Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Mistrzostwa Europy
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7
Holandaia w Ćwiartkach Big Grin jestem w niebie mhhhmmm Big Grin

Kibicuje jeszcze Portugalii i Anglikom Big Grin hehe
Stawiam na Czechów Smile
No dobra bądźmy realistami, będę kibicować Anglikom Smile

Bo Holandia przewali ze Szwecją Big Grin

Haha a za 15 minut mecz Portugalia - Anglia Tongue
hmm, Prisca...czyżbys była kibicem piłkarskim :? ?

hehe..ja tam stawiam na ...na...eeee
ani jedni ani drudzy mnie nie obchodzą..Czesi górą!!!! Smile
hahahahaha a jednak moje chłopaki z Portugalii - wygrali Big Grin
A ja w nich nie wierzyłam ... ale i tak cieszę się jak idiotka Big Grin hehehe

Ich karne były świetne, a potem Ricardo obronił, no i potem szczelił Big Grin
Cholera aż gryzłam poduszkę ze zdenerwowania Big Grin
Jezu, adrenalina mi skacze Big Grin
Yeahhhh!!! Big Grin Big Grin Big Grin Fenomenalny mecz i awans Portugalii do półfinału Big Grin Teraz mozna powiedzieć tylko jedno: Goodbye England Big Grin Prisca <- mnie również skacze adrenalina Wink Masakra Smile
haha Mir to ubieramy się na bordowo zielono i jedziemy do Portugalii świętować, upijemy się z jakimiś portuglaskimi kibicami, zaliczymy zgona i będziemy w siódmym niebie - ach świetna perspektywa Big Grin
chwilka...jade z wami drogie panie 8) ........no chyba ze mnie nie chcecie Sad

tak czy siak mecz był piekny...a Ricardo sie popisał
Hehe, no to kiedy wyjeżdżamy Prisca? Wink Aha, trzeba jeszcze zaopatrzyć się w szaliki Smile
PS: Bierzemy ze sobą Githerzai'ego? Smile
Możemy jechać w każdej chwili, pasowałoby gdzieś tak teraz co by zdążyć na finał Big GrinBig Grin

A Githerzai'ego bierzemy - przemycimy go jakoś Big Grin Może inni tez się zabiorą Tongue
Hell yeah! Ja jade.. jestem szczuplutki wiec mozna mnie przemycic w walizce.. Nie bede sprawial klopotow.. =)
Noo najważniejsze jest to, że jak juz się schlejemy z Mir wraz z Portugalczykami Big Grin to żeby ktoś nas przypilnował, bo inaczej to bedzie "cientko". Mówiąc krótko trzeba wyznaczyć kogoś na przyzwoitke XD
hehe Tongue
A mnie nie chcecie? [Obrazek: cry.gif]

Nie Kocham Was Juz Mr. Green

A dzisiaj Grecy mam nadzieje dadza rade!!

Ps. Jutro nie zobacze niestety Szwecja - Holandia bo ide na koncert KULTu, buuu! ;( W sumie to z TVP, moze telebim chociaz kolo sceny dadza? Mr. Green
jeeee....dzieki drogie panie...będe dozgonnie wdzięczny, ale Acrida tesh weźcie 8) będzie weselej, szczególnie jak weźmie 3 walizki tych swoich koszul Wink

PS: na przyzwoitke to się nadam bo ja nie pije...to chyba cos niebywałego dzisiaj Rolleyes
No tak będzie co z niego zdzierać Big Grin - no to go bierzemy Big Grin

Ahhh dzisiaj Grecja - Francja... Nie lubie żabolandii tak samo jak żabojadów... ale pewnie oni wygrają - niestety. Ciekawa jestem czy mecz będzie równie piekny co wczorajszy ;]

Jedyna osoba którą lubię w zespole Francuzów to nikt inny jak Fabien Barthez ;] respect ;]
Stron: 1 2 3 4 5 6 7