Von Thornstahl i inni 16 luty 2008 -
Hethell - 11-26-2007
juz w miere niedlugo , ciekawy koncert sie zapowiada
tylko mam nadzieje ze zadnej rozroby nie bedzie
-
Tomash - 11-26-2007
Hethell napisał(a):tylko mam nadzieje ze zadnej rozroby nie bedzie
a czemu by miała być:>
-
Hethell - 11-26-2007
bo neofolk przyciaga czesto rozne bardzo dziwne osobniki a na koncercie moze byc bardzo ''lyso'' no chyba ze go zawczasu odwolaja jak juz w tym kraju bylo nie raz z koncertami
-
Książę - 11-26-2007
Kiedyś byłem na The Ukrainians i publiczność składała się pół na pół ze studenciaków jakichś wschodnich filologii i nazistów (no może przesadzam z proporcjami, ale sporo białych braciszków było), tylko ja jeden byłem z zupełnie innej, brudnej bajki. Kilka komentarzy od naziolstwa usłyszałem, nastawiłem się już na opcję "nie będzie miło". Gdy koncert się zaczął stałem blisko pod sceną i Len, wokalista widział chyba jaka jest publiczność. Jak doszło do bisów, Len, wskazał na mnie nieznacznie mikrofonem, uśmiechnął się i zagrali swój cover "Anarchy in the UK" Pistolsów. Akcja była piękna, to było jedno z moich najlepszych koncertowych przeżyć.
-
Morte - 11-26-2007
Ja zapewne będę. A na Laibach się ktoś wybiera?
-
Tomash - 11-26-2007
wybierać to sie wybieram, ale może być krucho z kasą, jednak ze stowe na taki wypad trzeba liczyć :/
-
Axel - 11-26-2007
Wchodzę na majspejsa Krepulec i co widzę, przyjaciele tacy jak "neopartyzanci" te wszystkie symbole i loga. Ta cała otoczka uberpatriotyzmu jest denna wręcz, a znając życie polowa nawet w wojsku nie była. Nie, mnie to wszystko odstręcza i po prostu śmieszy. Nie którym naprawdę przydało by sie za ruchać i znaleźć robotę.
-
Valhalla - 11-26-2007
po ile bilet?
Książę napisał(a):Kiedyś byłem na The Ukrainians
kurde, chetnie bym na to poszla (;
-
Acrid - 11-26-2007
Axel napisał(a):znając życie polowa nawet w wojsku nie była
rozumiem, ze dla Ciebie odbebnienie zasadniczej sluzby wojskowej to patriotyzm? ;)
-
Axel - 11-26-2007
Nie tu raczej chodziło mi o chorobliwą fascynacje militariami itp. ludzi tytułujących sie neopartyzanci, ludzi którzy szczytują na widok symboli takich jak przy krapulcu, nie mówię żeby być patriotą to trzeba w woju swoje odsiedzieć, choć zauważ jest to mile widziane. Bo cóż to za patriota który boi sie swą pierś za ojczyznę nadstawić.
-
raf667 - 11-26-2007
jak progresja to jebać
-
Hethell - 11-26-2007
mi te wszystkie ideologiczne kwestie neofolku zwisaja po prostu lubie taka muzyke. I pewne zapozyczenia z mody militarnej.
a co do Laibach to polecam sobie isc .Dwa lata temu byli we Wro i bardzo milo zagrali