01-28-2005, 11:36 PM
01-29-2005, 11:49 AM
heheh, powiedziałabym, że prawidłowa reakcja ;p 

01-29-2005, 01:35 PM
Hmm...nie macie o czym gadać? Rzuć no ktoś jakimś ciekawszym tematem. :?
01-29-2005, 10:43 PM
Alez cudowna muzyka, tworzona przez Dode stanowi krok milowy w rozoju gatunku dark-heavy-tru-black-satan-666-pagan-necrofil-church burner-kill frenzy-nazi-metalu...
02-01-2005, 04:35 PM
Ludzie dajcie sobie spokój z takimi topicami chyba że Królik założyłeś go żeby tylko się pośmiać i napier.... na tą głupią dziwkę to w pełni się z tobą zgadzam
O samym zespole nic nie wiem więc się nie będę wypowiadałna ten temat ale co do tej "DoDy" to może tylko ssać lody
( zrymowało mi się
)
O samym zespole nic nie wiem więc się nie będę wypowiadałna ten temat ale co do tej "DoDy" to może tylko ssać lody

02-01-2005, 06:15 PM
qba32167 napisał(a):Ludzie dajcie sobie spokój z takimi topicami chyba że Królik założyłeś go żeby tylko się pośmiać i napier.... na tą głupią dziwkę to w pełni się z tobą zgadzamTa, w tym zawodzie miałaby przyszłość. Szkoda że na Eurowizję nie pojechała
O samym zespole nic nie wiem więc się nie będę wypowiadałna ten temat ale co do tej "DoDy" to może tylko ssać lody( zrymowało mi się
)

02-01-2005, 07:31 PM
Czytam te wasze głupoty i śmiać mi sie chce , ku*wa dziwka... no niemoge ku*wa widział ktoś ją jak sie puszczała czy coś... bo ja nie...ludzka głupota niezna granic... n/c
02-01-2005, 09:21 PM
Psychosis wystarczy oglądnąć jakis jest teledysk albo zobaczyć na żywca i można wyciągnąć presty wniosek
Zobacz jak ona wygląda i co ci przychodzi na myśl na sam początek ?? ( nie liczymy jak ktoś powie fajna dupa itp. )

Pozatym widziałem jej jeden niecenzurowany klip i faktycznie sie tamduma bucha czy jak kto chce
Zobacz jak ona wygląda i co ci przychodzi na myśl na sam początek ?? ( nie liczymy jak ktoś powie fajna dupa itp. )

Pozatym widziałem jej jeden niecenzurowany klip i faktycznie sie tamduma bucha czy jak kto chce
02-01-2005, 09:26 PM
ona ma iq 150 a jej ulubiony cytat to: "lata mi to koło dupy"
02-01-2005, 10:01 PM
qba32167 napisał(a):Psychosis wystarczy oglądnąć jakis jest teledysk albo zobaczyć na żywca i można wyciągnąć presty wniosekTo ze chodzi w mini i z gołym brzuchem to znaczy ze jest dziwką...? o shit , to ile dziwek w polsce jest w takim razie , jelsi miałbym mysleć takim tokiem myslenia... bez przesady... Jesli ma co pokazać to niech pokazuje co za problem...
02-01-2005, 10:38 PM
Tak ale jeśli chodzi z gołym brzuchem itp. i gada tylko o seksie i robielu loda a w swoich teledyskach sie bucha i zachowuje się przy ludziach jak tak zwana ladacznica bo czytałem w gazetach takie przypadki tej panienki to co ci przychodzi na myśl ??
Że jest grzeczną dziewczynką ??
Może i nie jest dziwką ale skoro się tak zachowuje to nie ma innego wyjscia a może lubi taką etykiete nie wiem
wszystkie plastiki są dziwne
Reszta kobiet też bez obrazy ale do innych nic nie mam bo są wporządku
Że jest grzeczną dziewczynką ??

Może i nie jest dziwką ale skoro się tak zachowuje to nie ma innego wyjscia a może lubi taką etykiete nie wiem
wszystkie plastiki są dziwne
Reszta kobiet też bez obrazy ale do innych nic nie mam bo są wporządku
02-01-2005, 10:40 PM
Żeby jeszcze MIAŁA co pokazać...
02-01-2005, 10:54 PM
aXe Rose musze sie sprzeciwić bo jakby sie rozebrała przy tobie i wypieła d... to byś ją jechał ani nie patrzył bo taka jest prawda
ale fakt baba jest głupia i nie ma co dyskutować 

02-01-2005, 10:59 PM
qba32167 napisał(a):aXe Rose musze sie sprzeciwić bo jakby sie rozebrała przy tobie i wypieła d... to byś ją jechał ani nie patrzył bo taka jest prawdahmm głupia chyba nie skoro Iqma 150...![]()
![]()
![]()
![]()
ale fakt baba jest głupia i nie ma co dyskutować
02-01-2005, 11:01 PM
Nie chodzi mi o to że głupia umysłowo tylko głupio się zachowuje pozatym iq ma 150 ale tylko w testach a naprawde jest głupia jak...... ( dokończcie sobie sami)