swietnie, mozecie byc dumni z siebie

wy chyba nie macie dziewczyn bo widac jaki jest wasz stosunek do nich; dopierdalacie jej jakby byla najgorszym zlem swiata. dla mnie jest to calkowicie niezrozumiale biorac pod uwage ze ona nic nie ma do rocka i metalu- sami podcinacie galaz na ktorej siedzicie- zamiast juz dopierdalac sie do np. mandrykiewicz ktorej fani najchetniej zrownaliby nas z ziemia wy bawicie sie w ten smieszny teatrzyk- czuje sie jak w jakies operetce

a wiec wszem i wobec oglaszam ze zakladam Narodowy Front Obroncow Dody
sieg doda !

lepiej z nami nie zaczynaj, anty-fanatykami dody maluczkiej, źle zrozumiałaś chyba wątek, bo my nie podcinamy żadnej gałęzi, kocham rock i metal... ale my nienawidzimy dody za to jaka ona jest, a jest taka, jak każdy widzi i to nas wkurza, to ,że taka pusta larwa może sobie do woli klnąć w tv i udawać i prawić życiowe mądrośći, skłania mnie do myślenia nad stanem naszej TV- i mediów wogóle, które maja propagować kulture a zajmują się praniem brudó i czystym chamstwem na antenie, idąc dalej doda jako dziecko tego bajzlu zamyka koło i wszyscy muszą być happy tak ? a gówno, myśle więc jestem i to mi się nie podowa więc wyrażam opinie na temat, trzeba to TĘPIĆ

ja to samo, nierozumiem co wy sie tak do niej dojebaliście, pusta hmmo ile pamietam to podawali jej iq i miala cos kolo 130 więc niesądze zeby była pusta, albo jej zazdrościcie albo niewiem...jesli chodzi o muzyke to jak kto lubi, mi nieprzeszkadzajej muzyka...a co do wyglądu to w sumie fajna dupa z niej jest..

))))a takie wytyczki na jej temat ze jest kurwą itp sa bezpodstawne... bo ktoś kto pisze takie pierdoły musiał korzystać z jej usług skoro wie takie rzeczy.. dla mnie wasze zachowanie jest załosne , zagadzam sie w pełni z wilk_fenriz...
A co ma IQ do duszy człowieka? Jeśli chodzi o Dodę - już jest mi obojętna.
SHOX! pisze ze jest pusta... Gdyby była pusta to IQ miałaby moze okolo 10 przy ściąganiu...a nie 130...
Precz z Doda! wytwornia porobila pelno popowych laleczek a ze w rocku nikogo jeszcze takiego nie bylo wymyslili Dode...dla mnie jest to niewyobrazalne ze ktos taki gra ROCKA...Ok nie tepi metalow itp..ale to o niczym nie swiadczy...jak bedzie wiecej taki "panienek" w tej muzyce to rock zejdzie na psy...

Co ja poradzę że szm..... kobiety nie cierpie

psychosis napisał(a):SHOX! pisze ze jest pusta... Gdyby była pusta to IQ miałaby moze okolo 10 przy ściąganiu...a nie 130...
Eh... chyba mnie nie zrozumiałeś. Pytałam o to co ma inteligencja do duszy człowieka. Są osoby, które nie mają IQ 130 ale za to są wspaniałymi ludźmi.
velvetova napisał(a):...dla mnie jest to niewyobrazalne ze ktos taki gra ROCKA...Ok nie tepi metalow itp..ale to o niczym nie swiadczy...jak bedzie wiecej taki "panienek" w tej muzyce to rock zejdzie na psy...
Ja bym muzyki Dody nie nazwała rockiem (co najwyżej pop rock) I nie rozumiem argumentów typu "nie tępi metali", bo to żaden argument (jak już zauważyli niektórzy) Wydaje mi się, że za bardzo identyfikujecie się z subkulturą metali i dlatego podchodzicie do tematu zbyt emocjonalnie.
Eh... chyba mnie nie zrozumiałeś. Pytałam o to co ma inteligencja do duszy człowieka. Są osoby, które nie mają IQ 130 ale za to są wspaniałymi ludźmi.
Zgadza sie ale akurat nam chodzi o pustke i Iq a nie duszę to niema nic wspólnego iq i dusza jest tak jak napisalaś ze ktos moze miec mniej niz 130 i byc zajebistym człowiekiem... ale tej kwesti nieporuszamy teraz...
fajne ma cycki....."that's all folks!"
Dziwka i huj KISS ma racje, pozatym polacy są agresywni

więc musimy na kogoś wyładowywać frustracje, a co ma piernik do wiatraka i IQ do mądrości ? i sposobu bycia to każdy wie

SHOX! napisał(a):Dziwka i huj KISS ma racje, pozatym polacy są agresywni
więc musimy na kogoś wyładowywać frustracje, a co ma piernik do wiatraka i IQ do mądrości ? i sposobu bycia to każdy wie 
po pierwsze chuj a nie huj...
po 2 akurat mądrość z iq sie wiąze...
po 3 jakie masz dowody ze to dziwka...
po 4 fajnie jak kobieta może być chujem?
po 5 pomyśl zanim coś napiszesz...