Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Marilyn Manson
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
druinegs napisał(a):Witam, chciałam sie dowiedzieć co sądzicie o Marilyn Manson?
Lubię tylko kawałek 'Rock Is Dead'. Po za tym samego Briana nienawidze jak psa.
Ambivalent napisał(a):Chlop poprostu wie jak robic biznes. SŁAWA !

Dokładnie, a do tego pewnie sam śmieje się z wszystkich frajerów, którzy dają się na to nabrać ; ). Założenie koleś ma jasne, żadnych wyższych idei, nie dorabia sobie żadnej sztucznej ideologii, więc w czym problem?
Kamael napisał(a):
Ambivalent napisał(a):Chlop poprostu wie jak robic biznes. SŁAWA !

Dokładnie, a do tego pewnie sam śmieje się z wszystkich frajerów, którzy dają się na to nabrać ; ). Założenie koleś ma jasne, żadnych wyższych idei, nie dorabia sobie żadnej sztucznej ideologii, więc w czym problem?

Nie wiem jakimi ideami sie kieruje ale na pewno chce byc ANTY. Co jak widac dobrze mu wychodzi. A smieje sie raczej z tych, ktorzy staraja sie mu przeciwstawic, bo tylko nabijaja mu koniunkture. SŁAWA !
zaiste, dlatego nie przeciwstawiam mu sie i od czasu do czasu zapuszczam np. Coma White
balzac napisał(a):Lubię tylko kawałek 'Rock Is Dead'.
O, o. Reszta kawalkow moze spierdalac, razem z tym dziwolagiem.
Hallvard napisał(a):to zachowanie na poziomie gwiazd pop-u

ale on jest gwaiazdą popu, w czym problem?
Oglądałem kiedyś program o marlynie i na poczatku to była grupa nieźle pojebanych ziomków z całkiem fajnym imagem (skarykaturowane postacie z bajek ). Obecnie to juz typowy dla MTV cyrk.
Manson to ciekawy facet. Kiedyś (czytaj: jak będę mieć kasę) kupię jego krazek, bo zaintrygował mnie. A że słyszałam tylko jeden jego kawałek to chciałabym blizej poznać jego styl grania Tongue
statekx napisał(a):
balzac napisał(a):Lubię tylko kawałek 'Rock Is Dead'.
O, o. Reszta kawalkow moze spierdalac, razem z tym dziwolagiem.
Wreszcie ktos normalny Big Grin
Ja bardzo lubie płytę Portrait Of An American Family! Tak, jest niezwykla! Jest groteskowa, melodyjna i świeża! No a po za tym oczywiście uwielbiam antychrysta. Reszta płyt mnie już mniej interesuje. A może ktoś pamięta jeszcze, kóryś z koncertów?
Jego dziwactwo nie przeszkadza mi, myślę, że muzycy kapel blackowych, robią z siebie 100 razy większych "dałnów" A co do muzyki Mansona, uważam, że jest dobra. Trylogia Antichrist - Mechanical - Holy wood to bardzo dobre płyty moim zdaniem. Ostatnia Groteska, nie była idealna, nie była nowatorska, ale nie uważam, aby było kiepska, jest niezła... po prostu.
Nowy Manson jest fpytke, nie inaczej !
Manson ... hmmm ... jest zajebisty 8) 8) 8)
Faktycznie jesteś zakręcona, aniołku
Hehe ... nawet nie wiesz jak Big Grin
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17