Chyba za długo tu nie zaglądałem

Przygody naprawdę macie ciekawe,dotąd nie sądziłem,że ludzie potrafią być aż tak głupi.Np.co kogoś obchodzi,że na ślubie jedna osoba płci męskiej pojawiła się w długich,rozpuszczonych włosach?Przecież na ślub nie obetnie
Faktycznie,dużo osób nawet w wieku średnim nie rozumie,że czas płynie do przodu...A często tacy ludzie w czasach swej młodości słuchali "odpowiedników" dzisiejszych gwiazd,które wzbudzają kontrowersje.Np.w jakiejś gazecie przeczytałem,że MM jest...Presleyem naszych czasów

hock: Ciekawe,ilu z tych krytykantów słuchało lub nadal słucha Elvisa? Za pasek do więzienia?Ciekawe,skąd ta nauczycielka miała takie wiadomości?Może x lat temu ją posadzili za noszenie takiego?
Przygoda ze Świadkami Jehowy-piękne zdarzenie...Chociaż muszę Was zaskoczyć-mimo takich sytuacji w tej religii jest całkiem sporo osób słuchających metalu
Tolerancyjna mama?U mnie jest podobnie.Zaczęła od O.N.A.,darcie się Chylińskiej nawet przypadło jej do gustu

A później jeszcze Within Temptation,Sacriversun,Nightwish.I ogólnie moja mama nie należy do osób,które za jedyny właściwy gust muzyczny uważają swój własny.Co najwyżej stwierdzi,że strasznie tłuką i jej się nie podoba,po czym wychodzi.Kiedyś byłoby gorzej-np.myślała,że kolesie z Metallicy to sataniści i śpiewają tylko o "rogatym".A jak zobaczyła teksty była w szoku,pozytywnym oczywiście

Szkoda,że nie z każdym można się tak dogadać

Ale chyba nigdy nie wykorzenimy stereotypów i uprzedzeń.Niemniej możemy być tolerancyjni dla naszych dzieci-kto wie,jak one się będą ubierały,kiedy będziemy mieli swoje lata na karku...