01-29-2007, 01:20 PM
01-29-2007, 02:13 PM
p o d z i e m i a n i n napisał(a):Hrr brgh beeek graaa prrrt?
04-06-2007, 09:20 AM
Polecam wszyskim zespół Archeon może dopiero sie rozwija ale myślę że coś z tego bedzie.Grają coś pokroju COB czyli melodyjny death metal.
http://www.youtube.com/watch?v=FGgyPoCfTKE
A co do Polskiej sceny to jest naprawde rewelacyjna 8)

http://www.youtube.com/watch?v=FGgyPoCfTKE
A co do Polskiej sceny to jest naprawde rewelacyjna 8)
04-09-2007, 07:06 PM
Hmmm,rodacy, wydaje mi sie ze nie doceniamy naszej polskiej sceny muzycznej, bynajmniej czesc z nas nie zdaje sobie sprawy z populanosci naszych zespolow za granica...
Malo znam polakow-fanow Vadera czy Behemotha, o Vesanii to nawet nie wspomne. A znam ludzi z Anglii, ktorzy daliby sie pokroic za to, zeby moc powiedziec:tak, ten zespol jest z mojego kraju. Wezmy pod uwage chociazby fakt, ze japonczycy zastrzegli sobie premiery plyt Vadera na miesiac wczesniej niz przypada premiera swiatowa.
Malo znam polakow-fanow Vadera czy Behemotha, o Vesanii to nawet nie wspomne. A znam ludzi z Anglii, ktorzy daliby sie pokroic za to, zeby moc powiedziec:tak, ten zespol jest z mojego kraju. Wezmy pod uwage chociazby fakt, ze japonczycy zastrzegli sobie premiery plyt Vadera na miesiac wczesniej niz przypada premiera swiatowa.
04-09-2007, 09:09 PM
the Beast napisał(a):Wezmy pod uwage chociazby fakt, ze japonczycy zastrzegli sobie premiery plyt Vadera na miesiac wczesniej niz przypada premiera swiatowa.No to z piratami pojechali jak z psem.
06-28-2007, 09:43 AM
Troszkę to przykre, że na całym świecie szanują nasze kapele typu Vader czy Behemoth, a chyba tylko u nas zarzucają im brak rozwoju (w przypadku pierwszej) i komercję (chórki na Apostasie) czy wciąż rozpamiętują tą załosną teorię o zdradzie black metalu w Behemoth.
06-28-2007, 10:50 AM
zdradzili blek metal? o korwa, to niewybaczalne
06-28-2007, 08:36 PM
wiecie, zajebistym przykladem jak juz gdzies kiedys pisalem jst rodzimy decapitated zapraszany jako jedna ze srendiego formatu gwiazd na metalcampy i inne, a unas jak juz ktos nawet zna to przewaznie psioczy...a slyszal ktos mgła - mdlosci? zajebioste demko, kazdy kawalek jest wyjebanych klimatycznym i mizantropijnym blackowym kosmosem<lol wybaczcie za abstrakcyjne okreslenie ;P>
06-28-2007, 09:34 PM
Hallvard napisał(a):mgła - mdloscia ja słyszałem. nazwa "mdłości" początkowo rozśmieszyła, ale to fajna rzecz jest, fajny ma klimat. moge raz na jakiś czas posłuchać, bo takiego Behemotha to bym chyba nie mogł

07-01-2007, 07:44 AM
pewnie, ze fajne, poza tym koles ma swietny imho wokal
07-03-2007, 03:52 PM
Hallvard napisał(a):mizantropijnym blackowym kosmosembrzmi jak kolejny wypasiony tytuł wesołego DB.
07-04-2007, 10:13 AM
Ty sie tu mojego zioma od browara nie czepiaj ;P
07-05-2007, 05:03 PM
To najeżdżanie na Nergala i spółkę. Powoli zaczyna mnie wkurzać. Zazdrość - bo komuś się udało, a im nie. A chórki na The Apostasy są idealnie wyważone. Przecież już trve blackowe "Anthems..." Emperora było bardziej symfoniczne i nikt jakoś problemów nie widział.
Poza tym: kojarzy ktoś Enter Chaos?
Poza tym: kojarzy ktoś Enter Chaos?
07-05-2007, 06:04 PM
Jedaz napisał(a):To najeżdżanie na Nergala i spółkę. Powoli zaczyna mnie wkurzać. ZazdrośćHAHAHAHA
Cytat:Poza tym: kojarzy ktoś Enter Chaos?HAHAHAHA

07-05-2007, 06:11 PM
Jedaz - nie przejmuj się nią.Ona ma 13 lat i jest pozerem.