Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Mistrzostwa Europy
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7
Barthez jest brzydki i łysy( nie to co ja Wink ) a Zidane ma równie okropne gniazdko na głowie :? ja chce zobaczyć Greczynki....taka egzotiko urodaTongueTongue Big Grin
Barthez nie jest brzydki, będę płakać .... buuu
Ale Zidana nie lubię Big Grin tzn. nie przepadam ;]
Heh, no to ustalone Big Grin Pewnie jeszcze kilku chętnych się znajdzie, jakby co, to u mnie w plecaku jest sporo miejsca Wink
A dzisiaj Grecja vs Francja <- tutaj chyba nie będzie niespodzianki... chociaż... kto wie? Smile
OK ja sie loaduje do plecaka Miriam...chyba że sie znajdzie lepsza oferta Wink ....ale narzekał nie będe, bom nie wybredny Wink
Hehehe, a co masz na myśli mówiąc "lepsza oferta"? Angry
głębszy plecak...albo taki fajowy bez dna, z telewizorem, kanapą i lodówką...i tragarzem z szybszymi nogami Wink
Hehehe, a skąd Ty wiesz na ile moje nogi sa gibkie? Tongue Zresztą, najlepiej dla Ciebie to chyba dom na kółkach by się przydał Wink
jęsli tylko zdołasz go pociągnąc.......
byłbym wdzięczny, ale na granicy mógłby powstac problem.....ah nie.. w końcu jesteśmy w uni Wink
no cóż jesli chcesz to zaprzęgniemy kogoś innego a ty pojedziesz ze mną
i bedziemy rozkoszowac sie podróżą... Smile
Dla Ciebie wszystko Laughing
będe zaszczycony lady Miriam
Cała przyjemnosć po mojej stronie Wink
moze ja o czyms nie wiem lady Miriam..???
jesli choc strzępek uczucia nas łączy powiedz mi prosze Wink
Haha byle do Portugalii, tam już można wszystko hehe Big GrinBig GrinBig Grin
Ah - Żyć nie umierać Big Grin
Wiedzialem ze Grecja wygra, huhu, kolejny kraj chetny na wizyte szajbusow z Polski Mr. Green
Hehehehe, kolejna niespodzianka Big Grin Francja przegrała z Grecją!!! Tongue Nikt się tego nie spodziewał, a tu proszę Wink Trzeba przyznać, że Grecy w pełni zasłużyli na to zwycięstwo, gra "żabojadów"- porażka. Jak to pięknie określił komentator :"dzisiaj nastąpił pogrzeb Francji" Laughing

PS: Githerzai <- lubię Cię, ale nic więcej Smile
Stron: 1 2 3 4 5 6 7