• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Tatuaże & piercing

takiego topiku jeszcze nie widziałam, a szkoda... no więc sama go zakładam. Planuję sobie na dniach zrobić tatuaż tylko jeszcze nie mam pomysłu co do wzoru i miejsca. Co o tym myślicie? Ciekawa jestem jak wielu z was ma tatuaże i co one przedstawiają... a może ktoś coś mi doradzi? Laughing
Odpowiedz

Ja juz mam obmyslone co i gdzie ....3 calkeim spore talularze.....Na ramionach i na brzuchu.
Pamiętajcie, nigdy nie ufajcie żadnym undergroundom, to wszystko
oszustwo jest totalne, nisze wszystkie, alternatywy, jest to wszystko
syf i naprawdę to nic, NIC nie daje tylko wciąga i zabiera
człowieczeństwo.
Kapitan Europa
Odpowiedz

A ja mam w zamiarze zrobić sobie tribala na plecach, jakiś wzorek naobkoło kostki, lub jakiś napis. I może jeszcze coś na nadgarstkuSmile
Odpowiedz

A ja sobie zrobie takiego małego (akurat), miłego Biohazard'a na plecach Angry
[Obrazek: Slayer_logo.jpg]
Odpowiedz

a ja sobie wydrapie gwozdziem na czole: "pompuj rower dla szatana" Big Grin
Odpowiedz

Hethell napisał(a):Ja juz mam obmyslone co i gdzie ....3 calkeim spore talularze.....Na ramionach i na brzuchu.

Może być ciekawie Laughing chętnie bym zobaczył Wink zwłaszcza ten ostatni Wink

Osobiście myślę o jakichś tatuażach na ramionach
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

a ja sobie zrobie też "pompuj rower dla Satana" tyle że na podbrzuszu.
niewiem czy będę jakie robił może kiedyś jak będę miał jakąś nadwyżkę budżetową [rotfl]
Mind.In.A.Box :* :* :*
Odpowiedz

a mi chodzi po głowie już od dobrych paru lat tatuaż na ramieniu albo gdzieś w okolicach biustu Big Grin Mad . Myślałam o jakimś motywie celtyckim Big Grin Czy ktoś zna jakąś ciekawą stronkę poświęconą wzorkom tatoo ???? ;p
Odpowiedz

Polecam stronę www.wildcat.pl Tak właściwie to nie jest to strona tylko o tauażach, bo także o kolczykowaniu itd. Polecam dział rytuały Laughing Ale to już prawdziwy hard core. A, żeby obejrzeć sobie różne wzory tatuażów to wejdź do galerii po prostu. Miłych wrażeń Smile
Odpowiedz

a ja myślałem o zrobieniu sobie tribala na łydce, tylko że glany by mi troszke przeszkadzaly... no i chcialem tez miec cos na plecach, ale to juz dalsze plany, jak narazie kolczyki Wink
Odpowiedz

Balthor napisał(a):a ja myślałem o zrobieniu sobie tribala na łydce..

Heh.. to tak jak ja.. =) Ale ja juz postanowilem- na urodziny ide do tattoo parlour.. =] Jednak na poczatek zrobie sobie tatuaz henna.. Bylby problem gdybym doszedl do wniosku ze tribal Dark Tranquility mi nie pasuje..
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

tatuaże z henny nie istnieja Tongue to sa rysunki na skorze... i tylko tyle, sciera ci sie po paru tygodniach/dniach i tyle... a tatoo masz przez dluugi czas, dlatego trzeba sie dobrze zastanowic Wink
Odpowiedz

Ja na razie mam dwa, weza i... Snoopy'ego Big Grin
I zamierzam sobie zrobic nastepny!
Mala uwaga do tych, ktorzy na razie tylko planuja zrobienie dziary - to uzaleznia!
Acha i zgadzam sie z przedmowca, trzeba sie dobrze zastanowic nad wzorem i nad tym, czy NAPRAWDE chcemy tatuaz, czy to tylko chwilowy kaprys ( np. dla szpanu, bo taka moda)
Ktoras z pan wspomniala, ze chce sobie cos wydziarac na brzuchu. Odradzam, jesli planujesz kiedys urodzic dziecko...
"Nie, czlowiek nie uczy sie na wlasnych bledach. Powtarza te same do znudzenia, az wreszcie nabiera wprawy i wychodza mu one coraz lepiej."
Odpowiedz

Ja tez zamierzam tatuaz zrobic, wiem gdzie, tylko nie wiem jaki Big Grin
Moja kolezanka ma 2 zajebiste smoki na caaaaaaaale plecy i na ramieniu tez ma Smile
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

Ja tez juz wiem gdzie i nawet wiem jaki Laughing
"Nie, czlowiek nie uczy sie na wlasnych bledach. Powtarza te same do znudzenia, az wreszcie nabiera wprawy i wychodza mu one coraz lepiej."
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości