09-30-2004, 01:52 PM
Anonymous
09-30-2004, 09:32 PM
Nie tylko ze nie jest zle z polska scena, ale jest coraz lepiej Powstaje masa nowych dobrych kapel, jest calkiem sporo wytworni i dystrybucji Zeby jeszcze tylko ceny plytek spadly, bo z tym to u nas jest tragicznie!
10-11-2004, 08:41 PM
Wiec zaczynamy
Azarath,Behemoth,Decapitated.Dies Irae,Sceptic,Vader,Witchmaster,Trauma,Cronics,Lost Soul i pelno innych zadzuo by tu pisac ich

Azarath,Behemoth,Decapitated.Dies Irae,Sceptic,Vader,Witchmaster,Trauma,Cronics,Lost Soul i pelno innych zadzuo by tu pisac ich

10-13-2004, 03:30 PM
O wlasnie.. jakos do tej pory nie padla ta kapelka.. Chaosi bardzo fajni sa.. Taki Dominium z pania na wokalach.. A ta 'kolesina' to Marta.. hmh.. Jakubska bodajze.. =) Zona jednego z redakatorow CDA..
10-13-2004, 03:38 PM
Taa, Enter Halas, wybili sie po ostatniej plycie, wczesniej malo kto ich znal
Mozliwe tez ze wybili sie po tym jak ich mp3 byly dodawane do menu na krazkach CDA?
Nie sa zli muzycznie, wokalistka ladnie jeczy na wokalu

Nie sa zli muzycznie, wokalistka ladnie jeczy na wokalu

Anonymous
10-13-2004, 03:56 PM
Behemoth, Vader, Crionics, Lost Soul, Lux Occulta, Christ Agony, Moon, itd...
11-28-2004, 03:10 PM
Nie chce nic mowic,ale black i death nominuja w Polsce,i sce tez jest ok,bez problemu... 8)
12-02-2004, 12:10 AM
Z polskiego death metalu fajne sa Sceptic (klasyczny death, nie jakies gore), Demise i Enter Chaos- death w skandynawskim stylu; nota bene oba ostatnie zespoły w sobotę goszczą w mojej mieścinie
8)

12-07-2004, 07:57 PM
Krolik napisał(a):Black radzi sobie świetnie, kapelki pokroju Kriegsmaschine i Black Altar są tego dowodem. Co do deathu to oczywiście wielki vader trzyma klasę, paza tym napewno dies irae i trauma.
Ja bym sie na twoim miejscu teraz goraca modlila zeby ktos z nich tego nie zobaczył, bo moze byc o jedna kapele mniej. A mi by np. takiego KSM byo zal.
Co do nazwania Black Altar nazwania dobrą kapelą BM z polski, to

Ogolnie co do jakiejkolwiek sceny w polsce, to powszechnie jest wiadomo, ze jest ona kiepska, a juz napewno nie jest najlepsza. takie patriotyczne pierdolenie jest bez sensu. Co z tego ze mamy Vadera, ktory z plyty na plyte powtarza stworzone kieyds schematy, co z tego ze mamy behemotha, ktory nosi sie w kieckach. Co z tego ze mamy przytulek dla mlodych "artystow" w Olsztynie... polska scena stoi na strasznym poziomie, choc pewnie nie na najgorszym. Jest słownie pare kapel, ktore ratuja nam honor. Reszta to jakas porazka, albo to co zdazyl przereklamowac kmioł.
12-07-2004, 08:03 PM
No cóż, wchodzisz w sferę mego prywatnego gustu, który niestety przez twą osóbkę kreowany nie jest...
12-07-2004, 08:05 PM
Nie mam zamiaru kreować twojego gustu.
Nie mam tez zamiaru oceniac czy twoj gust jest gorszy od mojego. Powiedziałam tylko jak moze byc... i wierz mi. Mam rację.
Nie mam tez zamiaru oceniac czy twoj gust jest gorszy od mojego. Powiedziałam tylko jak moze byc... i wierz mi. Mam rację.
12-07-2004, 08:12 PM
No cóż na jednostki natury schizofrenicznej nie mam wpływu, jak i nie zamierzam sie nimi przejmować....jednym słowem płakac nie będę...
12-07-2004, 08:14 PM
Jakies lakoniczne to stwierdzenie....
12-07-2004, 08:18 PM
niezbyt, gdyż ujmuje fakt nadwyraz konkretnie...
12-07-2004, 08:24 PM
zastanawiam sie tylko o czyja schizofrenie ci chodziło? Szadiego?