05-25-2005, 03:45 PM
no oczywiście White Strpies rządzi (choć nie są moim ukochanym zespołem

Draconi
goofi napisał(a):jesli chodzi o the white stripes to mam tylko elephantMoim zdaniem to błąd, wcześniejsze trzy płyty też bardzo dobre, więc powinnaś to nadrobić.
Kamael napisał(a):goofi napisał(a):jesli chodzi o the white stripes to mam tylko elephantMoim zdaniem to błąd, wcześniejsze trzy płyty też bardzo dobre, więc powinieneś to nadrobić.
Kamael napisał(a):Czytał ktoś może atykuł o The White Stripes w najnowszym "Ozonie"? Dzisiaj tak się natknąłem, dużo jest o nowej płycie, ale i o zespołach, które w Polsce próbują tworzyć podobną muzykę (przywołane płyty - The Car Is On Fire i Starzy Singers).
Dowiedziałem się przynajmniej skąd wzięła się nazwa albumu "De Stijl", jest pare jeszcze ciekawostek, więc polecam jeśli kogoś interesuje.
Kamael napisał(a):Czytam dzisiaj Newsweek'a, a tam co? 2,5 stronnnicowy artykuł o White Stripes ;D. Coś nowa płyta jak widzę mocno namieszała, a ja jej jeszcze nie mam ;(. W każdym razie artykuł bardzo ciekawy, m.in. można się dowiedzieć, że Jack i Meg uciekli z USA po udzieleniu paru wywiadów zaraz po wydaniu "Get Behind Me Satan" prosto na koncert do Mexico City. Raczej unikają wielkiego szumu i z chęcią wróciliby do starej furgonetki, którą kiedyś jeździli na koncerty.
Heh, kiedy czytam różne nowe, nieznane mi dotychczas ciekawostki zespół staje się dla mnie jeszcze ważniejszy i co raz bardziej ich uwielbiam.
goofi napisał(a):Hehehe... nie wiedziałaś? ;D Wyszła jakiś tydzień temu - "Get Behind Me Satan" i właśnie dlatego znów Białe Paski pojawiły się w prasie. Przecież tak nagle i nie wiadomo skąd sobie wszyscy o nich nie przypomnieli ;D.Kamael napisał(a):Czytam dzisiaj Newsweek'a, a tam co? 2,5 stronnnicowy artykuł o White Stripes ;D. Coś nowa płyta jak widzę mocno namieszała, a ja jej jeszcze nie mam ;(. W każdym razie artykuł bardzo ciekawy, m.in. można się dowiedzieć, że Jack i Meg uciekli z USA po udzieleniu paru wywiadów zaraz po wydaniu "Get Behind Me Satan" prosto na koncert do Mexico City. Raczej unikają wielkiego szumu i z chęcią wróciliby do starej furgonetki, którą kiedyś jeździli na koncerty.
Heh, kiedy czytam różne nowe, nieznane mi dotychczas ciekawostki zespół staje się dla mnie jeszcze ważniejszy i co raz bardziej ich uwielbiam.
Oni wydali jakas nowa plyte
czemu ja nic o tym nie wiem.... Jak ta plytka sie zwie????