• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Von Thornstahl i inni 16 luty 2008

[Obrazek: gigtg6.jpg]

juz w miere niedlugo , ciekawy koncert sie zapowiada

tylko mam nadzieje ze zadnej rozroby nie bedzie
Pamiętajcie, nigdy nie ufajcie żadnym undergroundom, to wszystko
oszustwo jest totalne, nisze wszystkie, alternatywy, jest to wszystko
syf i naprawdę to nic, NIC nie daje tylko wciąga i zabiera
człowieczeństwo.
Kapitan Europa
Odpowiedz

Hethell napisał(a):tylko mam nadzieje ze zadnej rozroby nie bedzie

a czemu by miała być:>
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

bo neofolk przyciaga czesto rozne bardzo dziwne osobniki a na koncercie moze byc bardzo ''lyso'' no chyba ze go zawczasu odwolaja jak juz w tym kraju bylo nie raz z koncertami
człowieczeństwo.
Kapitan Europa
Odpowiedz

Kiedyś byłem na The Ukrainians i publiczność składała się pół na pół ze studenciaków jakichś wschodnich filologii i nazistów (no może przesadzam z proporcjami, ale sporo białych braciszków było), tylko ja jeden byłem z zupełnie innej, brudnej bajki. Kilka komentarzy od naziolstwa usłyszałem, nastawiłem się już na opcję "nie będzie miło". Gdy koncert się zaczął stałem blisko pod sceną i Len, wokalista widział chyba jaka jest publiczność. Jak doszło do bisów, Len, wskazał na mnie nieznacznie mikrofonem, uśmiechnął się i zagrali swój cover "Anarchy in the UK" Pistolsów. Akcja była piękna, to było jedno z moich najlepszych koncertowych przeżyć.
Odpowiedz

Ja zapewne będę. A na Laibach się ktoś wybiera?
Ten kto gwiazdę w locie schwyta
Sprawi dziecko mandragorze
Wie skąd diabeł wziął kopyta
Albo czemu gasną zorze
Umie słuchac syren śpiewu
Strzec się zawistników gniewu
Ten jedyny
Zna krainy
Gdzie nie znajdzie fałsz gościny
Odpowiedz

wybierać to sie wybieram, ale może być krucho z kasą, jednak ze stowe na taki wypad trzeba liczyć :/
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Wchodzę na majspejsa Krepulec i co widzę, przyjaciele tacy jak "neopartyzanci" te wszystkie symbole i loga. Ta cała otoczka uberpatriotyzmu jest denna wręcz, a znając życie polowa nawet w wojsku nie była. Nie, mnie to wszystko odstręcza i po prostu śmieszy. Nie którym naprawdę przydało by sie za ruchać i znaleźć robotę.
Odpowiedz

po ile bilet?
Książę napisał(a):Kiedyś byłem na The Ukrainians
kurde, chetnie bym na to poszla (;
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

Axel napisał(a):znając życie polowa nawet w wojsku nie była

rozumiem, ze dla Ciebie odbebnienie zasadniczej sluzby wojskowej to patriotyzm? ;)
Odpowiedz

Nie tu raczej chodziło mi o chorobliwą fascynacje militariami itp. ludzi tytułujących sie neopartyzanci, ludzi którzy szczytują na widok symboli takich jak przy krapulcu, nie mówię żeby być patriotą to trzeba w woju swoje odsiedzieć, choć zauważ jest to mile widziane. Bo cóż to za patriota który boi sie swą pierś za ojczyznę nadstawić.
Odpowiedz

jak progresja to jebać
Odpowiedz

mi te wszystkie ideologiczne kwestie neofolku zwisaja po prostu lubie taka muzyke. I pewne zapozyczenia z mody militarnej.

a co do Laibach to polecam sobie isc .Dwa lata temu byli we Wro i bardzo milo zagrali
człowieczeństwo.
Kapitan Europa
Odpowiedz