• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

pelican i high on fire w firleju !!!!

23 listopada tego roku w firleju odbedzie sie koncert high on fire i pelican!!! ktos sie wybiera? ja na pewno Big Grin
[Obrazek: tnbm-emblem.png]
Odpowiedz

Za daleko mam, za daleko mam, za daleko.
Za daleko mam do szkoły, po chleb i po mleko.

A poszedłbym.
Odpowiedz

hah! mam bilet! hah!
Odpowiedz

halvi, chodz lepiej na bro w piatek Wink
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

Hallvard napisał(a):hah! mam bilet! hah!

po ile są tikiety i jaka jest szansa że na początku listopada jeszcze będą?
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Hallvard napisał(a):hah! mam bilet! hah!
to dobrego koncertu. ponoć after-party ma być srogie Big Grin
Odpowiedz

tikiety po 45 teraz, ale te sa juz na wyczerpaniu i potem beda po 55....generalnie schodza jak buleczki....

co do after party to taka miejmy nadzieje ;]
Odpowiedz

no i po koncercie. Wystapily 2 zacne i 1 genialna kapela. Na malej scenie w Firleju z krotkim (6 kawalkow) gigiem wystapila mothra...ze swoim math-corem...jak nie lubie,muzki corowej (procz grinda ;p) to musze przyznac, ze chlopcy maja wiele ciekawych pomyslow na patenty i polamance, ktorych calkiem zajebiscie sie slucha.....pozniej zagral high on fire...no coz...nigdy nie przepadalem za tym zespolem, poza tym naglosnienie bylo do dupy, bo ucinalo wszelkie nieskie tony, a powinno byc mieso w przypadku tejze kapeli...przesiedzialem na schodach....za to na pelicanie bylem przy barierkach i po prostu mentalny rozpierdol, swietny klimat, mnostwo kawalkow ze starych plyt m.in march to the sea, czy aurora borealis....genialnie muzycy sie wczuwali i rzadzili umyslami i duszami widowni...genialny koncert!!!!!
Odpowiedz