- Liczba postów:
- 1,945
- Liczba wątków:
- 9
- Reputacja:
-
-1
Każdy zawód wiąże się z jakimś ryzykiem zdrowotnym. Ale jak jałokim robi to tylko od czasu do czasu i hobbystycznie to pewnie nic mu nie grozi, ale ostrożność jak wiadomo należy zawsze zachować.
Już nie palę. Dziś spaliłem na raz 2 mocne marlboro i to mach po machu. Tak się źle czuje, że to masakra, już więcej tego nie ruszę. Trzeba znaleźć inny sposób na odstresowanie.
- Liczba postów:
- 4,216
- Liczba wątków:
- 12
- Reputacja:
-
3
^
takie gadanie..
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
;( ;( Co zrobić, takie życie posrane to trzeba się jakoś odstresować. Przynajmniej postaram się to ograniczyć
- Liczba postów:
- 4,216
- Liczba wątków:
- 12
- Reputacja:
-
3
ile masz lat, ze sie tak przejmujesz?
- Liczba postów:
- 1,702
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
co się smiejesz V, egzamin gimnazjalny poważna sprawa
![[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]](http://images39.fotosik.pl/274/f433e6e70962e617.jpg)
Czas przeorania to czas oczyszczenia
- Liczba postów:
- 4,216
- Liczba wątków:
- 12
- Reputacja:
-
3
wiesz, po tym jak mnie, tak na oko 12latek (jak nie mniej) poprosil o papierosa to mnie chyba juz nic nie zdziwi (;
Teraz palą nawet dzieci z podstawówki.
Nauka jest moim najmniejszym problemem, bo mam ją za przeproszeniem w dupie.
Cała magia internetu - pełno ludzi niemających znajomych, którzy siedzą i krytykują innych myśląc, że są fajni.
- Liczba postów:
- 901
- Liczba wątków:
- 16
- Reputacja:
-
0
Zoltan napisał(a):Każdy zawód wiąże się z jakimś ryzykiem zdrowotnym. Ale jak jałokim robi to tylko od czasu do czasu i hobbystycznie to pewnie nic mu nie grozi, ale ostrożność jak wiadomo należy zawsze zachować.
Spawam prawie codziennie, od pół roku. Przede mną jeszcze kolejne pół, a potem pewnie zaprzestane, póki nie uzbieram kasy na postawienie warsztatu. Chyba, ze kasę zbierać na owy warsztat będę właśnie swoimi umiejętnościami. Wówczas pewnie niestety pasja będzie silniejsza od rozsądku i będę zdychać w męczarniach, ale z uśmiechem na ryju :]
[inwizobol mołd]Jam jest siewcą uśmiechów, a mordy smutne mem gruntem ornym, na którem krzak bananowca owocem nie skąpi[/inwizobol mołd]
- Liczba postów:
- 684
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
1
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=i2hd2EeJLyQ[/youtube]
- Liczba postów:
- 901
- Liczba wątków:
- 16
- Reputacja:
-
0
tak, tak. Jak leci to z komórki podczas spawania, to mało co mi nie staje
[inwizobol mołd]Jam jest siewcą uśmiechów, a mordy smutne mem gruntem ornym, na którem krzak bananowca owocem nie skąpi[/inwizobol mołd]