08-29-2004, 08:38 AM
08-29-2004, 10:31 AM
Moim skromnym zdaniem sprzedała się jak prawie wszyscy którzy poszli do reality - show .... mimo tego że jest piękna to można było się o niej dowiedzieć że jest dość pusta .... a te jej smętne żałosne piosenki to ja hh w połączeniu z nieco ostrzejszą muzą .... ja się nieznam więc jak ktoś ma inne odczucia to prosze mnie styrać na całej linii .... =]
08-29-2004, 10:36 AM
Nie, ona nie jest piękna. Jest kolejnym chodzącym plastikiem. Po prostu przerost formy nad treścią. O muzyce już nie wspomnę- mnie się nie podoba.
08-29-2004, 11:56 AM
co nie zmienia faktu ze z checia zobaczylbym ja na eurowizji

08-29-2004, 12:36 PM
wilk_fenriz napisał(a):co nie zmienia faktu ze z checia zobaczylbym ja na eurowizji
Bosz....to byłaby totalna porażka. Nie mogę na nią patrzeć, wygląda i zachowuje się jak dziwka, próbuje zgrywać taką twardą i ostrą a w efekcie wychodzi jaka jest pusta i poprostu głupia. Parę razy widziałam jakieś wywiady z ową "gwiazdą" w tv - tragedia. Zanim zacznie jakichkolwiek udzielać powinna się nauczyć normalnie wysławiać. Doskonale nadaje się do reklam w gazecie, gdzie się nie odzywa. A co poza tym? Poza tym jak widzę kilometrowe tipsy i różowe ciuszeczki prosto z jakiegoś pimki to poprostu robi mi się niedobrze. I niby ma to być hardcore'owa muzyka.... No żałosne
Tyle.
08-29-2004, 02:01 PM
Krolik napisał(a):Jakie jest wasze zdanie o nowej gwieździe polskiej estrady, mianowicie o dodzie elektrodzie i jest "zajebistej" kapeli??Zastrzelić !
08-29-2004, 07:17 PM
No cóż w Polsce i nie tylko można znaleźć więcej takich 'TV-Tłuczków' =P
08-30-2004, 12:26 PM
Kobita mnie drazni.. Mimo iz jestem dzentelmenem to chetnie strzelilbym ja po ryju.. Brzydkim zreszta..
A muzyka Virgin? Slyszalem jedna piesn pare lat temu (jeszcze zanim sie zrobilo glosno o wokalistce).. dno i wodorosty.. No i smiesznie wygladali w teledysku.. Perkusista- rasta.. Gitarzysta- dres/hh.. Basista- tru metal (wygladal naprawde tru) i wokalistka-dziwka..
A muzyka Virgin? Slyszalem jedna piesn pare lat temu (jeszcze zanim sie zrobilo glosno o wokalistce).. dno i wodorosty.. No i smiesznie wygladali w teledysku.. Perkusista- rasta.. Gitarzysta- dres/hh.. Basista- tru metal (wygladal naprawde tru) i wokalistka-dziwka..
08-30-2004, 12:58 PM
bez komentarza ...
hehe przypadkiem trafiłam na jej bloga...porażka, jeśli kogoś to interesuje to http://www.dorota-rabaczewska.blog.pl
hehe przypadkiem trafiłam na jej bloga...porażka, jeśli kogoś to interesuje to http://www.dorota-rabaczewska.blog.pl
08-30-2004, 01:02 PM
Hmm.. u mnie blad 404.. A tak btw.. to chyba nie jest (byl) blog prowadzony przez Dode.. a jej fanke jeno..?
08-30-2004, 03:43 PM
Majdan musiał być ślepy ... taki fajny facet i taka dziwka...
Co do muzyki to powiem tylko tyle: dno den.
A cały ten zespół to rzucanie się z motyką na słońce...
Co do muzyki to powiem tylko tyle: dno den.
A cały ten zespół to rzucanie się z motyką na słońce...
08-30-2004, 07:53 PM
doda : "she's a biatch!! mothafuckin' ho'!!"
I FUCKIN' HATE HER BEHAVIOUR, AND HER BODY SIMPLY SUCKS, SHE'S THE MOST SLUTTIEST BIATCH IN WHORE MOTHERFUCKIN' WORLD !! sheee-it..."
I FUCKIN' HATE HER BEHAVIOUR, AND HER BODY SIMPLY SUCKS, SHE'S THE MOST SLUTTIEST BIATCH IN WHORE MOTHERFUCKIN' WORLD !! sheee-it..."
08-30-2004, 09:10 PM
Ja uwazam ze Majdan i Doda, to polscy Beckhamowie
poza tym Prisca skoro z nia jest, to chyba cos w niej widzi nieprawdaz? przeciez nie wziela go sila 

08-30-2004, 10:15 PM
No cóż... Nie ukrywam, drażni mnie jej osoba... Muzyka jaką tworzy do mnie nie przemawia, IMHO nic nadzwyczajnego, takie pitolenie.... Doda to kolejna "gwiazdka" wylansowana przez reality show - za parę miesięcy nikt nie będzie o niej pamiętał... Eh, ale jak znam życie osoby jej pokroju nie dadzą tak szybko o sobie zapomnieć (niestety) Ona chyba nalezy do ludzi, którzy kierują się zasadą - "nieważne jak o tobie mówią, ważne, żeby wogóle mówili" =P Heh...
08-30-2004, 11:05 PM
wilk_fenriz napisał(a):Ja uwazam ze Majdan i Doda, to polscy Beckhamowiepoza tym Prisca skoro z nia jest, to chyba cos w niej widzi nieprawdaz? przeciez nie wziela go sila
Oczywiście, że tak. Mimo wszystko żal mi go

btw. Bechamowie mają klase, oni raczej nie...