Forum Rockmetalshop
Ulubiony Serial - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Nie samą muzą człowiek żyje, czyli kóltóra i sztóka };-) (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-nie-sam%C4%85-muz%C4%85-cz%C5%82owiek-%C5%BCyje-czyli-k%C3%B3lt%C3%B3ra-i-szt%C3%B3ka)
+--- Dział: Film (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-film)
+--- Wątek: Ulubiony Serial (/thread-ulubiony-serial)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Ulubiony Serial - Ajana - 03-15-2005

Kieruje do was pytanie:jaki jest wasz ulubiony serial?Czekam na wasze wypowiedzi.
Smile

- Acrid - 03-15-2005

Trudno powiedziec, ale napewno:
- 24 (1 i 2 sezon najlepszy, 3 i obecnie 4 to powielanie tych samych schematow)
- Lost [Obrazek: serduszka2.gif] (jeden z lepszych seriali jakie obecnie powstaja)
- Twin Peaks (klasyka ;))
- Allo Allo (za Herflika i Tołdiego, hehe ;))
- oraz Friends'i ;)

Chyba tyle, jezeli co lepsze sobie przypomne, to dopisze.

- Ajana - 03-15-2005

Moi faworyci:
Sabrina,nastoletnia czarownica
Aniołek z piekła rodem
Co ludzie powiedzą?
Allo,allo
13 posterunek
Świat według kiepskich
Daleko od noszy

Laughing

- Dżemik - 03-15-2005

Huh.. Komediowe seriale rox! Smile
-Allo, Allo
-Przyjaciele
-Kasia & Tomek

Szkoda ze tylko Pzyjaciol wyswietlaja obecnie.. Sad

- Slayerd - 03-15-2005

Allo, allo;
Przyjaciele;
Świat według Kiepskich;
13 posterunek;
Kasia i Tomek;
Dark Angel Big Grin ;

I tyle.

- Kaktus. - 03-15-2005

klan
m jak miłość
pensjonat pod róża
złotopolscy
na dobre i na złe
na wspulnej
Laughing
a tak na serio:
miasteczko twin peaks
kasia i tomek
allo allo

- Ajana - 03-16-2005

Widzę, że wszyscy wymienili Allo,allo jako jeden z ulubionych seriali.Powinni to puścić w telewizji,byłoby co oglądać.
Big Grin

- Balthor - 03-16-2005

That's '70s show (różowe lata 70 po polskiemu?)
Twin peaks
no i chyba tyle
niektore odcinki allo allo ;p

- Tuomasss - 03-16-2005

- Millenium.
- Ostry Dyżur, ale teraz nie oglądam bo o głupiej godzinie leci jak mne na ogół w domu jeszcze nei ma Sad
- Allo Allo - płakałem ze śmiechu przy tym.

- Frustra - 03-16-2005

- Allo! Allo!
- M*A*S*H
- Millenium

ogólnie nie przepadam za serialami, ale te 3 są wyjątkowe. "Allo! Allo!" pozostanie wiecznie żywe (angielscy lotnicy, Herflik, "ten angielski idiota, któremu się wydaje, że mówi po francusku itp). Co do M*A*S*H to nie wiem, czy ktoś słyszał, ale humor też jest bez pudła (wojna w Koreii i szpital wojskowy). Co do Millenium to trafi się od czasu do czasu... niech coś się dzieje

- Balthor - 03-16-2005

Frustra napisał(a):- Allo! Allo!
- M*A*S*H
- Millenium

ogólnie nie przepadam za serialami, ale te 3 są wyjątkowe. "Allo! Allo!" pozostanie wiecznie żywe (angielscy lotnicy, Herflik, "ten angielski idiota, któremu się wydaje, że mówi po francusku itp). Co do M*A*S*H to nie wiem, czy ktoś słyszał, ale humor też jest bez pudła (wojna w Koreii i szpital wojskowy). Co do Millenium to trafi się od czasu do czasu... niech coś się dzieje
slyszalem o mash.. nawet fajnie sie oglada, chociaz bywaly tez odcinki calkiem niesmieszne... ale tak bywa

- Frustra - 03-16-2005

Balthor napisał(a):
Frustra napisał(a):- Allo! Allo!
- M*A*S*H
- Millenium

slyszalem o mash.. nawet fajnie sie oglada, chociaz bywaly tez odcinki calkiem niesmieszne... ale tak bywa

...w dalszym ciągu był to przecież serial o wojnie. I to pokazany dość realistycznie, jak np. operacje, bombardowania, śmierć pułkownika. No ale zawsze pozostanie Sokole Oko, "Szczurzy Pysk", Radar, BJ... mimo wszystko serial był świetny (jakoś ostatnio przestali nadawanie Sad)

- Dżemik - 03-16-2005

A mi sie nigdy nie podobal.. Taki serial na nudne, niedzielne popoludnia.. Nie tego szukam..

I jeszcze 2 mi sie przypomnialy:
- '70 Show
- Alf (slodkie dziecinstwo.. ^^)

- Tomash - 03-16-2005

Dżemik napisał(a):- Alf (slodkie dziecinstwo.. ^^)

Ostatnio gdzieś trafiłem na Alfa, i okazało się że to nie tylko dzieciństwo, ale też naprawde świetny, bardzo zabawny serial, Alf rządzi 8)

- Acrid - 03-16-2005

Dżemik napisał(a):- Alf (slodkie dziecinstwo.. ^^)

Do tej pory moja polonistka uzywa motywu Alfa:
- Przyszlismy na poprawe
- Ha! Ha! Ha! (uderzajac reka o biurko)

Kto ogladal, napewno sie skapnie o co chodzi Big Grin