Forum Rockmetalshop
Tatuaże & piercing - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Max offtopic (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-max-offtopic)
+--- Wątek: Tatuaże & piercing (/thread-tatua%C5%BCe-piercing)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43

Tatuaże & piercing - Angelique - 12-27-2004

takiego topiku jeszcze nie widziałam, a szkoda... no więc sama go zakładam. Planuję sobie na dniach zrobić tatuaż tylko jeszcze nie mam pomysłu co do wzoru i miejsca. Co o tym myślicie? Ciekawa jestem jak wielu z was ma tatuaże i co one przedstawiają... a może ktoś coś mi doradzi? Laughing

- Hethell - 12-27-2004

Ja juz mam obmyslone co i gdzie ....3 calkeim spore talularze.....Na ramionach i na brzuchu.

- gabrysia - 12-27-2004

A ja mam w zamiarze zrobić sobie tribala na plecach, jakiś wzorek naobkoło kostki, lub jakiś napis. I może jeszcze coś na nadgarstkuSmile

- Slayerd - 12-27-2004

A ja sobie zrobie takiego małego (akurat), miłego Biohazard'a na plecach Angry

- gannon - 12-27-2004

a ja sobie wydrapie gwozdziem na czole: "pompuj rower dla szatana" Big Grin

- aXe Rose - 12-27-2004

Hethell napisał(a):Ja juz mam obmyslone co i gdzie ....3 calkeim spore talularze.....Na ramionach i na brzuchu.

Może być ciekawie Laughing chętnie bym zobaczył Wink zwłaszcza ten ostatni Wink

Osobiście myślę o jakichś tatuażach na ramionach

- Aeroth - 12-27-2004

a ja sobie zrobie też "pompuj rower dla Satana" tyle że na podbrzuszu.
niewiem czy będę jakie robił może kiedyś jak będę miał jakąś nadwyżkę budżetową [rotfl]

- Angelique - 12-27-2004

a mi chodzi po głowie już od dobrych paru lat tatuaż na ramieniu albo gdzieś w okolicach biustu Big Grin Mad . Myślałam o jakimś motywie celtyckim Big Grin Czy ktoś zna jakąś ciekawą stronkę poświęconą wzorkom tatoo ???? ;p

- gabrysia - 12-27-2004

Polecam stronę www.wildcat.pl Tak właściwie to nie jest to strona tylko o tauażach, bo także o kolczykowaniu itd. Polecam dział rytuały Laughing Ale to już prawdziwy hard core. A, żeby obejrzeć sobie różne wzory tatuażów to wejdź do galerii po prostu. Miłych wrażeń Smile

- Balthor - 12-28-2004

a ja myślałem o zrobieniu sobie tribala na łydce, tylko że glany by mi troszke przeszkadzaly... no i chcialem tez miec cos na plecach, ale to juz dalsze plany, jak narazie kolczyki Wink

- Dżemik - 12-28-2004

Balthor napisał(a):a ja myślałem o zrobieniu sobie tribala na łydce..

Heh.. to tak jak ja.. =) Ale ja juz postanowilem- na urodziny ide do tattoo parlour.. =] Jednak na poczatek zrobie sobie tatuaz henna.. Bylby problem gdybym doszedl do wniosku ze tribal Dark Tranquility mi nie pasuje..

- Balthor - 12-28-2004

tatuaże z henny nie istnieja Tongue to sa rysunki na skorze... i tylko tyle, sciera ci sie po paru tygodniach/dniach i tyle... a tatoo masz przez dluugi czas, dlatego trzeba sie dobrze zastanowic Wink

- TisH - 12-28-2004

Ja na razie mam dwa, weza i... Snoopy'ego Big Grin
I zamierzam sobie zrobic nastepny!
Mala uwaga do tych, ktorzy na razie tylko planuja zrobienie dziary - to uzaleznia!
Acha i zgadzam sie z przedmowca, trzeba sie dobrze zastanowic nad wzorem i nad tym, czy NAPRAWDE chcemy tatuaz, czy to tylko chwilowy kaprys ( np. dla szpanu, bo taka moda)
Ktoras z pan wspomniala, ze chce sobie cos wydziarac na brzuchu. Odradzam, jesli planujesz kiedys urodzic dziecko...

- Valhalla - 12-28-2004

Ja tez zamierzam tatuaz zrobic, wiem gdzie, tylko nie wiem jaki Big Grin
Moja kolezanka ma 2 zajebiste smoki na caaaaaaaale plecy i na ramieniu tez ma Smile

- TisH - 12-28-2004

Ja tez juz wiem gdzie i nawet wiem jaki Laughing