Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Doda
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
POwtarzaM: kocham DodE, a Wam wszystKim na PochYbeL!
ee moze jednak nie??
ja tylko uwazam ze jesli ktos nie potrafi zainteresowac swoja osoba w jakis cywilizowany sposob to wtedy lazi z dupa i cyckami na wierzchu Laughing
Ja bym polizał jej suty

hehehehehhehe
dobrze, ze tylko to Big Grin
Doda jak doda, ale Virgin.... Ta dopiero wymiata...

Powiem to co myśle: nienawidze takich sztucznych dziwek (tak, dziwek wlasnie), ktore mysla, ze jak sa "ładne" to zwyciężą świat....

Ostatnio ogladalam teledyski na interii i tam jest ranking, no i oczywiscie góruje virgin... Obejrzalam se jeden i bylo tam cos w tym stylu "dla mnie liczy sie kochanie, uczucie" a w tym czasie kładła sie na podłodze przybierając "seksowne" pozycje, przyprawiające mnie o mdłości, itp

Jestem nietolerancyjna, ale jak tu byc tolerancyjnym wobec takich lal?
Pierdolić Dode Elektrodą Laughing
Sztuczna głupia panna!
Polewa nie z tej Ziemi
Kalin napisał(a):Pierdolić Dode Elektrodą Laughing
Sztuczna głupia panna!
Polewa nie z tej Ziemi

Ech ... dokładnie....
Ja razem z Ksieciem Krzyżtofem naleze do oddanych fanow tej niekonwencjonalnej kapeli, serwujacej nam pozadny kawalek konkretnego grania. 8)

Oczywiscie Wy, pseudo-znwcy nie jestescie w stanie odcenic jej niekonwencjonalnych melodii z trafnie wplecionymi ciezkimi gitarowymi riffami, przeszywajacymi dusze na wskros... 8)
weżcie juz przesta ńcie bo jusz nie wiem czy sie smiac czy plakac...

Apel do Ksiecia Kszysztofa czy jak tam:
Błagam, pisz normalnie, a nIe W tEn SpoSóB!!! To bardzo utrudnia czytanie....
Cytat:Apel do Ksiecia Kszysztofa czy jak tam:
Błagam, pisz normalnie, a nIe W tEn SpoSóB!!! To bardzo utrudnia czytanie....
Między innymi włąsnie dzięki temu że napisałaś żeby tak nei pisał właśnei pozostanie przy TAkiM piSAnIu :?
Prędzej przestał by tak pisać gdybyśmy wszyscy pisałi że ślicznie jest i bardziej czytelnie, no ale moge się mylic Big Grin
To zależy od jego charakteru... Jeżeli jest przekorny to tak... Dobra, daje mu ignora Smile Smile
doda, zrob mi loda
No, proszę, mamy na forum prawdziwego poetę Laughing
Ten teledysk z majdanem przez małe "m" i te cycki, ta głupia kurwa nie ma szacunku dla siebie i innych, DODA SUKO WYPIERDALAJ, a powiedzcie mi dlaczego tak się dzieje, ano komercja ... i kurwa kółko graniaste się zamyka, nic z tym nie zrobimy ... możemy się napić JAbola za 3.49 z Lidl'a i wyrzygać ... uff, wcale mi nie ulżyło Rolleyes
spokojnie , co ty sie tak bulwersujesz, jeszcze troche i Ci zyła pęknie... nieprzezywaj tak tego... Big Grin Laughing
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10