Cytat:Ja Wam powiem jedno: Kaczory dążą do władzy absolutnej ! eliminują niewygodnych, trzymają najwazniejsze stołki i czekają na nowe wybory! Po głębszej analizie stwierdzam iż tak właśnie bedzie!
Podziwiam Twoje wnikliwe zdolnosci analizy i uswiadomienie polityczne! Dziekujemy za ostrzezenia przed katastrofalna wizja Polski, poniewaz NIE czytamy gazet, NIE przegladamy internetowych serwisow informacyjnych i NIE ogladamy wiadomosci, totez nie potrafimy sobie sami wyrobic zdania na jakis temat!
Cytat:Zakładał on wyjebanie z sejmu opozycji i władze PIS-u bez koalicjanta.
No chyba jakbys byl w dowolnej partii, to tez chcialbys wy%$&%$&# opozycje i rzadzic bez koalicjanta, nie ? Wygrywa sprytniejszy. To nie jest zabronione.
Cytat:Wydaje mi sie jednak ze te nasze kochane zacofane społeczesństwo wkońcu otworzy oczy i powie NIE!
TAK! A Ciebie obwolamy przywodca rewolucji.
Cytat:Dzisiaj zamiast rządzić dla polaków to te skurwysynki rządzą dla siebie.
Po pierwsze, Polaków się pisze dużą literą. Po drugie dowody, bo argumentacja "bo tak" mnie nie zadawala. Maja po prostu taka a nie inna wizje "naprawy panstwa", ktora nie zgadza sie z naszymi pogladami (klasy sredniej i moze nawet i nieco wyzszej), ale zauwaz, ze to samo spoleczenstwo PiS wybralo (i nie mozna miec do nikogo pretensji, ze wybral zgodnie ze swymi interesami- wiekszosc Polakow widocznie jest biedniejsza, totez bardziej pasuje im program socjalny PiS) i wydaje sie byc zadowolone. Ba, nawet poparcie dla Kaczynskich wzrasta. Uszanuj wole swojej babci. W koncu tak wzruszajaco prawisz o demokracji.
Cytat:Tak dalej być nie może i dobrze bedzie jak wybory wygra PO albo lewica - juz nie chodzi o program tych parti, tylko o naszą kochaną POLSKE
Normalnie wzruszylem sie Twoim poczuciem patriotyzmu. Serce roscie.
Cytat: Wy tak pieknie gadacie o komunistach w SLD - popatrzcie na dzisiejsze działanie PIS. Oni są jeszcze gorsi, bo te kurwy planują robić czystki i zawładnąć POLSKĄ!
Niestety nie maja tyle jaj, zeby otworzyc ponownie Bereze Kartuska

)). Poza tym, jestem ciekaw jak takie czystki beda wygladac, moj Ty rewolucjonisto. Aha, i uwazaj na slowa. Moze jest na forum RMS siedzi AGENT PRAWA I SPRAWIEDLIWOSCI, ktory nie zrobi nic innego tylko doniesie Kaczorom, ze wyzywasz ich od kobiet lekkich obyczajow, tamci nastepnie pozwa Cie o znieslawienie i zrobia z Toba czystke. A najlepsze w tym jest to, ze legalna!
Cytat:Jak dzisiaj usłyszałem ze Ziobro (PIS) planuje zabrac emerytury tym co wspópracowali (pod przymusem) z SB, albo ze urzednicy którzy naleza do SLD stracą prace to az mnie potrzepało. Albo PIS chce zwolnic Olejniczaka z stanowiska v-ce marszałka tylko dlatego ze słusznie prawił odnosnie sytuacji z 14 stycznia. Toż to sie komuna powraca !
Do schronow! Apokalipsa sie zbliza! Co do SB-ków to i tak wystarczajaco, ze wiekszosc z nich jest bezkarna i zapewne nawet ci, ktorzy maja najwiecej na sumeniu NIGDY nie zostana podani do sadu (powod jest prosty: poniewaz poza niektorymi malymi i uciazliwymi przepisami, Kaczory niestety NIC nie zrobia).
Aha, i jakby ktos pytal, nie jestem zwolennikiem Kaczynskich, tylko obiektywnie probuje dostrzec rozne rzeczy. W calej tej dyskusji najlepiej wypowiedzial sie Vomitor.