• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ulubiony Serial

Acrid napisał(a):
Dżemik napisał(a):- Alf (slodkie dziecinstwo.. ^^)

Do tej pory moja polonistka uzywa motywu Alfa:
- Przyszlismy na poprawe
- Ha! Ha! Ha! (uderzajac reka o biurko)

Kto ogladal, napewno sie skapnie o co chodzi Big Grin
Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

A co do ulubionych seriali, to nie mam Wink czasem się zdarzy D jak Dupa obejrzeć, żeby się od lekcji oderwać - stara na mnie krzyczy jak siedzę w kompie, ale jak siedzę z nią przed TV to jest okay Big GrinBig GrinBig Grin
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

Dżemik napisał(a):Alf (slodkie dziecinstwo.. ^^

Alf jest super,zawsze jak miałam czas to go oglądałam.

Laughing
Odpowiedz

The Simpsons Big Grin (co prawda kreskówkowy, ale IMO nie ma sobie równych)
by the grace of god almighty
and the pressures of the marketplace
the human race has civilized itself
it's a miracle

roger waters
Odpowiedz

ulubiny serial-zaden
Pamiętajcie, nigdy nie ufajcie żadnym undergroundom, to wszystko
oszustwo jest totalne, nisze wszystkie, alternatywy, jest to wszystko
syf i naprawdę to nic, NIC nie daje tylko wciąga i zabiera
człowieczeństwo.
Kapitan Europa
Odpowiedz

hmmmm musialbym sie powaznie zastanowic.... za mlodu to byly (takiego baaardzo mlodu) Druzyna A i McGyver - 2,3 klasa podstawowki ;], a co potem.... chyba nic
Wszyscy mnie wkurwiacie. wypierdalac.
Odpowiedz

Neth napisał(a):hmmmm musialbym sie powaznie zastanowic.... za mlodu to byly (takiego baaardzo mlodu) Druzyna A i McGyver - 2,3 klasa podstawowki ;], a co potem.... chyba nic
Stary - miałem słowo w słowo to samo Smile
Odpowiedz

Hehe toz widze iz nie tylko jam sie wychowal na polonii 1 -_-. Teraz juz sie nie oglada seriali (o ile wogole sie to robi) z takim zapalem jak kiedys... Np Druzyna A - kazdy odcinek polegal na tym samym, przyjezdzali gdzies, ktos ich prosil o pomoc, budowali wielka machine zniszczenia, wielkie bum i dachowanie samochodu, koniec.... caly czas ten sam schemat a i tak z zapartym dchem siedzialem wpatrzony w telewizor... Big Grin Aaa i lubilem tez godzille Big Grin ( w sumie mozna podsunac pod kategorie "seriale" bo seria jest dosc spora Tongue)
Odpowiedz

Ech... Polonia 1, Drużyna A, McGyver, to były czasy. Do dziś mi w głowie siedzi muzyka z czołówek. A to przceiż było tyle lat temu. Hanibal i spółka rządzili, nalepsze było to, że nigdy tam nikomu nie działą się krzywda, glinaiarze fruwali jak gołębie o lądowali na czymś miękkim Tongue Piękna sprawa...
A pamięta ktoś Airwolf'a? To o tym super-śmigłowcu.
"Marysia mała pierdolca miała, pierdolca jasnego jak śnieg.
Gdziekolwiek biegła Marysia mała, pierdolec rozsadzał jej łeb..."
Odpowiedz

Mr T budzil podziw.. 400 kg zlota na sobie a dalej pionowa postawe potrafil przyjac.. =]
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

Airwolf był genialny - swego czasu miałem cały pokój wytapetowany rysunkami tego śmigłowca!
Odpowiedz

hehe... nie tylko Wy, Panowie ;D Drużyna A i McGyver to hit mojej podstawówki ;>

zdarzało mi się kiedyś obejrzeć jeszcze Friends, Gilmore Girls ;P
i Klan. jestem fanką Rysia XD
Odpowiedz

Tuomasss napisał(a):A pamięta ktoś Airwolf'a? To o tym super-śmigłowcu.
O czlowieku zapomnialem o nim..... Cos pieknego, a muzyczka jak startowal Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin <lzy w oczach>. Bylem chyba w czwartej czy piatej klasie gdy go emitowali... Jak przegapilem odcinek to zlorzeczylem samemu Bogu Tongue
Odpowiedz

Taaa... Ryszard Dupicz rządzi Big Grin
Odpowiedz

za młodu oglądałam drużynę A i McGyvera Laughing
Czasem jeszcze Bundych, ale to już nie było to. Allo allo może by mi się podobało, gdyby nie to, że generalnie nie lubię seriali :] nie chce mi się tylu odcinków z tymi samymi ludźmi oglądać.

noo i oczywiście zgrzeszyłabym, gdybym nie wspomniała o moich ulubionych serialach z tamtych lat ... Janosik i Czterej pancerni. =)

teraz nie oglądam ani nie lubię żadnych seriali, a jak już jakiś widzę (szczególnie z ostatnich polskich) to aż mnie litość bierze i pusty śmiech Angry
szczególnie przy jakichś melodramatycznych, tragicznych, rzewnych, napuchniętych i w ogóle nie wiadomo jakich momentach... o boże później pilot jest zniszczony jak z niesmakiem walę nim o stół czym prędzej przełączając na reklamę persil (ugh)
Taki strach odczuwa się patrząc w mrok i widząc tam coś, co przymierza się, by cię pożreć

[Obrazek: 482c918c35ffee755d8c200b0b956109.jpg]
Odpowiedz

ah to dzieciństwo i seriale łeska w oku się kręci seriale te same co wasze
Odpowiedz