- Liczba postów:
- 932
- Liczba wątków:
- 5
- Reputacja:
-
0
ja tam lubie sprawdzonego w kazdych warunkach Komandosa- polecam kazdemu kto rozpoczyna przygode z tymi tanimi trunkami. A jesli zawartosc portfela jest wieksza to polecam Cherry 18 lub Blackcurrant 18 w cenie 12 zlotych

ew. polecam winiearnie na poludniu czech- tam bowiem mozna wyjsc tylem za jedyne 70 koron, pijac wylacznie dobre, choc kwasne wino czeskie, wprost z okolicznych przydomowych fabryczek

W sumie nie pijam zbyt wiele wina,raczej rekreacyjnie, ale ww goraco polecam amatorom tego trunku. Ja wole dobrego browca- mojego imiennika Lecha
Live Like An Angel, Die Like A Devil
- Liczba postów:
- 372
- Liczba wątków:
- 19
- Reputacja:
-
0
Niewazne co sie pije - wazne zeby sponiewieralo ...
I'm not like you
So uplifted, hiding from the truth
I'm not like you
Overlooking, all in front of you
I'm not like you
I'm not like you
- Liczba postów:
- 932
- Liczba wątków:
- 5
- Reputacja:
-
0
Redd's(czy jak to sie pisze)- bleee...wali po tym od czlowieka, conajmniej jak po dobrym jabolu

ale co kto woli. dla mnie pivo, to pivo- nie jakas tam Warka Strong, ktora jest slodka jak wino, tylko normalne, gorzkie, dobre pivo!
- Liczba postów:
- 969
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
Tomash napisał(a):Lech napisał(a):Redd's(czy jak to sie pisze)- bleee...wali po tym od czlowieka, conajmniej jak po dobrym jabolu
ale co kto woli. dla mnie pivo, to pivo- nie jakas tam Warka Strong, ktora jest slodka jak wino, tylko normalne, gorzkie, dobre pivo!
yeah 8) wynalazki typu piwo z sokiem, czy picie piwa przez słomke <brrrrrr> powinny być zabronione :!:
Redd'sowi, warce strong i innych "piwom" z sokiem mówimy stanowczo NIE!
Piwo to ma być piwo, ma być gorzkie, a nie jakiś słodkawy wyrób piwopodobny! Nie inaczej.

A picie piwa przez słomkę to dla mnie patologia, która powinna być leczona wszelkimi dostępnymi środkami.
"Marysia mała pierdolca miała, pierdolca jasnego jak śnieg.
Gdziekolwiek biegła Marysia mała, pierdolec rozsadzał jej łeb..."
- Liczba postów:
- 932
- Liczba wątków:
- 5
- Reputacja:
-
0
wlasnie- zapomnialem o wynalazku jakim jest slomka

najlepsze sa tepe laski, ktore mowia ze jak wypija przez slomke to lepiej kopnie

a co do soku w pivie to powinien byc on zabroniony ustawa o kulturze picia piva, bo to juz profanacja
- Liczba postów:
- 19
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
Wypowiedz swą dokumentuję swą pełnoletnością i doświadczeniem jakie ona ze sobą niesie.Smak jest to najwspanialszy ze zmysłów jakim obdarzyła nas natura Gdyż dzięki niemu mozemy doznawać tak nieziemskich rozkoszy Jakim jest smak winka oczywiście tego z najniższych półek.Kochani forumowicze pochwalić się muszę iż moje doświadczenie w degustacji winka jest bardzo bogate i nie ma chyba leprzego winka niż znanym wam pewnie także KOMANDOS.Jego różnorodny bukiet smakowy sprawia że człowiek jak raz spróbuje nie potrafi przestać a nawet jeśli potrafi to nie chce Więc cuż dużo gadać pijmy komandosa!!!!!!!!Pozdrawiam 8) [/i][/b]
- Liczba postów:
- 180
- Liczba wątków:
- 17
- Reputacja:
-
0
Mariusz P. napisał(a):winko w kartoniku....pychota...(ale mnie suszy....
)....mam tylko większy smak na trunki...buuu.
"Leśny dzban" ??
Nie jestem stąd
Tu mnie wrzucono
Pewnego dnia
By żywcem zjeść
By pić moją krew
Nie jestem stąd
Tu mnie zabito
Pewnego dnia
By zabić znów
By pić moją krew