Ankieta: wasze na - Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
papierosy
16.67%
1
16.67%
alkohol
0%
0
0%
narkotyki
16.67%
1
16.67%
sex
0%
0
0%
komputer/internet/telefon kom
50.00%
3
50.00%
0%
0
0%
16.67%
1
16.67%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie Wyniki ankiety

• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Wasze Nałogi

Każdy zawód wiąże się z jakimś ryzykiem zdrowotnym. Ale jak jałokim robi to tylko od czasu do czasu i hobbystycznie to pewnie nic mu nie grozi, ale ostrożność jak wiadomo należy zawsze zachować.
Odpowiedz

Jaram szlugi i piję wude
Odpowiedz

Już nie palę. Dziś spaliłem na raz 2 mocne marlboro i to mach po machu. Tak się źle czuje, że to masakra, już więcej tego nie ruszę. Trzeba znaleźć inny sposób na odstresowanie.
Odpowiedz

^
takie gadanie.. Surprised
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

JayJay napisał(a):Już nie palę. Dziś spaliłem na raz 2 mocne marlboro i to mach po machu. Tak się źle czuje, że to masakra, już więcej tego nie ruszę. Trzeba znaleźć inny sposób na odstresowanie.
mój kumpel stosuje tą metodę i nadal pali od lat Big Grin
Odpowiedz

;( ;( Co zrobić, takie życie posrane to trzeba się jakoś odstresować. Przynajmniej postaram się to ograniczyć
Odpowiedz

ile masz lat, ze sie tak przejmujesz? Laughing
Odpowiedz

co się smiejesz V, egzamin gimnazjalny poważna sprawa
[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]
Czas przeorania to czas oczyszczenia
Odpowiedz

wiesz, po tym jak mnie, tak na oko 12latek (jak nie mniej) poprosil o papierosa to mnie chyba juz nic nie zdziwi (;
Odpowiedz

Teraz palą nawet dzieci z podstawówki.
Nauka jest moim najmniejszym problemem, bo mam ją za przeproszeniem w dupie.

Cała magia internetu - pełno ludzi niemających znajomych, którzy siedzą i krytykują innych myśląc, że są fajni.
Odpowiedz

tu się krytykuje głupotę, buntowniku. i dlaczego jesteś taki nieszczęśliwy i zestresowany. czyżby któryś ze "składników szczęścia" ze wzoru w podpisie był poza zasięgiem? Laughing

ps. o 11 nie powinieneś być w szkole?
[Obrazek: c8b259e3332eeddf.jpg]
Odpowiedz

Zoltan napisał(a):Każdy zawód wiąże się z jakimś ryzykiem zdrowotnym. Ale jak jałokim robi to tylko od czasu do czasu i hobbystycznie to pewnie nic mu nie grozi, ale ostrożność jak wiadomo należy zawsze zachować.

Spawam prawie codziennie, od pół roku. Przede mną jeszcze kolejne pół, a potem pewnie zaprzestane, póki nie uzbieram kasy na postawienie warsztatu. Chyba, ze kasę zbierać na owy warsztat będę właśnie swoimi umiejętnościami. Wówczas pewnie niestety pasja będzie silniejsza od rozsądku i będę zdychać w męczarniach, ale z uśmiechem na ryju :]
[inwizobol mołd]Jam jest siewcą uśmiechów, a mordy smutne mem gruntem ornym, na którem krzak bananowca owocem nie skąpi[/inwizobol mołd]
Odpowiedz

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=i2hd2EeJLyQ[/youtube]
Odpowiedz

tak, tak. Jak leci to z komórki podczas spawania, to mało co mi nie staje [Obrazek: yes.gif]
[inwizobol mołd]Jam jest siewcą uśmiechów, a mordy smutne mem gruntem ornym, na którem krzak bananowca owocem nie skąpi[/inwizobol mołd]
Odpowiedz

Mam tylko jeden - Brak nalogow Smile
Odpowiedz