12-07-2004, 08:31 PM
12-07-2004, 08:34 PM
Ale to jets na temat. Wkoncu Black Altar tworzy scene polską...
niestety... Ja juz napisałam co mysle o polskiej scenie. nie jest ona napewno najlepszą. Lansuje sie na przedostatnim miejscu. Gorsza moze byc tylko w Burundii.
a tak pozatym to liczyłeś ze "DYSKUSJA" ograniczy sie do tego ze kazdy wymieni kapele z polskiej "sceny"?

a tak pozatym to liczyłeś ze "DYSKUSJA" ograniczy sie do tego ze kazdy wymieni kapele z polskiej "sceny"?
12-07-2004, 08:45 PM
Cytat:Ale to jets na temat.
Tak.. Pierwsze 3 posty..
Interweniuje zapobiegawczo.. Bo ot kielkuje.. a dzis prowadze krucjate..
12-07-2004, 09:29 PM
Ja moze dorzuce Frontside (chyba nikt o nich nie wspomniał)
God Created Satan 8)
God Created Satan 8)
12-09-2004, 04:46 PM
black metal w Polsce? na razie przychodzą mi do głowy tylko KSM, SELBSTMORD, SZRON i TARAN. Może jeszcze BESTIAL RAIDS. I to chyba wszystko.
12-09-2004, 06:03 PM
Wątpię żeby ktoś tu znał KSM nie wspominając o Taran. 

12-26-2004, 01:06 AM
No tak, Polska scena black nie istnieje, niestety nie posiadamy zespołów tak zasłużonych dla bleku jak Cradle Of Filth, Dimmu Borgir i Children Of Bodom. < to był jeden wielko LOL oczywiście :]
12-26-2004, 01:08 AM
SS nie wiem czy inni zakumaja twoj dowcip 

12-26-2004, 01:15 AM
Kalin napisał(a):Ja moze dorzuce Frontside (chyba nikt o nich nie wspomniał)
God Created Satan 8)
Eeee?!!! Ciekawe co hardcore'owy zespół ma wspólnego ze sceną black/death ?

Hmm, IMO polskie zespoły Death Metalowe, poza Vaderem itp. jest mocna a kapele tworzą bardzo ciekawą muzykę: np. Trauma, Thy Disease, Azarath, Throneum, Yattering.
01-02-2005, 02:40 AM
Kapel w Polsce jest w PIZDĘ. Najlepsze to to, że większośc kapel w podziemiu to kapele bardzo dobre, jak nie zajebiste. Zarówno death jak i black.
Jak dla mnie jeśli chodzi o death któego nie znoszę to faworytem jest TRAUMA.
Jak dla mnie jeśli chodzi o death któego nie znoszę to faworytem jest TRAUMA.
01-02-2005, 01:03 PM
Moim zdaniem, głównym problemem kapel black/death jest brak kasy. Po pierwsze: nie stać ich na dobry sprzęt. A fakt, faktem tej muzyki nie zagra się (chyba) na byle jakiej gitarce firmy Defil czy bębnach Polmuza. :? Nie wspomnę już o nagłośnieniu, które musi być świetnej jakości jeśli ma dobrze oddać brzmienie.
Po drugie: Jak napisał =Sat=- kapele żyją w podziemiu i ni cholery nie mogą się z tego podziemia wydostać. Aby zagrać koncert tu, i tam czy pokazać się takim, i takim ludziom trzeba sporo forsy.
Po drugie: Jak napisał =Sat=- kapele żyją w podziemiu i ni cholery nie mogą się z tego podziemia wydostać. Aby zagrać koncert tu, i tam czy pokazać się takim, i takim ludziom trzeba sporo forsy.
01-02-2005, 06:38 PM
warsadal napisał(a):Aby zagrać koncert tu, i tam czy pokazać się takim, i takim ludziom trzeba sporo forsy.
Albo bardzo ładną i hm... "lubianą" menadżarke ;p
joke jakby ktos nie zrozumial...
01-02-2005, 07:25 PM
..albo miec sile przebicia.. Co z tego ze graja ladnie jesli nie maja charyzmy? To wlasnie dlatego wiekszosc undergroundowych kapel nie umie sie wybic..
02-13-2005, 01:35 PM
SatanicSyndrome napisał(a):No tak, Polska scena black nie istnieje, niestety nie posiadamy zespołów tak zasłużonych dla bleku jak Cradle Of Filth, Dimmu Borgir i Children Of Bodom. < to był jeden wielko LOL oczywiście :]no ja myślę że to był lol hehe

02-14-2005, 05:28 PM
SatanicSyndrome napisał(a):bo dzisiaj każdy metal słucha Frontside bo podobno grają metal. Myślenie godne polskiego "metalowca"Kalin napisał(a):Ja moze dorzuce Frontside (chyba nikt o nich nie wspomniał)
God Created Satan 8)
Eeee?!!! Ciekawe co hardcore'owy zespół ma wspólnego ze sceną black/death ?