- Liczba postów:
- 43
- Liczba wątków:
- 7
- Reputacja:
-
0
Jak dla mnie jedna z lepszych scen filmu jest jak dicaprio tonie

)). ale tak na powaznie podoba mi sie bardzo motyw tej orkiestry i ludzi co przygotowuja sie na smierc.. pozatym ten film to dno.
"In fire in my eyes i see soldiers on the field dead bodies on the ground and children in between..." ::Haggard
- Liczba postów:
- 283
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
Filon, mam pewne podejrzenia dlaczego di Caprio w roli uposledzonego chlopca wypadl tak dobrze...
wilk_fenriz => Ja tez patrzac na Tytanica rycze, ze smiechu ofkors
"Nie, czlowiek nie uczy sie na wlasnych bledach. Powtarza te same do znudzenia, az wreszcie nabiera wprawy i wychodza mu one coraz lepiej."
- Liczba postów:
- 272
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
Dikapria też nie lubię, też uważam, że ta cała fabuła była denna itd. ale film mi się nawet podobał. Może nic specjalnego, ale wytrwałam do końca i jakoś nie zbierało mi się na wymioty, dla mnei to po prostu jeden z wielu filmów i nic więcej. Bardziej podobał mi się film, który kiedyś oglądałam, o takiej rodzinie, jak sobie radziła po tej katastrofie. Starsza siostra została z dwujką młodszego rodzeństwa, czy coś takiego. Do niej się chyba jakiś facet jeszcze przyczepił, czy coś takiego. Jej młodsza siostra (znaczy aż taka młoda nie była

) się szwendałą po jakichś klubach dla dorosłych i takie tam głupoty. Niby nic ciekawego, ale film był fajnei zrobiony. I na pewno dużo lepszy od filmu z panem Dikapriem.
"...jam jest Lilith, jam jest pierwsza z pierwszych, jam jest Asztarte, Kybele, Hekate, jam jest Rigatona, Epona, Rhiannon, Nocna Klacz, kochanka wiatru.
Czcijcie mnie w głebi serc waszych, składajcie ofiare z aktu miłosći i rozkoszy... "
- Liczba postów:
- 315
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
Mnie film przypadł do gustu, IMO jest dobry nie żadna rewelacja, nie jest to jakiś mega ambitny film, ale trzyma poziom. Di Caprio, mi nie przeszkadza, wielu ludziom nie podobają się jego rysy twarzy bo są zbyt delikatne, rzec by można że nawet kobiece, ale... przecież filmu nie ogląda się dla aktora, ja tak samo nie lubie Kutchera a IMO świetnie wypadł w Butterfly Effect. Ogólnie... 7,5/10. Nigdy jakoś nie wycisnął ze mnie łez, fabuła troche oklepana, ale nie jest najgorzej, zresztą ja żadko wzruszam się na tego typu filmach, a znacznie częściej zdarza mi się to na filmach wojennych typu "Save Private Ryan".
bring it on
- Liczba postów:
- 206
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
Film dobry, tylko tyle szumu ile wokół niego było to już przesada.
- Liczba postów:
- 195
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
maharet napisał(a):Film dobry, tylko tyle szumu ile wokół niego było to już przesada.
popieram. Wsumie można looknąć, popłakać i oczyścić oczka
...carpe noctem...
"Psychopatia oznacza dosłownie 'cierpienie duszy'. W dosłownym
sensie tego słowa każdy człowiek jest psychopatą, bo nie ma
człowieka, który by w swym życiu nie cierpiał."
Antoni Kępiński
- Liczba postów:
- 136
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
Sabelle napisał(a):maharet napisał(a):Film dobry, tylko tyle szumu ile wokół niego było to już przesada.
popieram. Wsumie można looknąć, popłakać i oczyścić oczka 
poplakac? gdzie? chyba jak w jednej scenie komputerowcy nie dorobili lewej strony balustrady czy jak to nazwac na pokladzie

plakac mozna ze smiechu
6 CZERWONYCH LAM WENEZUELSKICH 142 PIEJĄCE LAMY MEKSYKAŃSKIE
- Liczba postów:
- 663
- Liczba wątków:
- 6
- Reputacja:
-
0
Przereklamowane to już jest :}
- Liczba postów:
- 897
- Liczba wątków:
- 15
- Reputacja:
-
1
Szkoda, że tyle kasy poszło na ten film. Mozna by za to kupić.... noo, na pewno dużo piwa
Edit: To mój 666 post, yeah! 8)
-Baco, będzie dzisja padać?
-Ej, kurwa bedzie, bo mnie jebie w krzyżu!