• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Zespoły do Których Straciliście Szacunek

Anthrax nie black/death Big Grin
[Obrazek: tnbm-emblem.png]
Odpowiedz

Naprawdę? Laughing
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

nie no kwestia taka, ze w wielu tematach w dziale black/death ludzie zaczynaja schodzic na np.cynica i inne dziwne zepsoly w ogole tu nie pasujace..po pewnym czasie to razi w oczy
[Obrazek: tnbm-emblem.png]
Odpowiedz

Hallvard napisał(a):nie no kwestia taka, ze w wielu tematach w dziale black/death ludzie zaczynaja schodzic na np.cynica i inne dziwne zepsoly w ogole tu nie pasujace..po pewnym czasie to razi w oczy
Nie tylko w tym dziale Surprised
Odpowiedz

maharet napisał(a):Rammstein- za ostatnią dyskotekową płytę
Sepultura- po odejściu Maxa zrobiło się gówno

Panowie, jeszcze przed odejsciem Maxa, w połowie lat 90. byla ona uznawana przez znawcow, w tym Szkieletora z Fuckin' za komerche, np. w porównaniu do Morbidów.
Pamiętam też mętnie kilka wydarzeń, które rzuciły na nich złe swiatło, acz teraz dokładnie przypomnieć ich mi nie idzie, bom sklerotyk.
Może Wy pamiętacie o co się wówczas rozchodziło ?

Vomitor napisał(a):
Dance Of Death napisał(a):Wiem że już poźno... ale to sie pamieta!
Ozzy Osbourne za tegoroczny Ozz Fest czyli zachowywanie sie popierdolonej rodziny...

Ja pierdolę, nie sądziłem, że tego doczekam pierwszy post dance'a z sensem !!!!! Rolleyes Rolleyes

Rodzine osbourna należałoby zaorać. Do niego samego zresztą też już jakiś czas temu może nie tyle straciłem szacunek, co wystarczająco się nań wkurwiłem. Nie znaczy, że nie uznaję zasług muzycznych Ozziego, bo raczej ciężko o to, ale wizerunkiem swym i zachowaniem już dawno temu stracił mą przychylność, żeby nie powiedzieć, że szacunek....

W sumie to Ironi oprócz Dickinsona też w całej sytuacji dali dupy wielce przepraszając na konferencji prasowej za to co powiedział Bruce pod adresem osbournów. Tym samym szacunek mój do niego znacznie wzrósł...

Ludkowie - Ozzy już w pocztakowych latach dzialalnosci był istnym błaznem, idącym na kompromisy także w życiu codziennym - społecznym ... a tfuu ..., pamiętam jego zachowanie, gdy towarzyszyłem kapeli podczas kilku koncertów po europie, a i jego wczesniejsze obgryzanie łbów nietoperzom ... Surprised
Odpowiedz

Ja kiedyś uwielbiałam pierwszą płyta system of a down, ale tylko pierwsza, bo reszta jest chujowa. to jest zaspółm, na kórym najbardziej się zawiodłam. kill me now.
Odpowiedz

mayhem-maniac to ciul i spierdolil ten zespol, ale przynajmniej euro nie zyje i bm dzieki temu nie upadl na dno (smierc komuchom)
cannibal corpse - corpsegrinder to pedal i dokonania cc to nie to samo co w 90-94
deicide-za to, ze zatrudnili jakiegos ciula ktory im nagrywa slodkie solowki.
infected malignity - bo skurwili sie niemilosiernie i zaczeli odpierdalac jakis melodic deathcore
slayer-za elektroniczne god hates us all i gitary z fruity loopsa
Odpowiedz

satan leviathan napisał(a):slayer-za elektroniczne god hates us all i gitary z fruity loopsa
Do szkoły gówniarzu!
Odpowiedz

satan leviathan napisał(a):cannibal corpse - corpsegrinder to pedal i dokonania cc to nie to samo co w 90-94
deicide-za to, ze zatrudnili jakiegos ciula ktory im nagrywa slodkie solowki.
spierdalaj i nie wracaj...
[Obrazek: userbarwx1.jpg]
Odpowiedz

Cytat:slayer-za elektroniczne god hates us all i gitary z fruity loopsa
Kurczę, nie rozumiem, czego ludzie chcą od tej płyty? Jest ogień, są świetne riffy, darcie Tom'a, diabelskie solówki i wszędzie pełno szatana. To jedna z moich ulubionych płyt Slayera w ogóle. Ale już wiem. Sprzedali się, no tak.
Odpowiedz

no to jest eskalacja pedalstwa jakiej swiat nie widzial Laughing
Odpowiedz

Metallica- za wszystko od load do st. anger
Sepultura- za to , że wypieprzyli maxa i igora i za to , że wszystkie płyty od against
Swee noise- za czas ludzi cienia i za to , że mają rzeszę fanek/fanów takich jak ta http://myspace.com/butelka_bez_boga
Thrash till fuckn death !!!
Odpowiedz

tak najwiekszy zawód to SLAYER RIN ...
and now is forever...
Odpowiedz