08-31-2004, 12:45 AM
08-31-2004, 08:47 AM
eee a ja myślałem, ze ja lubicie...phi głupi jesteście 

08-31-2004, 09:47 AM
Tasior.. Widziales kiedykolwiek wywaiad z panna Doda? (swoja droga glupia ksywa.. wstydzi sie swego imienia?) Opowiadania o tym co ona robi z Majdanem wieczorami.. jaka to ona jest piekna.. rozbieranie sie przy kazdej mozliwej okazji.. itd itp. A jak zobaczylem jej wystep w programie Kuby Wojewodzkiego to juz mnie szlak trafil doszczetnie.. Te jej ziewanie.. przewracanie oczami.. Pusta kobita poprostu..
08-31-2004, 01:32 PM
Kurde macie znalazlam: http://www.doda.pl/ pamietnik tez tam jest. Az mi sie rzygac zachcialo
W ogole ja nie wiedzialam ze ona ma 20 lat a juz taka kurew!
A jeszcze cytuję (to o niej): "Nie cierpi prostaków, chamów o niskim poziomie inteligencji, wrażliwości i poczuciu humoru, ma awersję do nieszczerych, wrednych i fałszywych intrygantek. "
Mnie to sie zdaje ze ona sama taka jest. Czyzby siebie nie akceptowala

A jeszcze cytuję (to o niej): "Nie cierpi prostaków, chamów o niskim poziomie inteligencji, wrażliwości i poczuciu humoru, ma awersję do nieszczerych, wrednych i fałszywych intrygantek. "
Mnie to sie zdaje ze ona sama taka jest. Czyzby siebie nie akceptowala

09-01-2004, 12:32 AM
DoDA JEsT zaJEbISTa, NAJLEpsza Na Świecie, NAjpiĘkniejsza, a JEJ piosenki tO raj Dla ucha. jej muZyka WciĄga caŁE IrOn MAiden I kuPE innych kaPEl ciĘŻKO metalowych. KOcham dode, A wy BuRaKI SIĘ nie znacie
09-01-2004, 12:46 PM
ironia? czy szczera prawda?
no comment
no comment

09-01-2004, 01:17 PM
Hehe, trudno orzec
Sądzę jednak, że ironia =)

09-01-2004, 04:17 PM
kSIąŻę krzyŻtof napisał(a):DoDA JEsT zaJEbISTa, NAJLEpsza Na Świecie, NAjpiĘkniejsza, a JEJ piosenki tO raj Dla ucha. jej muZyka WciĄga caŁE IrOn MAiden I kuPE innych kaPEl ciĘŻKO metalowych. KOcham dode, A wy BuRaKI SIĘ nie znacieBoże bądż miłościw...co on gada ?

09-03-2004, 02:29 PM
kSIąŻę krzyŻtof napisał(a):DoDA JEsT zaJEbISTa, NAJLEpsza Na Świecie, NAjpiĘkniejsza, a JEJ piosenki tO raj Dla ucha. jej muZyka WciĄga caŁE IrOn MAiden I kuPE innych kaPEl ciĘŻKO metalowych. KOcham dode, A wy BuRaKI SIĘ nie znacie
O Jezu....

09-03-2004, 08:38 PM
Nie no Doda to po prostu moja idolka...*sarcasm*
szczególnie po tym jak przeglądałam galerie z jakiejś jej sesji zdjęciowej gdzie pozowała na ostrą rockmankę i stała udając że gra na gitarze. Pomijając fakt że miała tipsy na kilometr i kostkę włożoną za struny to nawet jej szło. LOL!
szczególnie po tym jak przeglądałam galerie z jakiejś jej sesji zdjęciowej gdzie pozowała na ostrą rockmankę i stała udając że gra na gitarze. Pomijając fakt że miała tipsy na kilometr i kostkę włożoną za struny to nawet jej szło. LOL!
01-04-2005, 10:02 PM
Doda?Plastikowa laleczka udająca złą,zbuntowaną metalówę.Opakowanie jeszcze jakoś ujdzie,szczególnie po porządnym retuszu kosmetykami,ale wewnątrz pustka totalna.Szkoda tylko,że jej się dostał nawet przyzwoity (choć nie rewelacyjny) głos marnowany na idiotyczne teksty 

01-04-2005, 10:10 PM
doda to wytapetowany wamp, na widok którego chce się rzygać.
01-04-2005, 10:33 PM
Krolik napisał(a):Jakie jest wasze zdanie o nowej gwieździe polskiej estrady, mianowicie o dodzie elektrodzie i jest "zajebistej" kapeli??
Nie znam, a co graja?
01-04-2005, 10:50 PM
Doda i cała otoczka ....
OCENZUROWANO
OCENZUROWANO
01-04-2005, 11:16 PM
hegemon88 napisał(a):Krolik napisał(a):Jakie jest wasze zdanie o nowej gwieździe polskiej estrady, mianowicie o dodzie elektrodzie i jest "zajebistej" kapeli??
Nie znam, a co graja?
Glupie pytanie.. Undergrounowy pagan black metal..
Calmwater napisał(a):Szkoda tylko,że jej się dostał nawet przyzwoity (choć nie rewelacyjny) głos..
Oj nie nie.. Slyszalem gdzies jej spiew na zywo.. ajj.. sluchac sie tego nie da.. kobita niemilosiernie falszuje.. Dlugo musieli siedziec producenci w studio zeby na plycie jej wokal brzmial jako-tako..