09-10-2006, 08:01 PM
No tak.. jak zwykle poprzez próbę błyśnięcia intelektem nasz bohater zrobił z siebie kretyna

Rotfl'n'lol
KISIEL napisał(a):KOOOOOOOOOOOOMPANIAAAAAAAAA :!: :!: :!: BAAAAAAAAAAACZNOOOOOOOŚĆ :!: :!: :!: Ona śmie twierdzić, iż kompleksów nie posiada. Sprowadzić ją na Ziemię :!: :!: :!: Obalcie jej tezę w taki sposób, jak to czynicie z tanim winem :!: Odmaszerować :!:Jaka szkoda, ze edytujesz posty dzien po ich napisaniu, zamiast zastanowic sie wczesniej, co chcesz napisac. Moj brat mial z ciebie niezla polewke.
Tak, to wyżej, to była stu-procentowa IRONIA...
http://encyklopedia.interia.pl/szukaj?sz...lw=5&fws=1
Kisielek Debilek napisał(a):Zaznaczony przez Ciebie fragment jest idealnym przykładem na to, iż jesteście tak tępi, że przy i tak banalnych kwestiach potrzeba Wam objaśnień i dodatkowych notek.Nie,zaznaczony fragment jest idealnym przykładem twojego niedorozwoju umysłowego i totalnego zakompleksienia.
Cytat:I to już ostatni mój post w tymże temacie.Tym lepiej dla Ciebie,przestaniesz się wreszcie pogrązać i na każdym kroku udowadniać swój WRODZONY KRETYNIZM.
Cytat:I nawet moderzy nie wyrzucili Waszych postów, bo... ...są idealnie wpasowane w temat - WIOCHAKolejny dowód tego NIEDOROZWOJU UMYSŁOWEGO, Kisielku-Kretynku, albowiem nie pisze się"Moderzy" a "modowie" lub "moderatorzy". Naprawdę ,NIE MOŻNA się już bardziej pogrążyć aniżeli ty i twoja pannica w tym temacie. Dowodów Waszego skretynienia jest tu aż nadto. Cytując znaną postać literacką ,napiszę "Kończ Waść,wstydu oszczędź...sobie"
KISIEL napisał(a):Idz sie to sie lepiej, a tak, 'zglebowac'hock: o fuck... Jak Twój brat miał "polewke", to oznacza, że to już nie przelewki... (lol) Zaznaczony przez Ciebie fragment jest idealnym przykładem na to, iż jesteście tak tępi, że przy i tak banalnych kwestiach potrzeba Wam objaśnień i dodatkowych notek. I to już ostatni mój post w tymże temacie. I nawet moderzy nie wyrzucili Waszych postów, bo... ...są idealnie wpasowane w temat - WIOCHA :!:
Trzymajcie się ciepło "moi mili".
<ziew>
Kamael napisał(a):Zaczynam się zastanawiać, czy Wy rzeczywiście nie macie niczego ciekawszego do roboty? ; ) Nie szkoda Wam czasu na kolejne tego typu akcje?
-Rene- napisał(a):Hmm..w natłoku zajęć
Cytat:'zaniedbałam' nieco forum
Cytat:a tu się takie kwiatki rodzą..
Cytat:nieźle nieźle,swoją drogą zazdroszczę takiej ilości wolnego czasu.
KISIEL napisał(a):hock: o fuck... Jak Twój brat miał "polewke", to oznacza, że to już nie przelewki... (lol)
Cytat: Zaznaczony przez Ciebie fragment jest idealnym przykładem na to, iż jesteście tak tępi, że przy i tak banalnych kwestiach potrzeba Wam objaśnień i dodatkowych notek.
Cytat:I nawet moderzy
Cytat:nie wyrzucili Waszych postów, bo... ...są idealnie wpasowane w temat - WIOCHA :!:
Cytat:Trzymajcie się ciepło "moi mili".
Cytat:<ziew>Oho.. ktoś zrobił kisielkowi przeszkolenie jak ma się w temacie owym, wobec nadmiaru kretynizmu swego zachowywyać
-Rene- napisał(a):^Nie wiem jak u reszty,ale u mnie masz pierwsze miejsce jako ignorant
Cytat:który nie zadający sobie trudu dojścia do sedna sprawy,wydaje swoje śmieszne wyroki w formie kolejnych,jeszcze śmieszniejszych postów.
Cytat:Nie licz na to,że pofatyguję się by napisać do ciebie choćby jeszcze jedną odpowiedź.
Cytat:Zabawnym wręcz jest fakt,że to ty sam płodząc niezliczone ilości postów i wysiadując godziny przed kompem,posądzasz o to innych.
Cytat:Widać teza którą głosisz z takim zapałem,znalazła w końcu potwierdzenie.
Cytat:Tak,mierzymy innych swoją miarą.
Cytat:Życzę ci kolejnego pojebanego dnia w którym,siedząc z dupą w ciepłym domu będziesz 'orał' kogokolwiek na forum,
Cytat:co niewątpliwie utwierdzi cię w przekonaniu o swojej domniemanej wartości.
Cytat:Tyle,słowem końca.Odemnie masz ignor,po prostu.