Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Mistrzostwa Europy
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7
githerzai napisał(a):Grecy...?
oni osiągnęli więcej niż mogli mażyć...teraz zaczną grać prawdziwy football Angry

Marzyć Wink Póki co jest 1:0 dla Grecji, ale mam nadzieję, że wynik ulegnie zmianie na korzyść Portugalczyków Smile
Nie... nie .... NIE !!!!!!!!

Kurwa.

Dlaczego do jasnej cholery... dlaczego GRECY mają takiego pieprzonego fuksa ...

Zaraz się rozpłacze...
GRECJA MISTRZEM EUROPY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Surprised Surprised Surprised Surprised Surprised Surprised
Fuck ! grecja wygrała Evil or Very Mad liczyłem na portugalczyków, ech dali dupy w tym spotkaniu, mieli tyle ładnych akcji, ale wszystko spieprzyli, no trudno się mówi...
wiedzialem ze grecja wygra.. nalezalo im sie
Nie bardziej niz Portugalii..

Dlaczego zawsze trafiam dokladny wynik meczu akurat wtedy gdy na STS nie obstawiam..? :? Sad

Prawdziwa Grecje zobaczymy dopiero podczas eliminacji do MS 2006.. IMHO nie wytrzymaja presji kibicow.. Bedzie z Grekami tak jak kiedys z Dania, Chorwacja czy Korea..
To samo napisałeś kilka postów wcześniej... Confusedhock: i jakoś wytrzymali presje. No ale zobaczymy :] na razie niech sie chlopaki cieszą, bo zasłużyli na to
Ja tam jestem za Portugalczykami ... cholera jak przegrali to praktycznie wszyscy mieli łzy w oczach [ ja też :>] ...

Cholera mam doła ...

Ale jak mi dacie Ricarda to się uspokoję Big Grin

A tak na marginesie - miałam ochote zabić naszych komentatorów ... Są beznadziejni ...
Sl4v napisał(a):To samo napisałeś kilka postów wcześniej... Confusedhock: i jakoś wytrzymali presje. No ale zobaczymy :] na razie niech sie chlopaki cieszą, bo zasłużyli na to

Wczesniej napisalem ze beda czuli presje.. a nie ze jej nie podolaja.. =P Wczoraj zagrali dobrze.. ale nie lepiej niz Portugalia.. A po tychmistrzostwach wszyscy zaczna ich traktowac jak druga Francje.. beda musieli wygrywac wszystkie mecze.. w koncu to Mistrzowie Europy.. Jak juz powiedzialem.. mielismy juz takie przypadki w historii skopanej pilki.. =P
W Grecji tyle wina przez ten miesięc się przeleje...
Prawie jak w moim pokoju Angry
Doceniam Rehagela, ale pilka to nie tylko tatkyka (choc Grecja chyba udowadnia, ze jednak to tylko taktyka)... Jesli chodzi o poziom gry to akurat Grecji sie ten tytul nalezal w rownym stopniu co Lotwie! Ale niech im bedzie... historia naprawi swoj blad w 2006 Big Grin Big Grin

Swoja droga, skoro my wygrlaismy z Grecja (i co z tego, ze po bramce samobojczej Tongue ), a Grecja z Francja to stosujac chora logike - nasza repzrezentacja jest lepsza od zabojadow Big Grin Big Grin
Stron: 1 2 3 4 5 6 7