• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Zielone Żabki i The Analogs

Hmm...ja tych co są dla mnie nie mili po prostu ignoruję Wink Wtedy dają sobie spokój, na dodatek jest im głupio, że mnie to nie rusza Smile
I've felt the hate rise up in me...
Odpowiedz

to masz jakichś niedorobionych wrogów Smile
Odpowiedz

Heh, nie no tak właściwie to ja nie mam wrogów Wink Tylko niedawno jakieś dwie laski w szkole się mnie czepiały, że brudas niby jestem i te de :? A tak to nie narzekam Big Grin
I've felt the hate rise up in me...
Odpowiedz

Widzę, że nikt tu już dawno nie pisał Big Grin No, ale co do płyty... Ja kupiłam i nie żałuje =) Opłacało się za te 35zł. Te piosenki ehh miodzio xD Pewnie już dawno zakupiona, ale tylko odpowiadam na pytanie =). Pozdrawiam gorąco.
Były dwie siOstry: nOc i śmierć
NOc większA, A śmierć mniejszA
NOc byłA pięknA jAk sen, A śmierć?
Śmierć byłA jeszcze piękniejszA...
Odpowiedz

Co to w ogóle za temat ? Analogs i Zielone Żabki -co te kapele mają ze sobą wspólnego ?
Odpowiedz

Nie mam pojęcia, ale Era Techno jest zajebista Laughing
-Baco, będzie dzisja padać?
-Ej, kurwa bedzie, bo mnie jebie w krzyżu!
Odpowiedz

"Era Techno" jest zajebista tak jak większość ich kawałków. W ogóle to bardzo lubię Analogs choć nie podoba mi się ich podejście do tzw. hipisów.
Odpowiedz

G napisał(a):Co to w ogóle za temat ? Analogs i Zielone Żabki -co te kapele mają ze sobą wspólnego ?
Nie chciało mi się zakładać dwóch osobnych tematów. Pasuje?
Odpowiedz

Nie wiem, czemu syficzne (w mojej nieskromnej opinii) Zielone Żabki są w tym samym temacie co Analogsi. Nie można osobno?

The Analogs wymaiata swoimi dwiema pierwszymi płytami ("Oi!Młodzież", "Street Punk Rulez"). Na nich nagrali swoje najlepsze utwory i osiągnęli wspaniały klimat. Później szło im dużo gorzej, z następnych płyt jestem w stanie strawić jedynie "Truciznę".

A wątek z subkulturami w tym temacie nadaje się do działu "Humor".
"Przemoc jest najwyższą formą sztuki"
Odpowiedz

Wierzbok napisał(a):Nie wiem, czemu syficzne (w mojej nieskromnej opinii) Zielone Żabki są w tym samym temacie co Analogsi. Nie można osobno?
Jakie? Cóż to za przymiotnik nowy wymyśliłeś?
Odpowiedz

też nie jarze co ma słoń do marchewki
[inwizobol mołd]Jam jest siewcą uśmiechów, a mordy smutne mem gruntem ornym, na którem krzak bananowca owocem nie skąpi[/inwizobol mołd]
Odpowiedz

syficzne-syf-syfilis-choroba weneryczna....

eh... GÓWNIANE, KIEPSKIE.
"Przemoc jest najwyższą formą sztuki"
Odpowiedz

Wierzbok napisał(a):syficzne-syf-syfilis-choroba weneryczna....

eh... GÓWNIANE, KIEPSKIE.
Aaaaaaaaaaaa Wink
Odpowiedz

Mam płytę Zielonych Żabek, często słucham, ciekawa muzyka Smile
The Analogs... przygotowuję kasę na cedeka Big Grin
Odpowiedz

collien_sn napisał(a):Mam płytę Zielonych Żabek, często słucham, ciekawa muzyka Smile
The Analogs... przygotowuję kasę na cedeka Big Grin

Przygotowuj bo warto Smile
about:blank
Odpowiedz