. bo mnie to nie rusza. Ale jak przychodzą mistrzostwa Europy to mi się odmienia, wtedy lubię obejrzeć sobie mecz Big Grin Nie ma to jak spatrzona psychika hehe Big Grin
Krolik napisał(a):Ponieważ nawet nie wiesz co tracisz

Ale wiem co zyskuję Angry

Moocker napisał(a):Rhonwen napisał:
nie czuję się jakbym coś traciła, a w czasie kiedy inni zalegają przed telewizorami obserwując z bacznością mecz można robić tyyyyyyyyyyyle innych i ciekawych rzeczy ...

zgadzam się.
oglądanie kilkunastu spoconych facetów uganiających za kawałkiem skóry nie jest ani trochę zbliżone do tego co nazywam rozrywką... i niech tak zostanie

Właśnie! gdyby chociaż jacyś ładni panowie grali Tongue
Ahh.. kocham sport.. Pilka nozna i zuzel rzadza!
Oczywiscie nie moge przegapic zadnego meczu na mistrzostwach i.. tego nie robie... =)
Na EURO 2004 kibicuje druzynom slabszym.. Bo zadna sztuka kibicowac zespolowi typu Francja czy Czechy.. =P

PS. Nawet na STSach postawilem pieniazki na Lotwe (200:1) i Szwajcarie (300:1).. Jesli ktoras z tych druzyn zdobedzie puchar to stane sie zamoznym czlowiekiem.. =D
ja tam stawiam na naszych braci z południa - Czechów Big Grin
githerzai napisał(a):ja tam stawiam na naszych braci z południa - Czechów Big Grin

<=== mówiłem...HAHA
ograli Niemców Big Grin Big Grin Big Grin
Ja sie tam ciesze, odrobilem gulla cytrynowego na zakladach, oraz piwo dobrej marki Tongue

A mowia ze hazard nie poplaca Mr. Green
githerzai napisał(a):
githerzai napisał(a):ja tam stawiam na naszych braci z południa - Czechów Big Grin

<=== mówiłem...HAHA
ograli Niemców Big Grin Big Grin Big Grin

I bardzo dobrze.. Niemcow ogralaby nawet Szkocja.. Dostali po dupsku od rezerw Czech.. =P Niech mi ktos jeszcze powie ze Szkopy to potega europejska..
Czesi górą Laughing

Arrow zobaczymy jeszcze kto będzie mistrzem...ja juz to czuje w powietrzu
Stron: 1 2 3 4 5 6 7