Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Marilyn Manson
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Manson?Genialnie prowokuje,szokuje,wywołuje skandale i przez to ciągle jest o nim głośno.
Jeśli chodzi o wygląd...Powracamy do prowokacji,niemniej niektóre kreacje naprawdę niezłe Smile
Muzyka-zależy które utwory,ale ogólnie (pomimo braku jakiegoś wielkiego talentu u członków zespołu) całkiem odkrywcza,czasem chętnie słucham.
a jeszcze chcialem dodac, ze uwazam mechanical animals za najlepsza plyte mansona.
A ja lubię bardzo Antichrist Superstar 8) Big Grin
hehe kazdy uwielbia antichrist, ja jej nie znosze...marne kopiowanie trenta reznora
Tak? Hmm...Muszę się bardziej wsłuchać to może też to dostrzegnę. No, raczej dosłuchnęBig Grin A ja i tak lubię NIN, więc nawet by mi to zbyt nie przeszkadzałoSmile
Moim zdaniem najlepsza jest The ,,Golden Age of Grotesque'', ,,Holy Wood'' też lubie. Smile
nieznacie sie.. sAint jest najlpesze Wink
jak dla mnie Manson moze byc do ''last tour on earth''. potem to juz coraz wieksza tragedia sie robi
last tour to byla koncertowkaNeutralchyba do mechanical
ale calkiem mila koncertowka Smile mozesz zatem przyjac ze do mechanical animals Smile
to debil
Billy_Joe dla czego sądzisz że to debil???
Xellen sAint to piosenka a nie album
Big Grin
Może jej właśnie o piosenkę chodziło Question Wink
Mozliwe ale wszysc mówią o albumach a ona pisze
,,nieznacie sie.. sAint jest najlpesze'' Mozna wywnioskowac ze ma na mysli album bo wszyscy mówili o albumach albo po prostu źle sformułowała zdanie Big Grin mozliwe jest równiez to ze te nazwy albumów wzieła za nazwy piosenek i myslała ze to o nich jest mowa Big Grin
(chyba za bardzo czepiam się szczegółów) Confusedhock:
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17