The Last Samurai -
Spidero - 06-14-2004
Widzieliście to? Masakrycznie fajny film [ lecz gorszy od Świętych z Bostonu

]. Co prawda nie lubie filmów z Tomem Cruisem, ale ten film jest po prostu genialny! ulubiona scena? jadka na końcu
-
Prisca - 06-14-2004
Ach poryczałam się na tym filmie - ale warto było. Strasznie mi się podobał [pomijam postać Crusa]. Świetna sceneria, i bardzo ciekawa fabuła - miodzio
-
tix - 06-14-2004
Film spoko, nie bardzo mi sie podoba, troche sie nudzilem, ale ujdzie w tlumie :]
-
eN_ - 06-18-2004
film fajny, tylko tom na koncu powinien umrzec
-
Prisca - 06-18-2004
eN_ napisał(a):film fajny, tylko tom na koncu powinien umrzec 
Zgadzam się, no ale jak zwykle sku... eee ... skurczybyk przeżył
-
Spidero - 06-18-2004
eN_ napisał(a):film fajny, tylko tom na koncu powinien umrzec 
Ano powinien, powinien...
-
eddydg - 07-25-2004
Film jest wyjebany.Pierwszy na ktorym lzy mi pociekly ciurkiem po policzkach!!Ale powinien umrzec
-
whydra - 07-25-2004
film ogolnie fajny, a ten cesarz to jakis nie taki

troszke smiesznie wygladal
-
wilk_fenriz - 09-04-2004
film bardzo fajny, lubie takie heroiczne produkcje

ostatnia bitwa jest cudowna- no i fajne sceny walki 8)
-
BOO - 11-09-2004
Film bardzo mi sie podobał, głównie dlatemu, że lubie takie klimaty
-
Macias - 11-09-2004
Dobry film ale ta koncowka jest beznadziejna taka patetyczna, no i ten cesarz na koncu ktory sie stawia obcokrajowcom to jakas bujda

Było zupełnie inaczej
-
Jebus - 11-12-2004
Film w moim klimacie

. Ale ten cesarz wygladal mi na ciote 8) Poza tym Cruise nie mogl zginac bo kto by dalej dmuchal siostre wodza samurajow
-
Kamael - 06-27-2005
Jak każdy film i ten obejrzałem z dużym opóźnieniem (wczoraj). Uwielbiam te osadzone w kulturze japońskiej, chińskiej etc. Zapewne w "Ostatnim Samuraju" nie była ona dokładnie odwzorowana, ale i tak film bardzo mi się spodobał. Świetne sceny walki (np. kilkakrotnie wstający z błota Cruise i dostający kolejne baty - niby typowe, a jednak mnie poruszyło), bardzo dobrze pokazana scena bitewna. Tylko ten cesarz... Tak jak napisaliście jakiś taki dziwny i w ogóle mi tu nie pasował.
-
Mariusz P. - 06-28-2005
Tak, ten film jest taki że się płakać chcę, cesarz jest wiejski ale to że Cruse miałby ginąć? Dlaczego?
-
tramposh - 07-29-2005
Nienawidze tego Crusa czy jak mu tam

Ochydny typ i przez to jak jest film z nim to nie oglądam

Może przez to trace ale faceta nie trawie i już od tego pewnie bym była sceptycznie nastawiona podczas oglądania