• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

U2 w Chorzowie

Gazeta Wyborcza napisał(a):Słynna irlandzka grupa U2 zagra 5 lipca na Stadionie Śląskim w Chorzowie. Będzie to jeden z niewielu koncertów w tej części Europy (w Wiedniu 2 lipca, w Berlinie 7 lipca). Koncert jest częścią światowej trasy "Vertigo/2005" promującej album "How To Dismantle An Atomic Bomb".(...)
Bilety na koncert w Chorzowie mają kosztować 150, 200 i 300 zł. Data rozpoczęcia sprzedaży zostanie podana w tym tygodniu.
Już zbieram pieniądze ;].
Odpowiedz

mam nadzieje ze uzbieram pieniezki i pojade .. bylo by fajnie bardzo Smile
cale zycie na debecie
Odpowiedz

nigdy nie bylem jakims tam szczegolnym fanem....ale ta plyta przed "how to dismantle...." ....kurcze jak sie nazywala :/
byla calkiem fajna i "Jousha tree" rzadzi ^_^
mozesz miec twarde lawki,
ja mam miekkie skory.
Odpowiedz

Oj, strasznie drogie te bilety Sad Może jednak pojadę, bo baaaaardzo lubie U2 Smile
I've felt the hate rise up in me...
Odpowiedz

Cena biletow to czysta burzuazja. Jak na *jedna* gwiazde to imho poracha. Az tak wielkim fanem nie jestem zeby sobie 1 miech wakacji zepsuc koncertem w Chorzowie (czysto finansowe pdoejscie do sprawy).
Odpowiedz

Fakt, drożyzna niesamowita, ale tak sobie myślę, że czemu miałbym nie jechać? Jeśli będzie mnie stać, to się wybiorę. U2 bardzo lubię i to niezła okazja, która zbyt szybko znów się może nie nadarzy. Muszę skonsultować ze znajomymi, jeśli pojadą, ja też się wybiorę.
Odpowiedz

Hm..w sumie mam niedaleko. Może bym i się wybrała. Ino muszę doszukać ile te bilety Tongue. Ten rok będzie dość pieniądzochłonny więc trza uważać. A jak dla mnie najlepsze albumy U2 to Joshua, Achtung Baby i Pop Smile. No..jeszcze te stare fajnie posłuchać.. dwa najnowsze nie bardzo mi podchodzą, chociaż Vertigo nie jest złe. Poprzednia gorsza. Czyli może się bym wybrała na koncert Wink Jak ekipa moja dopisze
Taki strach odczuwa się patrząc w mrok i widząc tam coś, co przymierza się, by cię pożreć

[Obrazek: 482c918c35ffee755d8c200b0b956109.jpg]
Odpowiedz

A dla mnie najnowsza płyta jest po prostu piękna. Właśnie Vertigo mi naj mniej podchodzi Wink Po prostu płyta cud.
I've felt the hate rise up in me...
Odpowiedz

A ja już mam bilecik Wink Więc Chorzów czeka na mnie O ZGROZO ! Big Grin
[Obrazek: metheny3.gif]
Odpowiedz

Ja nadal czekam, sam nie wiem - jechać czy nie jechać... Ale te 30 tyś biletów sprzedanych w pierwszy dzień zrobiło na mnie wrażenie.
Odpowiedz

Kamael napisał(a):Ja nadal czekam, sam nie wiem - jechać czy nie jechać... Ale te 30 tyś biletów sprzedanych w pierwszy dzień zrobiło na mnie wrażenie.

To szybko się zastanawiaj , bo już prawie biletów ni ma ...
[Obrazek: metheny3.gif]
Odpowiedz

ehh tylko skad wziasc kase ;/ ehh rzeczywistosc ;/
cale zycie na debecie
Odpowiedz

Cytat:U2 w Chorzowie: zamieszki przed koncertem? 2005-02-25
Lipcowy koncert U2 na Stadionie Śląskim w Chorzowie może się rozpocząć od zamieszek wywołanych przez tysiące fanów zespołu (fot. AFP), których organizatorzy nie wpuszczą na płytę - pisze "Rzeczpospolita". Według dziennika, bilety zostały sprzedane w pierwszych dniach. Teraz można je kupić w internecie po cenie wielokrotnie wyższej. Organizatorzy zapowiadają, że je unieważnią. Koncert ma się odbyć 5 lipca, a 60 tysięcy biletów rozeszło się w tydzień.

Już pierwszego dnia (sprzedaż zaczęto 7 lutego) wykupiono 30 tysięcy biletów. Większość przez Internet, za pośrednictwem elektronicznego systemu sprzedaży Ticketpro Polska. Organizatorem koncertu upoważnionym do dystrybucji biletów jest Agencja Koncertowa Odyssey z Warszawy, a Ticketpro upoważnionym pośrednikiem.

"Jedna osoba mogła kupić tylko osiem biletów. Więcej mogła ich nabyć tylko firma, która się uwiarygodniła, m.in. dostarczając dane na swój temat z rejestru sądowego" - tłumaczy Małgorzata Haisig z Agencji Odyssey. Miało to zapobiec spekulacji biletami na rynku wtórnym. Tymczasem już po zniknięciu biletów z oficjalnej sprzedaży (nawet ogłoszenia reklamujące koncert U2 w gazetach ukazują się z czerwonym napisem "sold out" - wyprzedane) - oferty biletów znalazły się na stronach internetowych.
Ale jaja!!! Big Grin Big Grin Big Grin
www.shox.pl My Site
Ruda z moich snów ...
[Obrazek: ruda.jpg]
Odpowiedz

Muszę powiedzieć kumplowi, który sie waha, czy jechać, czy nie...
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

HA! Juz mam bilet Smile A w zamieszki coś nie bardzo wierze...:?
Odpowiedz