- Liczba postów:
- 303
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
Nie mam uprzedzen do zadnego kraju, a tym bardziej nie mam nic do ludzi naplywajacych do Polski z innych miejsc Europy/swiata. Polacy zapie,rdalaja tabunami do Niemiec/USA/Anglii itd. do roboty, wracaja do kraju i inwestuja zarobione pieniadze w Polsce, co na pewno pozytywnie wplywa na gospodarke.Poza tym jestesmy w Unii wiec nasze granice sa otwarte, dlatego inne kraje tez sie przed nami "otwieraja".Same korzysci.Dlatego nie wiem o co ci chodzi koles z tym zdjeciem w podpisie.
- Liczba postów:
- 272
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
A ja mam uprzededzenia i to wielkie- do Amerykanów. Tzn, nie do prawdziwych Amerykanów, tylko do tych z USA, co się za nich podają. Chyba nie ma sensu pisać dlaczego, bo wszyscy wiedzą, co się tam dzieje i jaką ludzie mają tam mentalność :? I naprawdę bym nie płakała, gdyby cały "naród" szlag trafił... (Tzn, wiadomo są wyjątki, ale mówię ogólnie
"...jam jest Lilith, jam jest pierwsza z pierwszych, jam jest Asztarte, Kybele, Hekate, jam jest Rigatona, Epona, Rhiannon, Nocna Klacz, kochanka wiatru.
Czcijcie mnie w głebi serc waszych, składajcie ofiare z aktu miłosći i rozkoszy... "
- Liczba postów:
- 2,514
- Liczba wątków:
- 64
- Reputacja:
-
-1
Nie mam zadnych. Nie oceniam całego narodu jak niektorzy po zachowaniu pojedynczych obywateli.
- Liczba postów:
- 2,319
- Liczba wątków:
- 17
- Reputacja:
-
0
Uprzedzenie do jakiegokolwiek narodu jako calosci jest przejawem najwyzszej glupoty..
EDIT: Chociazby obrazek z Twojego podpisu.. Znajde 21354016 Polakow, ktorzy zasluguja na zakaz pobytu w naszym kraju i slowa 'wypierdalac!' w wiekszym stopniu niz imigrant z Francji..
Bycie nietolerancyjnym zrobilo sie modne..
- Liczba postów:
- 929
- Liczba wątków:
- 23
- Reputacja:
-
0
Dokładnie
Who's gonna teach you how to dance?
Who's gonna show you how to fly?
Who's gonna call you on the lame-dope-smoking,
Slackin' little sucker you are?
- Liczba postów:
- 625
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
Bo nietolerancja jest bardziej trv... :/ nie rozumiem takich ludzi.. a co ci przeszkadza, ze przyjezdzaja do polski... polakow za granica jest... baaaaaaaaardzo duzo i co? sa kamieniowani? niekoniecznie.... :/
czasem wstydze sie ze jestem czlowiekiem patrzac na innych "ludzi"...
- Liczba postów:
- 331
- Liczba wątków:
- 13
- Reputacja:
-
0
Ja tam żadnych uprzedzen nie mam. Ale wnerwia mnie tylko jedno:
Często bywa że Polak ze granicą jest traktowany jak niewolnik (czyt. zarabia 70% mniej niz powinien w danym kraju) a on i tak tam siedzi i sie cieszy.
- Liczba postów:
- 393
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
Do narodów jako takich uprzedzeń nie mam (no, oprócz Żydów

). Nie widzę powodu, by kogoś dyskryminować ze względu na narodowość - w końcu i wśród Polaków, i wśród Kongijczyków, i wśród Eskimosów

, i wśród Amerykanów na pewno można znaleźć i spoko ludków, i skurwysynów.
Pytanie brzmi: wśród których nacji jest więcej tych pierwszych, a wśród których - tych drugich? Cóż, stereotypy, jakkolwiek niesprawiedliwe, tak całkiem z dupy się nie wzięły... (zresztą sam, niestety, im czasem ulegam, o czym nie tak dawno temu się mogłem przekonać

), poza tym sytuacja geopolityczna oraz pewne idee warunkowały (lub mogły warunkować) takie, a nie inne zachowania wśród społeczeństwa.
Kill them all
Kill them all for slander
Kill them all
And mute their ways
- Liczba postów:
- 1,828
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
Cytat:Bycie nietolerancyjnym zrobilo sie modne..
JAkby przeczytać tę wypowiedx, to dochodzi się do wniosku, ze raczej pierdolenie bzdur od rzeczy stało się ostatnio modne
"All that's left to say is: Farewell"
- Liczba postów:
- 272
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
Hmm, więc wychodzi na to, że jestem głupia??? Może i czasem z moją nietolerancją do Amerykanów przesadzam, ale nie robię tego na pokaz, tylko po prostu mam uprzedzenia i tyle... Oczywiście mogą się wśród nich znaleźć porządni ludzie, to chyba oczywiste, ale ja nie oceniam pojedynczych ludzi, tylko ogólnie naród, państwo.
"...jam jest Lilith, jam jest pierwsza z pierwszych, jam jest Asztarte, Kybele, Hekate, jam jest Rigatona, Epona, Rhiannon, Nocna Klacz, kochanka wiatru.
Czcijcie mnie w głebi serc waszych, składajcie ofiare z aktu miłosći i rozkoszy... "
- Liczba postów:
- 391
- Liczba wątków:
- 7
- Reputacja:
-
0
pierdolicie. To jest wrodzona wada polaków że nie lubią innych narodowości oprócz swojej. Każdy może tak napisać ale w życiu nie bywa tak kolorowo. Nie wierzę że wszyscy jesteście tacy tolerancyjni :?
chamy są wśród nas

gardzę wami i się śmieje z was