• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Titanic...?

Jak dla mnie jedna z lepszych scen filmu jest jak dicaprio tonieSmile)). ale tak na powaznie podoba mi sie bardzo motyw tej orkiestry i ludzi co przygotowuja sie na smierc.. pozatym ten film to dno.
"In fire in my eyes i see soldiers on the field dead bodies on the ground and children in between..." ::Haggard
Odpowiedz

Hagall napisał(a):Echhh...to straszne co można zrobić z historii pierwszego i zarazem ostatniego rejsu Titanica. :? Bujda jakich z resztš niemało w kinematografii amerykańskiej.Cóż poczšć...na czymœ trzeba robić kasę.

dokladnie nic odac nic ujac.
jak dla mnie kolejny nudny wyciskacz lez, robiony dla kasy.
a co do di caprio, to podobaly mi sie jego dwie trzy role.jedna w filmie "przetrwac w nowym yorku".drugi to gdzie gral razem z robertem de niro "chlopiecy swiat".i ostatni "co gryzie gilberta grape'a".zwlaszcza w tym filmie zagral niesamowicie role uposledzonego psychicznie dzieciaka.jak dla mnie rewelacyjna kreacja na miare oskara...
Odpowiedz

hyhy
a ja nie widziałam titanica
Tongue
Odpowiedz

zaiste piekny film..., za kazdym razem rycze Crying or Very Sad
Odpowiedz

Filon, mam pewne podejrzenia dlaczego di Caprio w roli uposledzonego chlopca wypadl tak dobrze... Wink

wilk_fenriz => Ja tez patrzac na Tytanica rycze, ze smiechu ofkors Surprised
"Nie, czlowiek nie uczy sie na wlasnych bledach. Powtarza te same do znudzenia, az wreszcie nabiera wprawy i wychodza mu one coraz lepiej."
Odpowiedz

Heh mnie Di C. tez dobija ale jak wszedl na ekrany Titanic to mi sie podobal i jak potem wyszla kaseta to ogladalam jak miałam gorączkę często Tongue Nie wiem czemu akurat wtedy haha ale najlepiej mi się oglądało przy chorobie 8) Może dlatego że wtedy troche się nie kontaktuje i zasypia co chwilę? Tongue
Odpowiedz

Dikapria też nie lubię, też uważam, że ta cała fabuła była denna itd. ale film mi się nawet podobał. Może nic specjalnego, ale wytrwałam do końca i jakoś nie zbierało mi się na wymioty, dla mnei to po prostu jeden z wielu filmów i nic więcej. Bardziej podobał mi się film, który kiedyś oglądałam, o takiej rodzinie, jak sobie radziła po tej katastrofie. Starsza siostra została z dwujką młodszego rodzeństwa, czy coś takiego. Do niej się chyba jakiś facet jeszcze przyczepił, czy coś takiego. Jej młodsza siostra (znaczy aż taka młoda nie była Tongue) się szwendałą po jakichś klubach dla dorosłych i takie tam głupoty. Niby nic ciekawego, ale film był fajnei zrobiony. I na pewno dużo lepszy od filmu z panem Dikapriem.
"...jam jest Lilith, jam jest pierwsza z pierwszych, jam jest Asztarte, Kybele, Hekate, jam jest Rigatona, Epona, Rhiannon, Nocna Klacz, kochanka wiatru.
Czcijcie mnie w głebi serc waszych, składajcie ofiare z aktu miłosći i rozkoszy... "
Odpowiedz

Mnie film przypadł do gustu, IMO jest dobry nie żadna rewelacja, nie jest to jakiś mega ambitny film, ale trzyma poziom. Di Caprio, mi nie przeszkadza, wielu ludziom nie podobają się jego rysy twarzy bo są zbyt delikatne, rzec by można że nawet kobiece, ale... przecież filmu nie ogląda się dla aktora, ja tak samo nie lubie Kutchera a IMO świetnie wypadł w Butterfly Effect. Ogólnie... 7,5/10. Nigdy jakoś nie wycisnął ze mnie łez, fabuła troche oklepana, ale nie jest najgorzej, zresztą ja żadko wzruszam się na tego typu filmach, a znacznie częściej zdarza mi się to na filmach wojennych typu "Save Private Ryan".
bring it on
Odpowiedz

ROTFL!!!!!

film bylby dobry gdyby opowiadal historie katastrofy a nie jakis kiczowaty romansikTongue poza tym sam dicaprio zniechecaTongue widzialam 3 filmy z nim, ktore moglabym nazwac "dobre" - niebianska plaze i zlap mnie jesli potrafisz.

a ogolnie o Titanicu - w historii kina nie nakrecono chyba jeszcze drozszego gowna Tongue
Odpowiedz

Film dobry, tylko tyle szumu ile wokół niego było to już przesada.
Nieoficjalne forum BEHEMOTH
http://www.behemoth666.fora.pl/index.php
Odpowiedz

maharet napisał(a):Film dobry, tylko tyle szumu ile wokół niego było to już przesada.
popieram. Wsumie można looknąć, popłakać i oczyścić oczka Wink
...carpe noctem...

"Psychopatia oznacza dosłownie 'cierpienie duszy'. W dosłownym
sensie tego słowa każdy człowiek jest psychopatą, bo nie ma
człowieka, który by w swym życiu nie cierpiał."
Antoni Kępiński
Odpowiedz

Sabelle napisał(a):
maharet napisał(a):Film dobry, tylko tyle szumu ile wokół niego było to już przesada.
popieram. Wsumie można looknąć, popłakać i oczyścić oczka Wink

poplakac? gdzie? chyba jak w jednej scenie komputerowcy nie dorobili lewej strony balustrady czy jak to nazwac na pokladzie Wink plakac mozna ze smiechu Tongue
6 CZERWONYCH LAM WENEZUELSKICH 142 PIEJĄCE LAMY MEKSYKAŃSKIE
Odpowiedz

Przereklamowane to już jest :}
Odpowiedz

Szkoda, że tyle kasy poszło na ten film. Mozna by za to kupić.... noo, na pewno dużo piwa Big Grin

Edit: To mój 666 post, yeah! 8)
-Baco, będzie dzisja padać?
-Ej, kurwa bedzie, bo mnie jebie w krzyżu!
Odpowiedz

Beast King napisał(a):Szkoda, że tyle kasy poszło na ten film. Mozna by za to kupić.... noo, na pewno dużo piwa Big Grin

Wybitny przykład logicznego myślenia Smile
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości