• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

wasze ulubione soundtracki.......

hegemon88 napisał(a):
fireball napisał(a):
hegemon88 napisał(a):Najlepszy soundtrack to byl do filmu Romper Stomper (zajebisty film o australijskich NSach). Były na nim miejscowe kapele skinowskie. KVLT!!!

taaa...a grali pewnie na True Blackemtalowych kartonowych pudlach? :> o

Na soundtracku nie bylo nsbm tylko kapele raczej w stylu swojskiego honoru czy konwisty88.

Film zreszta niszczy, tak na marginesie to szefa
NS'ow gral tam Russel Crowe, jeszcze w czasach jak nie przeniosl sie do chlAmeryki i zaczal grac komercyjnych filmach. Obczaj se http://www.geocities.com/Hollywood/Cinem...ndex6.html
na tym soundtracku nie było lokalnych kapel skinowskich tylko zbieranina zespołów (bardziej lub mniej znanych) z całego świata. A tak swoją drogą to bardzo dobry soundtrack
Odpowiedz

Władca Pierścieni, Ostatni Samurai i Black Hawk Down ( ostatnie polecam )
All the pieces fall to his wish Smile
Odpowiedz

Lubię ścieżkę z Wiedźmina, film mierny, ale muzyka wspaniałą, szkoda, że Ciechowski niczego więcej już nie napisze Sad
Poza tym soundtrack z Włądcy Pierścienia jest ok. Ale najlepszy jest z Pulp Fiction!!! Nic się z nim nie równa!!!
"Marysia mała pierdolca miała, pierdolca jasnego jak śnieg.
Gdziekolwiek biegła Marysia mała, pierdolec rozsadzał jej łeb..."
Odpowiedz

Szatan napisał(a):Zdecydowanie Soundtrack do Fallouta.
Brawa dla tego pana

Witam na forum :]
Odpowiedz

Świetne są soundtracki z Władcy pierścieni, szczególnie piosenka "Into the west", Queen of the damned ( bo śpiewa tam Dawid Draiman ), The last of the Mohicans, bardzo lubię też muzykę z seriali "Due south" i " Robin Hood" ( ten z przed lat z Jasonem Connery ).
WE ALL ARE DISTURBED !!!
Odpowiedz

Mi się podoba soundtrack z serialu/filmu Twin Peaks Big GrinBig Grin Laughing ..może któś słyszał..???

No i oczywiście z Requiem For A Dream Big GrinBig GrinBig Grin
ŚmIeRć To DoPiErO PoCzĄtEk
Odpowiedz

Czas szokowac:
-"ogniem i mieczem" niektore kawalki sa genialne
- marsz imperialny z SW (to przez sentyment Tongue)
- "requiem for a dream"
- "predator 1 i 2" motyw przewodni
- "matrix cz. I"
- i HELLMARCH Big Grin
Odpowiedz

Ostatnio urzekł mnie soundtrack z filmu "Hero", oglądałem go parę miesięcy temu, a ciągle jestem pod wrażeniem tak samego filmu, jak i muzyki.
Odpowiedz

Soundtrack z Queen of the damned i wywiadu z wampirem, po prostu miodzio Big Grin
You see I cannot be forsaken
Because I’m not the only one
We walk amongst you
Feeding, raping
Must we hide from everyone
Odpowiedz

reqiuem for a dream, fight club, pi no i k-pax tez mi sie podoba
Odpowiedz

- STAR WARS Smile
- Władca Pierścieni - Powrót Króla
- Pulp Fiction
- Blues Brothers
- Kill Bill vol. 1
- Constantine
- Armageddon
- Matrix 1
Paszkwil (wł. pasquillo) to utwór literacki, często anonimowy lub publikowany pod pseudonimem, skierowany przeciw konkretnej osobie, ośmieszający ją w sposób oszczerczy i obelżywy.
Odpowiedz

City of Angels, Romeo&Juliet Embarrassed i Requiem for a Dream - ale to już wyjątkowe okazje muszą być Big Grin
Odpowiedz

Scully napisał(a):Romeo&Juliet Embarrassed

wiesz ile "Romeów i Julii" powstało? A może masz na myśli musical na Torwarze? A jak już jedziemy Szekspirem to dodam:
- Sen Nocy Letniej
- Hamlet
- Tytus Andronixus
Paszkwil (wł. pasquillo) to utwór literacki, często anonimowy lub publikowany pod pseudonimem, skierowany przeciw konkretnej osobie, ośmieszający ją w sposób oszczerczy i obelżywy.
Odpowiedz

zdecydowanie soundtrack do władcy pierścieni, Piły i oczywiście soundtracki do Bonda miały swój power podkreślający charakterystyke filmuBig Grin ujdzie tesh soundtrack do Pottera... taki tajemniczy i klimaciarskiBig Grin
"Black metal charakteryzuje się tym, że nie jest nu-metalem, który to de facto metalem nie jest."
                                      aXe Rose
myśl przewodnia roku Big Grin
Odpowiedz

Frustra napisał(a):
Scully napisał(a):Romeo&Juliet Embarrassed

wiesz ile "Romeów i Julii" powstało? A może masz na myśli musical na Torwarze?
Nie, chodziło mi o ten najbardziej hollywoodzki, tendencyjny film z Leo Wink dlatego ---> Embarrassed
co do musicalu na Torwarze, też bardzo mi się podobał Big Grin
Odpowiedz