Forum Rockmetalshop
The Last Samurai - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Nie samą muzą człowiek żyje, czyli kóltóra i sztóka };-) (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-nie-sam%C4%85-muz%C4%85-cz%C5%82owiek-%C5%BCyje-czyli-k%C3%B3lt%C3%B3ra-i-szt%C3%B3ka)
+--- Dział: Film (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-film)
+--- Wątek: The Last Samurai (/thread-the-last-samurai)

Strony: 1 2

The Last Samurai - Spidero - 06-14-2004

Widzieliście to? Masakrycznie fajny film [ lecz gorszy od Świętych z Bostonu Wink ]. Co prawda nie lubie filmów z Tomem Cruisem, ale ten film jest po prostu genialny! ulubiona scena? jadka na końcu Angry

- Prisca - 06-14-2004

Ach poryczałam się na tym filmie - ale warto było. Strasznie mi się podobał [pomijam postać Crusa]. Świetna sceneria, i bardzo ciekawa fabuła - miodzio Wink

- tix - 06-14-2004

Film spoko, nie bardzo mi sie podoba, troche sie nudzilem, ale ujdzie w tlumie :]

- eN_ - 06-18-2004

film fajny, tylko tom na koncu powinien umrzec Angry

- Prisca - 06-18-2004

eN_ napisał(a):film fajny, tylko tom na koncu powinien umrzec Angry

Zgadzam się, no ale jak zwykle sku... eee ... skurczybyk przeżył Tongue

- Spidero - 06-18-2004

eN_ napisał(a):film fajny, tylko tom na koncu powinien umrzec Angry

Ano powinien, powinien...

- eddydg - 07-25-2004

Film jest wyjebany.Pierwszy na ktorym lzy mi pociekly ciurkiem po policzkach!!Ale powinien umrzec Big Grin

- whydra - 07-25-2004

film ogolnie fajny, a ten cesarz to jakis nie taki Tongue troszke smiesznie wygladal Tongue

- wilk_fenriz - 09-04-2004

film bardzo fajny, lubie takie heroiczne produkcje Big Grin ostatnia bitwa jest cudowna- no i fajne sceny walki 8)

- BOO - 11-09-2004

Film bardzo mi sie podobał, głównie dlatemu, że lubie takie klimaty Smile

- Macias - 11-09-2004

Dobry film ale ta koncowka jest beznadziejna taka patetyczna, no i ten cesarz na koncu ktory sie stawia obcokrajowcom to jakas bujda Laughing Było zupełnie inaczej

- Jebus - 11-12-2004

Film w moim klimacie Surprised . Ale ten cesarz wygladal mi na ciote 8) Poza tym Cruise nie mogl zginac bo kto by dalej dmuchal siostre wodza samurajow Wink

- Kamael - 06-27-2005

Jak każdy film i ten obejrzałem z dużym opóźnieniem (wczoraj). Uwielbiam te osadzone w kulturze japońskiej, chińskiej etc. Zapewne w "Ostatnim Samuraju" nie była ona dokładnie odwzorowana, ale i tak film bardzo mi się spodobał. Świetne sceny walki (np. kilkakrotnie wstający z błota Cruise i dostający kolejne baty - niby typowe, a jednak mnie poruszyło), bardzo dobrze pokazana scena bitewna. Tylko ten cesarz... Tak jak napisaliście jakiś taki dziwny i w ogóle mi tu nie pasował.

- Mariusz P. - 06-28-2005

Tak, ten film jest taki że się płakać chcę, cesarz jest wiejski ale to że Cruse miałby ginąć? Dlaczego?

- tramposh - 07-29-2005

Nienawidze tego Crusa czy jak mu tam Evil or Very Mad Ochydny typ i przez to jak jest film z nim to nie oglądam Big Grin Może przez to trace ale faceta nie trawie i już od tego pewnie bym była sceptycznie nastawiona podczas oglądania Evil or Very Mad