Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Doda
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Jakie jest wasze zdanie o nowej gwieździe polskiej estrady, mianowicie o dodzie elektrodzie i jest "zajebistej" kapeli??
Moim skromnym zdaniem sprzedała się jak prawie wszyscy którzy poszli do reality - show .... mimo tego że jest piękna to można było się o niej dowiedzieć że jest dość pusta .... a te jej smętne żałosne piosenki to ja hh w połączeniu z nieco ostrzejszą muzą .... ja się nieznam więc jak ktoś ma inne odczucia to prosze mnie styrać na całej linii .... =]
Nie, ona nie jest piękna. Jest kolejnym chodzącym plastikiem. Po prostu przerost formy nad treścią. O muzyce już nie wspomnę- mnie się nie podoba.
co nie zmienia faktu ze z checia zobaczylbym ja na eurowizjiSmile
wilk_fenriz napisał(a):co nie zmienia faktu ze z checia zobaczylbym ja na eurowizjiSmile

Bosz....to byłaby totalna porażka. Nie mogę na nią patrzeć, wygląda i zachowuje się jak dziwka, próbuje zgrywać taką twardą i ostrą a w efekcie wychodzi jaka jest pusta i poprostu głupia. Parę razy widziałam jakieś wywiady z ową "gwiazdą" w tv - tragedia. Zanim zacznie jakichkolwiek udzielać powinna się nauczyć normalnie wysławiać. Doskonale nadaje się do reklam w gazecie, gdzie się nie odzywa. A co poza tym? Poza tym jak widzę kilometrowe tipsy i różowe ciuszeczki prosto z jakiegoś pimki to poprostu robi mi się niedobrze. I niby ma to być hardcore'owa muzyka.... No żałosne
Tyle.
Krolik napisał(a):Jakie jest wasze zdanie o nowej gwieździe polskiej estrady, mianowicie o dodzie elektrodzie i jest "zajebistej" kapeli??
Zastrzelić !
No cóż w Polsce i nie tylko można znaleźć więcej takich 'TV-Tłuczków' =P
Kobita mnie drazni.. Mimo iz jestem dzentelmenem to chetnie strzelilbym ja po ryju.. Brzydkim zreszta..
A muzyka Virgin? Slyszalem jedna piesn pare lat temu (jeszcze zanim sie zrobilo glosno o wokalistce).. dno i wodorosty.. No i smiesznie wygladali w teledysku.. Perkusista- rasta.. Gitarzysta- dres/hh.. Basista- tru metal (wygladal naprawde tru) i wokalistka-dziwka..
bez komentarza ...
hehe przypadkiem trafiłam na jej bloga...porażka, jeśli kogoś to interesuje to http://www.dorota-rabaczewska.blog.pl
Hmm.. u mnie blad 404.. A tak btw.. to chyba nie jest (byl) blog prowadzony przez Dode.. a jej fanke jeno..?
Majdan musiał być ślepy ... taki fajny facet i taka dziwka...

Co do muzyki to powiem tylko tyle: dno den.

A cały ten zespół to rzucanie się z motyką na słońce...
doda : "she's a biatch!! mothafuckin' ho'!!"

I FUCKIN' HATE HER BEHAVIOUR, AND HER BODY SIMPLY SUCKS, SHE'S THE MOST SLUTTIEST BIATCH IN WHORE MOTHERFUCKIN' WORLD !! sheee-it..."
Ja uwazam ze Majdan i Doda, to polscy Beckhamowie Smile poza tym Prisca skoro z nia jest, to chyba cos w niej widzi nieprawdaz? przeciez nie wziela go sila Big Grin
No cóż... Nie ukrywam, drażni mnie jej osoba... Muzyka jaką tworzy do mnie nie przemawia, IMHO nic nadzwyczajnego, takie pitolenie.... Doda to kolejna "gwiazdka" wylansowana przez reality show - za parę miesięcy nikt nie będzie o niej pamiętał... Eh, ale jak znam życie osoby jej pokroju nie dadzą tak szybko o sobie zapomnieć (niestety) Ona chyba nalezy do ludzi, którzy kierują się zasadą - "nieważne jak o tobie mówią, ważne, żeby wogóle mówili" =P Heh...
wilk_fenriz napisał(a):Ja uwazam ze Majdan i Doda, to polscy Beckhamowie Smile poza tym Prisca skoro z nia jest, to chyba cos w niej widzi nieprawdaz? przeciez nie wziela go sila Big Grin

Oczywiście, że tak. Mimo wszystko żal mi go Big Grin

btw. Bechamowie mają klase, oni raczej nie...
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10