Ja słucham Frontside bo po prostu mi się podoba. Ostatnia płyta jest świetna a grają na niej death/hard core z elementami grindu :]
Moim zdaniem Vader rozpierdala, i to ostro.
Jednak nie jest tak źle, żeby tylko Vader musiał nas ratować. Mimo to wymiata !!! )
Nie wiem czy Polska scena BM jest najlepsza ale jest na równi ze Szwecką czy Norweską. I to na pewno nie za sprawą vadera itp. Scene najlepszego blacku tworzą min. Venedae, Graveland, Sacrilegium, Besatt.
Vader, Behemoth, Sceptic i Decapitated. Myśle że Polska rozwineła się w death metalu dzięki nam bliskim Norwegom, u nich rządzi death metal. Pozdro
Eeee czy ja wiem czy w Norwegii jest tak dużo dobrych kapel death??

Mroczny Elf napisał(a):Vader, Behemoth, Sceptic i Decapitated. Myśle że Polska rozwineła się w death metalu dzięki nam bliskim Norwegom, u nich rządzi death metal. Pozdro
tak, jasne, True Norwegian Death

jak nie odróżniasz black od death to nie pisz takich pierdół...
Polska scena wydała z siebie Barbarzyńskie Plemiona, co czyni ją najmocniejszą w świecie. U!

KelThuz napisał(a):Polska scena wydała z siebie Barbarzyńskie Plemiona, co czyni ją najmocniejszą w świecie. U! 
wez to napisz jasniej bo nie za bardzo rozumiem co chciales przez to przekazac...
Sęk w tym, że w Polsce jest w chuj zespołow grających lepiej niż Vader i Behemoth

hock: