mr_obscene napisał(a):a to niby czemu ? serial moim zdaniem był zabawny 
Mówisz tak, bo nie ty w nim grałeś

o MM powiem tyle ze perfidnie sie sprzedaje i z biegiem czasu coraz gorzej gra
zamiast niego polecam NIN
zaczęłam od niego swój kontakt z metalem. teraz jest za lekki dla mnie. czasami jednak powracam do niego, bardziej z sentymentu niż z uwielbienia muzyki.

maharet napisał(a):zaczęłam od niego swój kontakt z metalem. teraz jest za lekki dla mnie. czasami jednak powracam do niego, bardziej z sentymentu niż z uwielbienia muzyki. 
Z Mansona to taki metal, jak z czosnku cebula
Fajnie pan Brian Warner gra. Tyle.
Hmm ... Przecież nie napisała, że MM to metal. Tylko, że od niego zaczęła po prostu przygodę z metalem

Czytanie ze zrozumieniem się kłania

Chyba, że ja źle zrozumiałam

MM to tez w jakims stopniu metal a wlasciwie industrial metal. I nie czepiaj sie tak metalu z bozej laski
Krzychun napisał(a):MM to tez w jakims stopniu metal a wlasciwie industrial metal. I nie czepiaj sie tak metalu z bozej laski
Ja sie nie cczepiam metalu, bo nic do niego nie ma, w przeciwienstwie do Hair Of The Dog na ten przyklad.
statekx napisał(a):Krzychun napisał(a):MM to tez w jakims stopniu metal a wlasciwie industrial metal. I nie czepiaj sie tak metalu z bozej laski
NU
A co to znaczy NU bo nie rzutuje??
Brian za bardzo pogubił się w elektronice. I czy on nie ma swoich piosenek do cholery ? Co mu do depeche mode? Manson był wielki za płyt Mechanical animals, Antichrist Superstar i Holy Wood. To jest super-trylogia mansona... pozostale albumu pozostawiają sporo do życzenia
Przemek87 napisał(a):Manson był wielki za płyt Mechanical animals, Antichrist Superstar i Holy Wood. To jest super-trylogia mansona... pozostale albumu pozostawiają sporo do życzenia
Hmm ... Coś w tym jest

Te 3 płyty, które wymieniłeś są na prawdę zajebiste

Ale i na ostatniej płycie znajdzie się parę niezłych wałków

Przemek87 napisał(a):Mechanical animals, Antichrist Superstar i Holy Wood. To jest super-trylogia mansona...
Szmira. Komercyjne gowno, wybierdalac z taka para-muzyka!