• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

The Last Samurai

Widzieliście to? Masakrycznie fajny film [ lecz gorszy od Świętych z Bostonu Wink ]. Co prawda nie lubie filmów z Tomem Cruisem, ale ten film jest po prostu genialny! ulubiona scena? jadka na końcu Angry
In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.
Odpowiedz

Ach poryczałam się na tym filmie - ale warto było. Strasznie mi się podobał [pomijam postać Crusa]. Świetna sceneria, i bardzo ciekawa fabuła - miodzio Wink
Nie wygrywa wielkiej batalii ten, kto poprzestanie na prostocie lwa. Trzeba być do tego na równi lwem i lisem, który wyczuwa sieć.
Niccolo Machiavelli
Odpowiedz

Film spoko, nie bardzo mi sie podoba, troche sie nudzilem, ale ujdzie w tlumie :]
Odpowiedz

film fajny, tylko tom na koncu powinien umrzec Angry
Un Fanstasma Tra Noi
Odpowiedz

eN_ napisał(a):film fajny, tylko tom na koncu powinien umrzec Angry

Zgadzam się, no ale jak zwykle sku... eee ... skurczybyk przeżył Tongue
Nie wygrywa wielkiej batalii ten, kto poprzestanie na prostocie lwa. Trzeba być do tego na równi lwem i lisem, który wyczuwa sieć.
Niccolo Machiavelli
Odpowiedz

eN_ napisał(a):film fajny, tylko tom na koncu powinien umrzec Angry

Ano powinien, powinien...
In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.
Odpowiedz

Film jest wyjebany.Pierwszy na ktorym lzy mi pociekly ciurkiem po policzkach!!Ale powinien umrzec Big Grin
Hail and Kill
Odpowiedz

film ogolnie fajny, a ten cesarz to jakis nie taki Tongue troszke smiesznie wygladal Tongue
Odpowiedz

film bardzo fajny, lubie takie heroiczne produkcje Big Grin ostatnia bitwa jest cudowna- no i fajne sceny walki 8)
Odpowiedz

Film bardzo mi sie podobał, głównie dlatemu, że lubie takie klimaty Smile
Odpowiedz

Dobry film ale ta koncowka jest beznadziejna taka patetyczna, no i ten cesarz na koncu ktory sie stawia obcokrajowcom to jakas bujda Laughing Było zupełnie inaczej
Who cares what you expect
What is politically correct?
All my ideas are in bad taste
Get off my case and...
Odpowiedz

Film w moim klimacie Surprised . Ale ten cesarz wygladal mi na ciote 8) Poza tym Cruise nie mogl zginac bo kto by dalej dmuchal siostre wodza samurajow Wink
Odpowiedz

Jak każdy film i ten obejrzałem z dużym opóźnieniem (wczoraj). Uwielbiam te osadzone w kulturze japońskiej, chińskiej etc. Zapewne w "Ostatnim Samuraju" nie była ona dokładnie odwzorowana, ale i tak film bardzo mi się spodobał. Świetne sceny walki (np. kilkakrotnie wstający z błota Cruise i dostający kolejne baty - niby typowe, a jednak mnie poruszyło), bardzo dobrze pokazana scena bitewna. Tylko ten cesarz... Tak jak napisaliście jakiś taki dziwny i w ogóle mi tu nie pasował.
Odpowiedz

Tak, ten film jest taki że się płakać chcę, cesarz jest wiejski ale to że Cruse miałby ginąć? Dlaczego?
[Obrazek: newban7nm.gif]
Odpowiedz

Nienawidze tego Crusa czy jak mu tam Evil or Very Mad Ochydny typ i przez to jak jest film z nim to nie oglądam Big Grin Może przez to trace ale faceta nie trawie i już od tego pewnie bym była sceptycznie nastawiona podczas oglądania Evil or Very Mad
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości